Bluetooth Cockringen

Wat zijn Bluetooth cockringen?

In de algemene cockringen categorie hebben we gezien wat voor verschillende cockringen beschikbaar zijn. Daarnaast zijn we ook in onze cockringen blog kort ingegaan op de nieuwste ontwikkelingen bij cockringen. Hierbij hebben we ook de Bluetooth cockringen behandeld en aangegeven dat deze via een App door Bluetooth worden aangestuurd. Beter gezegd, de aansturing blijft gewoon draadloos, zoals je dat ook ziet bij varianten met afstandsbediening, echter zijn de mogelijkheden via een Bluetooth App een stuk uitgebreider dan je zou denken.

 

Geen producten gevonden...

Bluetooth aansturing via een App door middel van jouw smartphone is een ontwikkeling wat erg goed past in deze moderne tijden. Naast de mogelijkheden van bediening op afstand, kun je met de Bluetooth app in veel gevallen ook verschillende ritmes naar eigen wens aanpassen.  Een uniek gevoel en uitgebreide mogelijkheden via jouw smartphone die we voor jou toe gaan lichten.

Hoe gebruik je een Bluetooth cockring?

Een Bluetooth cockring zorgt voor meer (koppel)speelplezier en extra mogelijkheden. Naast een smartphone zijn ook tablets geschikt waarop je deze App kunt installeren. Na een korte installatie kun je al meteen aan de slag. Gebruik je de Bluetooth penisring met jouw partner, neem dan gezamenlijk deze extra mogelijkheden door. Het kan voorkomen dat er bepaalde functies aanwezig zijn die je zelf erg interessant vindt terwijl jouw partner daar iets anders over denkt. Zijn de extra Bluetooth mogelijkheden niet zo interessant, dan is een klassieke koppelcockring wellicht een betere keuze voor jullie.

Het fysiek gebruik verschilt nauwelijks van de klassieke modellen met afstandsbediening. De Bluetooth penisring is eenvoudig om te doen gezien deze allemaal afgewerkt zijn met hoogwaardige materialen. Indien dit toch niet allemaal soepel verloopt, gebruik dan wat glijmiddel op waterbasis waardoor de penisring gemakkelijker glijdt. Voor een uitgebreide uitleg over het omdoen van een cockring adviseren we je om onze interne blog te lezen over cockringen. Hierin staat uitgebreid beschreven hoe je de beleving zo optimaal mogelijk maakt en verschillende manieren om de penisring aan te trekken.

Na goede plaatsing van de Bluetooth cockring kun je meteen gebruik maken van de mogelijkheden na installatie van de App. Zorg wel dat de Bluetooth functie op jouw mobiel apparaat aan staat en eventueel de Wifi. Zet de penisring aan met de fysieke AAN/UIT knop en je kunt meteen via de App alles instellen en gebruik maken van deze extra mogelijkheden.

Wat kun je met een Bluetooth cockring?

De standaard mogelijkheden van een Bluetooth cockring verschillen niet veel met de klassieke koppelcockringen. Dit zijn meestal ook opties die vooraf al ingesteld zijn waardoor je alleen hoeft te drukken op de gewenste knop binnen de App. Zo zijn de vibratiestanden instellen of de snelheid aanpassen erg eenvoudig en hoef je voor snel gebruik niet eens aan te passen. Alles werkt gewoon draadloos en goed zoals je dat zou verwachten van een Bluetooth verbinding. Enkele voordelen ten opzichte van een draadloze afstandsbediening zullen we kort voor jou opsommen.

1) Het bereik ligt hoger bij Bluetooth
Met een normale afstandsbediening heb je meestal beperkt bereik voor gebruik. Via Bluetooth verdubbel je deze gebruiksafstand voor draadloos gebruik waardoor koppelgebruik nog spannender wordt. Je zou bijvoorbeeld vanuit de tuin het speeltje kunnen bedienen terwijl jouw partner in bad ligt. Lekker discreet jouw partner teasen tijdens een avondje uit? Geen enkel probleem met Bluetooth cockring!

2) Het bereik is niet gevoelig voor storingen en blokkades
Bluetooth cockring verbindingen maken namelijk geen gebruik van infrarood en zijn daardoor niet gevoelig voor fysieke blokkades van het signaal. Hierdoor vormen muren en vloeren geen belemmeringen voor draadloos koppelgebruik. Daarnaast is het signaal niet gevoelig voor andere elektromagnetisch storingen zoals andere huishoudelijke apparaten.

3) Geen losse batterijen vervangen
Een batterij vervangen van de afstandsbediening is verleden tijd. Geen lastige handelingen meer om de afstandsbediening open te maken en de batterijen vervangen. Gebonden aan de accuduur van jou smartphone kun je via de Bluetooth app wanneer deze leeg is, weer gewoon opladen en weer gebruik maken van de mogelijkheden. Daarnaast is een Bluetooth cockring gebruiken ook minder belastend voor het milieu.

4) De vibraties en ritmes aanpassen naar wens
Ben je niet tevreden met de standaard ritmes en snelheden van de Bluetooth penisring? Pas deze gewoon makkelijk aan in de Bluetooth App van de penisring. Wil je graag jouw favoriete deuntje als vibratie-ritme, geen enkel probleem. Koppel het liedje naar de App en deze zal jouw favoriete beat een stuk prettiger maken!

5) Jouw favoriete vibratie-ritme delen of downloaden.
Ben je zelf niet zo creatief en wil je graag de populaire vibraties van anderen uitproberen? Dat kan allemaal met de Bluetooth penisring. Zijn er meerde personen in jouw vriendenkring die dezelfde Bluetooth cockring gebruiken, dan kunnen jullie onderling, of via internet, deze vibratie-ritmes met elkaar delen. Ben je juist op zoek naar iets speciaals, kijk dan in de App naar de populairste ritmes die anderen al voor jou hebben geüpload.

 

Masturberen met een Bluetooth cockring

Natuurlijk is het gebruik van een Bluetooth cockring niet alleen beperkt tot koppelgebruik. In je eentje kun je prima genieten van deze uitgebreide mogelijkheden. Als vrouw zijn deze Bluetooth cockringen geschikt als mini vibrator of als vibrerende slipje voor discrete stimulatie. Door de aanwezigheid van krachtige vibraties en eenvoud in gebruik, waan jij je als vrouw al heel snel in de zevende hemel. Discreet of voluit ongenuanceerd genieten, de keuze is aan jou.

Voor mannen zijn de extra voordelen, naast de standaard effecten zoals uitstellen van orgasme en een langere erectie behouden, ruim aanwezig. Zo kun je bijvoorbeeld lekker discreet genieten van een heerlijke penis en balzak massage tijdens dagelijkse bezigheden. Combineer eventueel de Bluetooth cockring met verschillende anaal speeltjes door de Bluetooth penisring om de buttplug te trekken voor gebruik. Zo kun je jouw favoriete buttplug vibrerend maken en alles draadloos bedienen. Je kunt het allemaal zo gek maken als je wilt. Via Bluetooth zal de penisring altijd te bedienen zijn met kleding of zonder.