Elektrische Penispompen

Wat is een elektrische penispomp?

Een elektrische penispomp, of automatische penispomp, is een cilindervormige koker die je om de penis plaatst om deze te laten groeien. Naast het laten groeien door de penis op te pompen, geeft dit tegelijkertijd een heerlijk zuigend gevoel tijdens gebruik. De cilindervormige koker van een penis pomp zorgt voor een luchtdicht vacuüm waaraan een pomp verbonden is door middel van een buisje. Bij elektrische penispompen is het zo dat de pomp al in de cilinder is verwerkt. Hierdoor is gebruik van een automatische penispomp een stuk eenvoudiger en hoef je hierbij geen kracht te gebruiken. Je geeft middels het indrukken van knoppen aan hoeveel druk je wenst om de penis te laten groeien. Hiermee zal de erectie langer behouden worden en is de penis ook een stuk groter dan normaal. Voor mannen die last hebben van erectiestoornissen of slappe erecties, zijn elektrische penispompen daarom een ideaal hulpmiddel.

Naast het laten groeien van de penis tijdens gebruik zijn sommige elektrische penispompen ook geschikt om als automatische masturbator gebruikt te worden. Door het zuigende effect en stimulerende sleeve geven elektrische penispompen tijdens gebruik een heerlijk intens zuigend gevoel. Door de automatische penispomp goed in te stellen weet je zeker dat je naast het vergroten van de penis ook een heerlijk gevoel overhoudt.

Elektrische penispompen zijn in verschillende varianten verkrijgbaar en zijn over het algemeen iets duurder dan klassieke penispompen met losse pomp. Vanzelfsprekend is de kwaliteit van elektrische penispompen beter gezien alle onderdelen van een penispomp in de cilinder is verwerkt. Daarnaast zijn elektrische penispompen een stuk geavanceerder waardoor je de druk van te voren kunt instellen door middel van een knop. Bij de luxere elektrische penispompen kun je zelfs op een display zien hoe groot de penis groeit.

 

Hoe gebruik je een elektrische penispomp?

Automatische penispompen zijn over het algemeen eenvoudige speeltjes waarbij je minimale kracht hoeft te gebruiken in tegenstelling tot klassieke penispompen met balpomp. Wel is het zo dat voor optimaal genot je de automatische penispomp op de juiste manier moet gebruiken. Zeker wanneer je nog nooit een penispomp hebt gebruik is het verstandig om onderstaande stappenplan door te nemen.

1: Voorzie de elektrische penispomp van een volle acculading
Een elektrische penispomp is een veeleisend speeltje wat betreft elektrische spanning. Indien je kiest voor een luxe elektrische penispomp dan zijn deze vrijwel altijd uitgerust met een ingebouwde accu. Met een volledig opgeladen accu kun je meestal een uurtje vol genieten van de penispomp. Zorg daarom vooraf dat de accu volledig is opgeladen voordat je begint. Heb je een elektrische penispomp met batterijen, zorg dan dat je genoeg batterijen hebt zodat je deze snel kunt omwisselen wanneer deze leeg beginnen te raken.

2: Gebruik glijmiddel
Glijmiddel is essentieel voor elke sextoy en hierbij vormt de elektrische penispomp geen uitzondering. Smeer glijmiddel op waterbasis op de penis zodat deze lekker glad is voordat je de penis in de sleeve steekt van de automatische penispomp. Plaats daarna de cilinder van de penispomp helemaal tot aan de balzak voor de ideale sluiting. Eenmaal de cilinder helemaal onderaan sluit hoef je alleen te zorgen voor een luchtdicht vacuüm zonder hier al te veel druk bij te gebruiken. Zo voorkom je irritaties aan de huid en dat jouw spieren gaan verzuren bij langdurig gebruik.

3: Zet de elektrische penispomp aan
Dit lijk erg vanzelfsprekend echter is het toch het benoemen waard. Veel mannen zetten de elektrische penispomp aan voordat de penis goed vacuüm is gesloten waardoor de penispomp niet optimaal werkt. Wanneer de penispomp aan staat kun je met verschillende knoppen de druk verhogen of verlagen. Kies hierbij de juiste stand en zorgt dat de druk de eerste keer niet te hoog staat. Ben je tevreden over de gewenste stand, dan kun je dit voor de volgende keer intensiveren om te kijken of het nog beter werkt.

4: Na gebruik
Ben je klaar met het gebruik van de elektrische penispomp, zorg dan altijd als eerste dat de druk weg is uit de cilinder. Dit gebeurt vaak met een ventielknop die meteen de vacuüm wegneemt uit de penispomp. Pas na het verdwijnen van de druk kan de penispomp losgehaald worden van de penis. Gebruik een penispomp nooit meer dan 45 minuten achtereen om ongemakken te vermijden en voor de algemene veiligheid.

5: Erectie langer behouden
Ben je na gebruik van een elektrische penispomp van plan om de erectie langer te behouden? Gebruik direct na het verwijderen van de penispomp een cockring waardoor de bloedtoevoer minder snel terug trekt uit de penis. Hiermee kun je de gewenste erectie langer behouden.

 

Hoe onderhoud ik een elektrische penispomp?

Elektrische penispompen zijn zoals alle andere sextoys vatbaar voor vuil en bacteriën. Met goed onderhoud reinig je niet alleen de elektrische penispomp, maar zorg je ook dat deze een stuk langer mee gaat dan normaal. Naast een goede reiniging is het gebruik van glijmiddel ook bevorderend voor een langere levensduur van de elektrische penispomp. Glijmiddel gebruik zorgt ook voor een verzorgende werking van de zachte sleeve van de penispomp. Hierdoor bescherm je de zachte sleeve van scheurtjes en beschadigingen waardoor deze tijdens de vacuüm altijd goed blijft werken. Glijmiddelgebruik is hierom erg belangrijk tijdens het gebruik van een elektrische penispomp.

Een goede reiniging van de elektrische penispomp zorgt voor een schoon en onderhouden product die altijd veilig te gebruiken is. Behalve vuil zit een penispomp na gebruik altijd vol bacteriën. Zonder deze te neutraliseren zal dit nare geurtjes veroorzaken en zorgen voor een geelbruine aanslag waarmee je infecties kunt oplopen. Met enkel water en zeep zullen deze de bacteriën niet goed neutraliseren. Als advies geven we aan om het gebruik van een desinfecterende toycleaner te gebruiken bij het reinigen van de elektrische penispomp. Deze desinfecterende toycleaners zorgen naast een grondige reiniging dat ook de bacteriën worden gedood voor een hygiënische penispomp.