De beste seksspeeltjes voor mannen; editie 2023

20 April 2023

Na een succesvolle 2022 editie van de populairste seksspeeltjes voor mannen hebben we ook voor dit jaar een spannend lijstje samengesteld. Waar om de haverklap nieuwe vrouwenspeeltjes op de markt komen ligt dit bij mannenspeeltjes anders. Aan de ene kant is dit jammer maar de keerzijde is dat vrijwel alle nieuwe mannenspeeltjes meteen op gaan vallen. Dit jaar vormt geen uitzondering en we gaan je alle ins en outs vertellen over de beste mannenspeeltjes. 2023 is echt het jaar van Next Gen mannenspeeltjes. Van interactieve mogelijkheden tot de meest multifunctionele seksspeeltjes kan 2023 voor jullie mannen niet meer stuk. Ben je benieuwd naar deze beste en nieuwste seksgadgets, lees dan vooral verder.

Hoe kiezen we de beste seksspeeltjes voor mannen uit?

Het is altijd een flinke opgave voor ons om de beste sekstoys uit te kiezen gezien persoonlijke voorkeuren meestal de bovenhand hebben. Hierom hebben we ons testpanel zo breed mogelijk gehouden waarbij we extra letten op prijs en innovatie. Hiernaast bekijken we ook de functionaliteit die je voor de beste prijst kunt krijgen. Voor de beste seksspeeltjes voor mannen hebben we hierom deze selectie gemaakt in de specifieke mannentoys categorieën.

  1. De beste masturbator van 2023

Waar we vorig jaar nog hebben gekozen voor een klassieke kunstromp masturbator, hebben we dit jaar voor een automatische masturbator gekozen. Lettend op interactiviteit en ‘Next Gen’ hebben we de The Handy masturbator uitgekozen als beste masturbator van 2023. Kenmerkend aan deze Masturbator zijn de verschillende mogelijkheden voor een nòg realistischer ervaring. Wanneer je de Handy voor het eerst ziet lijkt deze geenszins op een mannen sextoy. Dit is niet zonder reden want de Handy is namelijk echt een modern design masturbator. Het design is innovatief met een hoge high tech gehalte en dat mag zeker gezien worden.

De mogelijkheden van de Handy liegen er niet om. Niet alleen is dit een automatische masturbator maar je kunt nu ook jouw stoutste fantasieën werkelijkheid laten worden. Kies jouw favoriete VR scene uit en koppel de Handy met jouw computer, smartphone of tablet. Liever toch een ouderwetse aftrekbeurt, ook dat kan binnen enkele seconden. Heb je een VR-bril, dan is het extra genieten van een levensechte ervaring. Kortom de Handy is echt een Next Gen speeltje voor mannen die de meest realistische ervaring uit hun masturbator willen halen. Ben je nog niet overtuigd, check dan de online gebruikerservaring van The Handy. Je zult versteld staan van alle lovende ervaringen.

  1. De beste cockring van 2023

Een fijne cockring is tegenwoordig niet meer weg te denken wanneer we het over sekspeeltjes voor mannen hebben. Waar het vroeger altijd om een simpel ringetje ging verwachten we in 2023 wel wat meer. Kracht, functionaliteit en design zijn eigenschappen waar we tegenwoordig op letten voor de beste cockringen. Voor 2023 hebben we de NXT koppelcockring uitgekozen van IVY LUX. Deze Next Gen (koppel)cockring is zowel solo als met partner een topspeeltje en shined in intense stimulaties. Het ontwerp is ergonomisch en modern afgewerkt en dat merk je ook meteen. Met zijn vloeibaar siliconen mantel is de NXT cockring bijzonder rekbaar en tegelijk ook stevig. Klein genoeg voor jouw broekzak met de krachtigste motor voor zijn formaat.

Naast een fantastische solo ervaring tijdens masturberen valt de NXT cockring ook positief op tijdens de seks. De ergonomische vormgeving is anatomisch ontwikkeld zodat vrouwen intens meegenieten van de krachtige vibraties. De verschillende standen zijn eenvoudig met 1 knop te bedienen. Hierbij is de cockring smal genoeg zodat deze niet belemmerend aanvoelt. Door de extra krachtige motor en stimulerende ribbels komt jouw partner echt in no time klaar. Het leuke van de NXT koppelcockring is dat jij de touwtjes in handen hebt wanneer het aankomt op de hoogtepunten van jouw partner. Gezien de prijs is dit een mannenspeeltje wat zeer zeker niet mag ontbreken in jouw collectie.’

