Spreid String met Schaamlip Klemmen en Vibratie Bullet

Zoek jij de ultieme string met tailleband en de nodige prikkels voor jouw schaamstreek en gaten? Dan hoef je niet verder te kijken met dit setje. Vanwege de discretie van dit speeltje kan je het gebruik hiervan prima combineren onder de normale kleding. M

€24,08
Beschikbaar
Licht Flexibele Schaamlip Spreider Geribbeld

Een heerlijk speeltje waarbij je jouw schaamlippen breed uit elkaar kan spreiden. Jouw erogene zone is vrij toegankelijk voor penetratie waarbij een spannend gevoel behouden blijft. Door de aanwezigheid van ribbels is de grip van de spreider zeer stevig.

€13,92
Beschikbaar
Vaginale Spreider met Roterende Liefdes Bal

Echte innovatie en heerlijk om jouw bekkenbodemspieren te trainen!
Deze intieme schaamlippen spreider is verstelbaar en heeft een metalen skelet die zorgt voor een verstevigd gevoel. Breng de vaginale liefdesbal naar binnen en je zult merken dat door de

€18,03
Beschikbaar
Spreiding Slipje met Klemmen voor Schaamlippen en Stimulus Kralen

Wat een onweerstaanbaar aanzicht! Dit zwarte spreidbroekje met klemmen voor de schaamlippen en kralen om de clitoris te stimuleren, maken je helemaal gek! De intensiteit van de klemmen kan eenvoudig worden aangepast door middel van stelschroeven. Zet de r

€16,34
Beschikbaar
Verstelbare Schaamlip en Vaginale Spreider

Zoek de G-spot - verspreid de schaamlippen - stel de clitoris bloot!

De beugel wordt in de vagina ingebracht en met de klemmen vastgezet. Zo heeft hij een vrije rit naar het paradijs en geniet hij van de duidelijke stimulatiegroeven van de beugel bij e

€18,03
Beschikbaar
Anaal Spreider Eendenbek RVS met Schroef Verstelling

Metalen RVS speculum met vastzet mogelijkheden kan van small tot large gebruikt worden dankzij de vele verstelmogelijkheden met duimschroef verstelling. Voor wie graag eens een kijkje neemt of medische spelletjes wil spelen een echte aanrader.

Specific

€54,95
Beschikbaar
Vagina Spreider met Vibratie Bullet Verstelbaar

Stijlvol design, veel plezier! Het vibrerende eitje wordt in de vagina ingebracht, en trilt daar heerlijk tegen jouw G-Spot aan, terwijl de buigzame en verstelbare schaamlip verspreiders jouw clitoris blootleggen. De aanblik daarvan is zeer opwindend, waa

€38,12
Beschikbaar
Bondage Klemmen Harnas Set met Halsband

Een bondage harnas met de nodige disciplinaire attributen waardoor jouw slaag alleen maar kan gehoorzamen. Het harnas heeft aan de bovenzijde een flexibele halsband voor een extra onderdanig uitstraling. Voorzien van 4 klemmen die geschikt zijn voor de te

€19,60
Beschikbaar
Schaamlip Klemmen met Jarretels

Ga verder met de Clips Bizarre! Deze klemmen worden bevestigd aan je schaamlippen en houden zo je sexy kousen omhoog. De bandjes zijn verstelbaar van 8 tot 12 cm. Tepelklemmen zijn 7 cm lang en verstelbaar waardoor je zelf bepaalt hoe strak je ze wilt dra

€22,95
Beschikbaar
Metalen Schakel Harnas met 4 Klemmen Verstelbaar

Dit robuuste harnas is gemaakt van nikkelvrij metal en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het ontwerp is spannend en ideaal voor gebruik onder de normale kleren. Vanwege in de verstelbare druk op de klemmen is het voor iedereen die iets discreets

€15,13
Beschikbaar

Op vibies.nl vind je het grootste assortiment aan schaamlip spreiders voor de laagste prijs. Altijd veilig en discreet besteld en bezorgd zodat niemand kan zien wat in het bezorgpakket zit. Voor 22.00 besteld is de volgende dag in huis. Liever jouw schaamlip spreider achter af betalen? Geen enkel probleem via Afterpay. Is er iets aan de hand met jouw bestelling of heb je een vraag over jouw schaamlip spreider? Met een simpel telefoontje heb je meteen onze klantenservice aan de lijn!

