Verzending

Natuurlijk begrijpen we dat discretie voor onze artikelen van hoog prioriteit is. Je hoeft bij ons absoluut niet bang te zijn dat iemand, behalve jezelf, ook maar iets te weten komt over jouw bestelling.

We werken nauw samen met avondbezorgdienst TRUNKRS voor Nederlandse en Belgische klanten (Vlaanderen en arrondissement Brussel/Bruxelles).

Woon je in Franstalig België (Wallonië), dan verzenden we de bestellingen via POSTNL.

Voor de meest gestelde vragen over TRUNKRS kun je je onderstaande link raadplegen:

https://trunkrs.nl/

Levering binnen Nederland

 • Verzending via TRUNKRS
 • Verzendkosten: €5.95
 • Gratis verzending vanaf: €99 
 • Levertijd: Voor 23.59 besteld, morgen discreet in huis
 • Levering vindt plaatst in de avond tussen 17:30 en 22:00
 • Op de dag van bezorging ontvang je een email met het tijdvak (2 uur) waarin ze komen bezorgen
Levering naar België
 • Verzending via TRUNKRS, POSTNL
 • Verzendkosten: €5.95
 • Gratis verzending vanaf: €99
 • Levertijd: Voor 16:00 besteld, morgen discreet in huis
 • Levering vindt plaatst tussen 09.00 en 17.00
 • Op de dag van bezorging ontvang je een email met het tijdvak (1 uur) waarin ze komen bezorgen

Servicepoints/Afhaalpunten

Wil je liever jouw pakketje bij een pakketpunt afhalen, dan is dit ook gewoon mogelijk door de keuze 'Servicepunt/Pakketpunt' aan te vinken. Hierna kun je een van onze POSTNL pakketpunten selecteren waar het pakketje zeer discreet wordt bezorgd. Uit de lijst kun je jouw voorkeur aangeven. Deze dienst is enkel beschikbaar binnen Nederland

Afhaalpunten binnen Nederland via POSTNL

 • Levertijd: Voor 16.00 besteld, morgen afhalen


We adviseren altijd deze manier van bezorgen wanneer je niet zeker weet of je thuis bent. Hiernaast vermijd je de kans dat het pakketje bij de buren wordt bezorgd of dat het pakketje ergens wordt neergezet.

In de track and trace gegevens kun je dan inzien wanneer het pakketje voor jou klaar ligt. Vergeet niet om een identiteitsbewijs mee te nemen bij het ophalen van jouw discrete bestelling.

 

Discreet verpakt en verstuurd

Op onze pakketten zul je ook geen labels vinden van ons aan de buitenzijde. Je kan dus met alle vertrouwen bij ons jouw ‘koopje’ doen!

Omdat wij ook weten dat transport niet altijd vlekkeloos verloopt, willen we ook hierbij van te voren zeggen dat het voor kan komen dat pakketten, in uitzonderlijke gevallen, niet op tijd geleverd worden. Wanneer wij een pakket versturen, zul je van ons ook een Track & Trace Code krijgen (TTC) waarop je de status van jouw pakket kunt waarnemen tijdens transport. We vertrouwen er op dat je eerst hier naar kijkt omdat dit de snelste manier is voor informatie over jouw pakket. Mocht je hierna nog andere vragen of opmerkingen hebben, dan kun je gerust met ons contact opnemen.

 

Ruilen, Retourneren en Terugbetaling

Je hebt het recht bij Vibies om binnen 14 dagen, zonder opgave van reden, een artikel retour te sturen.

Dit heet in juridisch jargon het herroepingsrecht. Binnen deze termijn kun je het artikel bekijken en beoordelen of het artikel voor jou juist is tenzij anders vermeld. Je kunt dit vergelijken met wat je normaal in een winkel ook zou kunnen doen.  

Wanneer je bepaalde producten van jouw bestelling wilt retourneren aan ons, dan geef je dit aan ons schriftelijk door. Dit hoeft natuurlijk niet per briefpost want een email is voor ons begrip ook een schriftelijk verzoek.  

Dit kun je in gang zetten door een email te sturen naar: [email protected]

** Jij draagt de rechtstreekse kosten van het terugzenden van het product. Deze dien je op een veilig en verantwoorde wijze terug te sturen naar ons.

 

Let op!

Omdat de meeste artikelen bij ons onder hygiëneproducten vallen, mogen deze producten na het verbreken van de verzegeling niet meer geretourneerd worden! Onze artikelen worden door de leveranciers met uiterste zorg verpakt waardoor de eindgebruiker zeker van is dat deze aan alle hygiëne voorschriften voldoet.

Kort samengevat houdt dit in dat producten die je op of in jouw lichaam kan doen, hygiënisch verzekerd moet zijn voor verkoop. Om dit te verzekeren zitten daarom op deze producten verzegelingsstickers. Wanneer wij merken dat deze ‘safety stickers’ niet meer intact is, zullen we de geretourneerde producten ook niet verder in behandeling nemen.

Er zijn daarnaast ook producten die binnen de categorieën 'Beenmode', 'Strings en Slipjes', 'Cinema en 'Latex kleding en accessoires*' uitgesloten zijn van retour. Voorbeelden hiervan zijn panty's, ondergoed en alles vervaardigd van Latex*. Uit veiligheids- en hygiëne aspect staan wij dit niet toe. 

* Latex is een natuurlijk materiaal dat dicht op de huid zit. Na het passen van het artikel blijven hierdoor minuscule huidschilfers en haartjes zitten waardoor we deze niet meer verder willen verkopen vanuit een 100% hygiëne garantie.

Met het toepassen van jouw herroepingsrecht vervalt niet jouw wettelijke betaalverplichting. Wanneer wij jouw producten weer in ons magazijn ontvangen, beoordelen we of jij ook aan de afspraak hebt gehouden omtrent de hierboven genoemde afspraken. Als alles goed is, storten wij het betaalde bedrag terug via de betaalmethode die jij in eerste instantie gekozen hebt tijdens de koop.