  1. Het beste anaal speeltje van 2023

Natuurlijk mag een anaalspeeltje niet ontbreken in de lijst van beste seksspeeltjes voor mannen. De anus en prostaat zijn ook voor mannen een bijzonder erogene zone voor intens genot. Voor 2023 hebben we gekozen voor de Vibrerende Buttplug Cockring uit de Blackdoor Collection. De keuze is hierop gevallen niet vanwege de bijzondere eigenschappen en functionaliteit. Dit anaal speeltje geeft namelijk de beste combinatie van de belangrijke eigenschappen. Van prijs tot functionaliteit, design tot materiaalkeuze, alles klopt gewoon aan dit anaal speeltje. Naast krachtige stimulatie van de anus zorgt deze vibrerende buttplug voor een perfecte prostaat stimulatie. Daarnaast is dit speeltje solo te gebruiken evenals met partner.

De draadloze afstandsbediening maakt dit anaalspeeltje de perfecte tease toy voor jou en jouw partner. Onder de motorkap is de anaal vibrator voorzien van een krachtige motor die anus, perineum en prostaat gelijktijdig stimuleert. Tevens kun je deze vibrerende buttplug met cockring dragen tijdens de seks. De cockring zorgt voor een langere erectie waarbij de seks veel langer en intenser aanvoelt. De perfecte toy tijdens het masturberen of seks met partner dus. Voor deze prijs vind je zeer waarschijnlijk geen beter alternatief. Hierom het beste anaal speeltje van 2023.

  1. De beste (anaal)dildo van 2023

Onmiskenbaar bij mannen en vrouwen wanneer het aankomt op seks en zelfbevrediging. Voor 2023 hebben we de beste dildo vervangen met beste dildo vibrator. Dit omdat de dildo vibrator voor mannen veel interessanter is dan een klassieke dildo. Naast penetratie zorgt de anaal dildo vibrator tevens voor een heerlijke prostaat massage. De titel beste dildo vibrator voor mannen gaat dit jaar naar de EZlove Realistische Vibrator. De kwalitatieve afwerking spat hier vanaf wanneer je deze voelt en ziet. De afmeting is perfect voor anaal gebruik voor zowel beginners als gevorderden. Voorzien van levensechte aders en eikel voelt de dildo bijzonder hoogwaardig en realistisch aan.

Wanneer we letten op functionaliteit is de EZlove natuurlijke vibrator in eerste instantie een krachtige vibrator. Zeker bij prostaat stimulatie is dit een belangrijk eigenschap die je in een vibrator zoekt. Zo kun je genieten van intense hoogtepunten waarbij de prostaat gemasseerd wordt. Deze dildo vibrator is een van de weinige vibrator dildo’s die meer plezier geeft aan mannen dan vrouwen. Vormgeving, materiaalkeuze en afmetingen, alles klopt gewoon aan deze mannen dildo vibrator. Onze keuze is in deze categorie daarom al snel gemaakt.  

De meest opvallende sextoy voor mannen van 2023

Naast de beste seksspeeltjes voor mannen willen we ook mannenspeeltjes uitlichten die bij ons positief zijn opgevallen. Deze lichten we ook apart toe zodat jij hiervan op de hoogte bent. Voor deze opvallende sextoy hebben we de Tyfoon masturbator uitgekozen van Wicked Willy. Wat opvalt bij deze automatische masturbator zijn niet zozeer de eigenschappen of ontwerp, maar het genotsgevoel tijdens gebruik. De Wicked Willy Tyfoon is een masserende masturbator met een roterende motor. De huidachtige sleeve is transparant waardoor je alles kunt zien door de cilinder. Deze roterende en masserende sleeve biedt een bijzonder en stimulerend gevoel. Zoiets hebben we nog niet ervaren bij andere automatische masturbators.

De gebruiksvriendelijkheid van de Tyfoon viel bij ons ook op door de aanwezigheid van een zeer veelzijdige zuignap. Naast hoge kwaliteit biedt de zuignap alle mogelijkheden in verstellen waardoor je alle soorten standjes kunt aannemen. Tijdens gebruik onder de douche of gewoon op de slaapkamer, je kan de Tyfoon echt op alle oppervlaktes monteren. Zonder zorgen geniet je van de beste bevestiging en gebruiksgenot. Door deze combinatie springt de Tyfoon bij ons uit als de meest opvallende sextoy voor mannen dit jaar. Wil je graag iets uitproberen wat nieuw is en ben je niet bang om de proef op de som te nemen, dan is deze Tyfoon masturbator voor jou. Een bijzondere ervaring die je zeker moet uitproberen. Voor ons de aanrader van 2023!