Standje van de maand: Squat Goals

23 Februari 2023

Squatten, niet ons meest favoriete bezigheid in de gym maar o zo belangrijk voor lekker strakke billen. Wisten jullie al dat squatten tijdens seks ook mogelijk is door het uitvoeren van een seks standje? We zullen alvast met de deur in huis vallen en verklappen dat dit standje niet voor iedereen is weggelegd. Je moet wel van een uitdaging houden. Echter wanneer het standje goed beheerst wordt, dan krijg je de beste van beide werelden. Door het standje vaker te beoefenen worden jullie naast het seksen lekker fit en lenig. Lekker de billen trainen tijdens het van bil gaan dus. Klinkt dit als muziek in jou oren? Lees dan vooral verder en we vertellen je alle ins en outs over dit speciale standje.

Wat is Squat Goals?

Deze term werd een tijdje geleden bedacht voor een gymstandje waarbij je hurkend met de billen naar achteren spitst. We verklappen alvast dat dit voor een mooi uitzicht zorgt voor jouw partner. Je herkent het vast ook wel in de sportschool. Squatten trekt altijd veel, weliswaar onbedoeld, bekijks. Deze houding is met name bevorderend voor de bilspieren waardoor deze mooi en strak uit gaan zien. Dit kun je ook naar de slaapkamer doortrekken voor een spannend en opwindend standje. Wanneer je dit standje uitvoert lijkt dit veel op de Doggystyle maar dan op handen en voeten met een hurkende houding.

Waarom Squat Goals?

Dit uniek standje vergt veel van beide partners tijdens de uitvoering. Naast goede communicatie moeten beide partners hier natuurlijk ook wat voor doen. Je kunt namelijk niet meteen beginnen in het standje maar je juist hiernaartoe werken als de spanning op z’n hoogst is. Naast hevige orgasmes, waar we later in deze blog nog op in gaan, is het Squat Goals standje perfect voor extra lenigheid en conditie. Niet te vergeten de strakke billen waardoor je als vrouw in de Gym echt als professional over komt.

Zoals gezegd krijg je strakke billen en bevordert het Squat Goals standje jouw conditie. Niet echt spannend zou je nu denken. Nou, dan heb je het goed mis. In bed is pas waar squatten het echt toe doet. Eenmaal je het standje, letterlijk en figuurlijk, onder de knie hebt zul je vanzelf merken dat het gevoel van penetratie anders aanvoelt dan andere standjes. Deze positie kent diepe punten èn hoogtepunten (pun intendend) en zorgt bovendien voor effectieve G-spot stimulatie. We gaan hier trouwens zo nog ‘dieper’ op in. Don’t worry!

Hoe doe je Squat Goals seksstandje? Stap 1

Drop it like it’s hot! Nee, niet de plaat maar echt de eerste instructie die je moet opvolgen bij het Squad Goals standje. Mocht je nog nooit hebben gesquat in de gym is het verstandig om eerst wat filmpjes hiervan op Youtube te bekijken. Nadat je de eerste stap hebt gezet zul je merken dat het belangrijk is om de juiste hoogte van de billen vast te houden. Uitproberen in de Gym is daarom geen overbodige luxe. Nadat de positie door de knieën goed lukt ga je steeds verder dieper naar onder. Vergis je niet, dit lijkt niet zo makkelijk als het klinkt en vergt nogal wat uithoudingsvermogen. Bovendien worden de bilspieren gespannen voor een langere periode. Wees dus goed voorbereid zodat je geen spierpijn gaat krijgen.

Hoe doe je Squat Goals seksstandje? Stap 2

In bed met jouw partner kun je vervolgens, na stap 1, de eerste squatstappen nemen. Zoals eerder aangegeven is het Squat Goals standje niet de eerste positie die je aanneemt tijdens het seksen. Begin daarom eerst met een eenvoudig standje waar jullie The Magic eerst laten Happenen. Zorg dat de transitie verloopt op het juiste moment maar wacht hier te lang mee. Zorg dat jouw partner weet wat voor positie hij moet innemen om het zo fijn mogelijk voor jou te maken. Ga ook in op de feedback van hem als het aankomt op de hoogte zodat penetratie goed voelt voor beide partijen. Zodra jullie in bed de ideale hoogte hebben gevonden, en je daar prettig bij voelen, dan kunnen we door naar de volgende stap.

Hoe doe je Squat Goals seksstandje? Stap 3

Squat Goals is een standje waarbij de penis diep in de vagina komt. De voordelen hiervan is dat de G-spot op deze manier goed bereikbaar is. Nog dierlijker dan Doggy, omdat je op handen en voeten staat, gaan de instincten verder in het opwekken van opwinding. De diepe squats geven jou trouwens ook een extra onderdanig gevoel als vrouw. Volop genieten dus van jouw wilde kant. Het kan voorkomen dat jouw balans de eerste keren niet goed is en je achterover ‘valt’. Geen zorgen, jouw geliefde vangt dit voor je op en kan zelfs zijn ritme hierop betpalen en jou terugduwen. De bekken worden bij Squat Goals benadrukt en je merkt als vrouw dat dit voor een andere stimulatie zorgt.

Geschikt voor anaal en vaginale penetratie

Dit standje is naast vaginaal ook geschikt voor anale penetratie. Hierdoor is dit standje ook voor homoseksuele mannen erg interessant. Geniet je van anaal dan kan het Squat Goals standje wellicht iets lastiger zijn dan in vergelijking met vaginale seks. Begin daarom altijd rustig en zorg dat het squatten er al goed in zit. Zo voorkom je ongemakken en een onprettige ervaring. Voor mannen onderling leent Squat Goals als standje voor de perfecte prostaat stimulatie bij de ontvanger. P-spot stimulatie is de mannelijke G-spot en geeft bij juiste stimulatie zelfs een orgasme. Vergeet bij Squat Goals anaal niet om voldoende glijmiddel te gebruiken voor een soepele ervaring.

Squat Goals met speeltjes

Naast normale penetratie leent Squat Goals als seksstandje ook voor sexspeeltjes. De man heeft de mogelijkheid om de vrouw clitoraal te stimuleren via een massagewand. Door de houding van de vrouw kan de clitoris niet of moeilijk bereikt worden. Een massagewand zorgt voor een verlengstuk waarbij mannen tijdens het standje deze op de goede plek kunnen leggen. Als je voor dubbele penetratie te porren bent als vrouw, dan is de Squat Goals positie hiervoor ook uitermate geschikt. Laat jouw partner een balzak voorbind dildo gebruiken en hij zal dan anaal en vaginaal jou penetreren. Wil je juist op de klassieke manier, handsfree genieten van een speeltje, dan is een vibrerende koppelcockring een echte must bij dit standje.

Genot en techniek met Squat Goals

Zo, we hebben de ins en outs uitgelegd van dit seksstandje en nu is het tijd voor enkele proefritjes in de praktijk. Wellicht wordt Squat Goals voor jou en jouw partner de favoriete positie en misschien ook weer niet. Feit is wel dat je het zeker uitgeprobeerd moet hebben. Door de hogere moeilijkheidsgraad en behendigheid in uitoefening geeft Squat Goals echte voldoening bij een goede beheersing. Daarnaast hoef je minder vaak je uit te sloven in de sportschool en blijven jouw billen te allen tijde strak. Van alle stellen die dit standje goed beheersen krijgen we de wildste verhalen. Bij de vraag waarom jouw billen zo strak zijn kun je hier eventueel mee opscheppen