Vibies.nl is dé online erotiekwinkel voor alle liefhebbers van erotiek en alles wat je daarbij kan helpen. Onze geschiedenis wordt gekenmerkt door jarenlange ervaring op zowel nationaal als internationaal niveau wanneer het aankomt op het aanbieden van leuke en innovatieve speeltjes voor zowel mannen als vrouwen van elke geaardheid. Het straatbeeld van sekswinkel en de daarbij behorende ‘louche’ uitstraling is naar ons inzicht echt iets uit het verleden. Daarentegen geloven we wel in goed en behulpzaam personeel en dat onze shop vriendelijk en vertrouwd aanvoelt zoals dat ook is in jouw favoriete winkel. Hierbij hoort een goede kijk te zijn op de wensen van de hedendaagse consument, die misschien niet zo voor de hand ligt, maar wel bijdraagt aan een complete winkelbeleving.

Door onze jarenlange ervaring hebben we een uitzonderlijk goede kijk verkregen op de wensen van huidige en toekomstige klanten. De producten die wij in ons assortiment opnemen spelen in op deze trends en zorgen voor een complete beleving die altijd naar meer gaat smaken. Wij beschikken over zowel grote merken als opkomende merken zoals Blackdoor, Subliem en Handful. Daarnaast voldoen al onze producten aan hoge Europese kwaliteitsnormen. Verder adviseren wij klanten die op zoek zijn naar alternatieven die het best aansluiten bij ieders keuze zonder concessies.

Het vertrouwen die wij vergaren vanuit onze bestaande en toekomstige klanten zien wij als de ultieme climax!

 

Vibies.nl staat voor:

  • Goede prijzen en uitsluitend kwaliteitsproducten
  • Discretie
  • Goed advies en direct contact
  • Vertrouwd gevoel
  • Snelle levertijden en praktische website

 

Onze werkwijze

Ons voornaamste doel is de ultieme climax, gecombineerd met de nieuwste producten, aan te bieden. Om dit te realiseren werken we enkel samen met gerenommeerde merken en werken we nauw samen met internationale partners. Hierdoor kunnen we de kosten zo laag mogelijk houden om onze klanten altijd de beste prijs aan te bieden. Daarnaast hanteren wij een snelle levertijd en gaan wij enkel in zee met de meest betrouwbare transporteurs. Ligt een product niet op voorraad, dan streven wij ernaar deze binnen een redelijk termijn te leveren.

 

Waar je ons kunt vinden

Vibies.nl

Ampèreweg 12
6101 XE, Echt

Nederland

 

Overige gegevens

Rabobank IBAN: NL42RABO0120468158

BIC-code: RABONL2U

BTW-nummer: NL851668574B01
KVK-nummer: 55355188