Ondeugend en altijd open voor ontvangst; de schaamlip spreider

Schaamlip spreiders zijn net als andere toys erg spannend om in je eentje te gebruiken of samen met een partner. Simpel gezegd is een schaamlip spreider is een sextoy die er voor zorgt dat jouw schaamlippen goed spreidt zonder dat dit ongemakken oplevert. De schaamlippen kunnen op meerdere manieren gespreid worden met als doel dat de gebruiker een heerlijk strak van een open gevoel geniet.

Waarvoor gebruik je een schaamlip spreider?

Behalve voor een fijn en strak open gevoel van de intieme delen kan een schaamlip spreider ook gebruikt worden tijdens de penetratie. Dit kan, zowel tijdens de seks als via penetratie door middel van een sextoy, plaatsvinden. Met open schaamlippen is het gevoel van penetratie een stuk spannender en geeft dit een speciaal gevoel. Daarnaast zorgt het gebruik ook voor verbeterde orale ervaringen en zijn bepaalde erogene zones gemakkelijker te stimuleren.

Gebruik tijdens BDSM/Bondage

Net als bepaalde klemmen voor erogene zones, is een schaamlip spreider bijzonder stimulerend door het strakke gevoel. Door de aanwezigheid van veel zenuwen, in en rondom de schaamlippen, is stimulatie van deze delen erg opwindend. Tijdens een BDSM samenspel kunnen schaamlip spreiders gebruikt worden voor extra pijnprikkels. Een meester/meesteres en onderdaan verhouding wordt lekker spannend door de onderdaan hiermee te straffen. 

Extra stimulatie voor erogene zones

Naast het prikkelen van de zenuwen in de schaamlippen zijn er buigzame varianten die de clitoris vrij maken waardoor deze gemakkelijk te stimuleren is. Daarnaast is de clitoris ook goed bereikbaar voor andere vormen van prikkels of stimulatie. Deze schaamlip spreiders zijn meestal in U-vorm en kunnen naar eigen wens gebogen worden voor optimaal comfort.

Met de speciale U-vorm kunnen de schaamlippen ook worden gespreid waarde de G-spot beter bereikbaar is voor een penis of een sextoy. Buig de bolle punt naar boven en je komt zo beter bij de G-spot voor intense orgasmes. Omdat de vagina op die manier zo gespreid is,  wordt zowel de G-spot als de clitoris tegelijkertijd gestimuleerd.

Vergemakkelijken van orale seks

Voor veel mannen en vrouwen is orale seks door middel van beffen iets wat lastig vol te houden is voor een lange tijd. Omdat de vagina, normaal gesproken, pas bereikbaar is na het spreiden is het vinden van de juiste positie vaak een moeizame taak voor de gever of nemer. Met gebruik van een schaamlip spreider, is deze taak niet meer vanzelfsprekend en zijn alle erogene zones goed bereikbaar.

Omdat de clitoris iets dieper ligt, wordt aanbevolen om de buigbare schaamlip spreider iets hoger te positioneren waardoor de clitoris zichtbaar is. Heb je moeite met orale bevrediging van een vrouw of heb je nog niet zo veel ervaring, dan is het gebruik van een schaamlip spreider zeker aan te bevelen.

Welke schaamlip spreider is voor mij geschikt?

Evenals ander sextoys en accessoires zijn er verschillende schaamlip spreiders waaruit je kunt kiezen uit ons assortiment. Naast de populaire buigbare U-vorm spreider zijn er nog de medische spreiders in de vorm van een ‘eendenbek’. Deze schaamlip spreiders zijn ideaal voor BDSM spelletjes of bij specifieke rollenspelen. Vanwege de diepe vorm, kunnen dit soort spreiders voor sommigen als ongemakkelijk worden ervaren. Anderen ervaren dit juist als voordeel gezien gebruikers hierdoor ook gepenetreerd worden.

Wil je graag discreet onder normale kleding de hele dag genieten van het stimulerende effect van een schaamlip spreider? Dan is misschien een jarretel versie met klemmen wellicht iets voor jou. Bevestig deze klemmen gewoon aan willekeurige kousen en zet deze op de gewenste plaatsen en je kunt heerlijk de hele dag door genieten van het prikkelend en open gevoel.

Hoe reinig ik een schaamlip spreider?

Het is aan te raden om na gebruik de schaamlip spreider goed te reinigen. Gezien de eenvoudige vorm van alle schaamlip spreiders zijn deze sextoys eenvoudig te reinigen te drogen. Wil je zeker zijn van een hygiënische reiniging, gebruik dan altijd een speciale toycleaner waardoor je zeker bent dat alle bacteriën worden geneutraliseerd. Met een simpele veeg heb je jouw schaamlip spreider zo gereinigd en gedroogd om deze weer op te bergen voor een ander keer.