Metalen Cockringen

Metalen cockringen: hoge kwaliteit met stevige grip

Een metalen cockring is een penisring gemaakt van metaal die je om jouw penis schacht kunt doen voor een langdurige erectie. Net als bij flexibele cockringen zijn metalen cockringen primair bedoelt voor het verlengen van de erectie en het vertragen van een orgasme. Cockringen kun je zowel solo als tijdens de seks dragen. Met een goede penisring zul je ook op langere termijn ondervinden dat eventuele erectieproblemen zullen verdwijnen. Behalve voor de schacht kun je een metalen cockring ook gebruiken voor de balzak of als juweel of sieraad om de eikel dragen. Wil je graag weten hoe je een metalen cockring om moet doen, neem dan onze speciale blog door over het gebruik van cockringen.

In vergelijking met een flexibele penisring is een metalen cockring solide van ontwerp met een extreme lange levensduur. Daarnaast is een cockring van metaal niet gevoelig voor schade bij langdurig gebruik. Vanwege het solide ontwerp kunnen sommige gebruikers ondervinden dat het omdoen van een metalen cockring iets lastiger is vanwege het harde ontwerp. Daarentegen rekt een metalen penisringe niet mee waardoor de grip extra stevig aanvoelt. Voor beginners die nog niet zo goed weten wat de een geschikte maat is, is het hierom niet aan te bevelen om een metalen cockring als eerste cockring uit te zoeken.

 

Voor wie zijn metalen cockringen geschikt?

Metalen cockringen zijn voornamelijk geschikt voor gebruikers die veel waarde hechten aan kwaliteit en een lange levensduur. Naast deze eigenschappen geeft een metalen cockring meestal ook een hoogwaardige fetish uitstraling weer. We zullen hieronder de doelgroepen categoriseren voor wie een metalen cockring geschikt is.

1: Liefhebbers van kwalitatieve speeltjes
Metaal is inherent aan hoge kwaliteit en lange levensduur. Voor veel liefhebbers van hoge kwaliteit zijn metalen penisringen daarom een perfecte match. Het metalen ontwerp is in veel verschillende vormen en maten verkrijgbaar. De luxere varianten zijn daarnaast voorzien van magnetische sluiting waarbij de metalen cockring met een los stuk, magnetisch vastgezet kan worden. Het ontwerp geeft een luxe uitstraling en is kwalitatief niet te evenaren wanneer je dit vergelijkt met de andere materialen.

2: Liefhebbers van fetish en ruig uiterlijk
Een cockring van metaal is naast functionaliteit en hoogwaardig in kwaliteit ook bedoelt als luxe accessoire. Vooral in de fetish en LHBTQI+- scene worden hoogwaardige metalen cockringen gedragen om de uitstraling compleet te maken. Naast de conventionele penisringen zijn metalen eikelringen ook geschikt om als juweel te dragen. Voorzien van speciale studs of een edelsteen zijn deze metalen eikelringen in verschillende maten verkrijgbaar.

3: Gevorderden met enige ervaring
Metalen cockringen zitten erg strak en zijn daardoor iets lastiger om goed om de penis schacht te schuiven. Voor beginner die de maatvoering nog niet goed hebben, kan het daarom extra lastig zijn om een metalen penis om te doen. Gevorderde gebruikers hebben hier meestal geen last van omdat ze uit de afmetingen al kunnen opmaken of het goed gaat passen. Hierbij hebben deze gebruikers ook de techniek en ervaring om de cockring van metaal goed om te doen. Mocht het toch niet goed passen, dan is het ook voor hen minder lastig om deze op een veilige manier weer te verwijderen.

4: Liefhebbers van temperature play
Metaal heeft als eigenschap dat het verschillende temperaturen goed vast kan houden wanneer deze verwarmd of verkoeld wordt. Liefhebbers van extra stimulatie kunnen hierdoor genieten van extra stimulatie. Let wel even op dat tijdens het verwarmen of verkoelen van de metalen cockring dat deze erg snel heet of koud kan worden. Voel eerst zelf of het goed is voordat je de metalen penisring om doet.

Welke verschillende metalen cockringen zijn er?

Metalen cockringen zijn verkrijgbaar in meerdere ontwerpen. Van mooi, dun en gepolijst tot stevig, ruig en industrieel is het ontwerp van een metalen cockring vergelijkbaar met andere speeltjes. Naast het ontwerp zijn er nog functionele elementen waardoor een metalen cockring af kan wijken van de standaard. Zo zijn de stevige metalen cockringen meestal uitgerust met een magnetische sluiting. Hiermee is het mogelijk om de metalen cockring sneller om en af te doen. We zullen hieronder de populairste varianten opsommen zodat jij makkelijk een keuze kunt maken.

1: Klassiek metalen cockringen
Deze klassieke metalen penisringen zijn voor iedereen geschikt die al ervaring heeft met de flexibele varianten. Gepolijst zijn deze klassieke metalen penisringen in enkele ring verkrijgbaar of als set met meerdere maten. Wil je graag kijken of een metalen penis ring iets voor je is, dan is het raadzaam om eerst voor de klassiek metalen cockringen te kiezen. Deze zijn relatief goedkoper dan de dikkere luxe varianten.

2: Stevige dikke metalen cockringen
De grotere metalen pensiringen zien er vaak stevig en ruig uit en zijn te gebruiken voor gevorderden. Door de extra dikte is een dergelijke penisring een stuk zwaarder waardoor het minder comfortabel kan aanvoelen tijdens de seks. Deze dikke metalen cockringen worden vaak gebruikt in de LHBTQI+- scene en kunnen ook gebruikt worden als aanvulling  voor bepaalde fetish feesten door het uiterlijk.

3: Eikelringen van metaal
Eikelringen zijn penisringen die voornamelijk voor de sier gedragen worden. Voorzien van speciale studs of een edelsteen aan het uiteinde zorgt een metalen eikelring voor een mooi uiterlijk van de penis. Eikelringen hebben vaak een uitsparing waardoor deze gemakkelijk omgedaan kunnen worden. Let wel even op bij het gebruik van een eikelring dat deze niet altijd zorgt voor een langere erectie of het uitstellen van een orgasme.

4: Magnetische cockringen
Magnetische cockringen zijn metalen penisringen waarbij de ring geopend kan worden via magnetische sluitstukken. Deze magnetische cockringen zijn meestal iets dikker waardoor deze ook een stuk zwaarder zijn. Dit is uiteindelijk noodzakelijk om de magnetische sluiting goed te laten werken waardoor deze niet los kan komen tijdens de seks. Vanwege de magnetische kern zijn deze cockringen meestal wel wat duurder in aanschaf. Magnetische cockringen kunnen gemakkelijk gedragen worden en na gebruik zijn deze weer snel verwijderd.

 

Onderhoud en reiniging van een metalen cockring

Een metalen cockring is vanwege het ontwerp minder gevoelig voor schade en kent een lange levensduur. Toch is het belangrijk om de pensring van metaal goed te onderhouden voor en na gebruik. Wil je graag weten hoe je een metalen cockring het beste om kunt doen, neem dan onze speciale blog door over het gebruik van een cockring. Reinig de metalen cockring altijd goed na gebruik. Een toycleaner met desinfecterende werking zorgt voor een goede reiniging en desinfecterende werking. Hierbij zal de penisring ook snel opdrogen na een paar goede vegen. Hierna kun je de metalen cockring weer veilig opbergen voor de volgende keer.