De 10 leukste sex spelletjes

22 Februari 2022

Een sexy spelletje met jouw geliefde spelen is een leuke manier om het seksleven op te fleuren met een komische ondertoon. Vaak krijgen we vragen of we bepaalde speeltjes kunnen aanbevelen om de pit weer in relatie te brengen op seksueel vlak. In veel gevallen is een toy niet echt de beste manier om hiermee te beginnen en is een lichtere uitdaging aan te bevelen. Een tussenweg hierin is om het liefdesspel te bevorderen door iets laagdrempeligs. Een leuke seks game brengt plezier, leuke momenten en heeft meestal een komische ondertoon waarbij eventuele stress en ongemak worden verlicht. Lekker vrijen spelletjes spelen wordt daarom ook aanbevolen door veel therapeuten en heeft daarnaast een positief effect op de liefdesband met jouw partner. Hierom gaan we in deze blog de top 10 leukste seksspelletjes toelichten die zeker de jullie seksleven extra pit gaat geven.

Glow in the Dark Seks Dobbelstenen

Met deze sexy dobbelstenen kun je altijd en overal zorgen voor spannende en grappige momenten. De dobbelstenen geven licht in het donker en zijn gemakkelijk overal mee te nemen. Wil je een dagje uit met jouw partner combineren met een eenvoudig spelletje, dan zijn de seks dobbelstenen een aanrader. Gooi beide dobbelstenen en kijk welke zijdes gaan vallen. De eerste dobbelsteen geeft een lichaamsdeel aan waarbij de tweede dobbelsteen aangeeft welke sexy handeling je moet verrichten. Na een paar keren gedobbeld te hebben wordt de mood op deze manier aangewakkerd voor nog hetere momenten.

Snoep ondergoed

Een leuke verassing vol zoetigheden. Veel stellen zijn het ermee eens dat spannend ondergoed goed is om de mood op te swingen. Dit kan ook op een lekker en speelse manier door, als verassing, snoepondergoed aan te trekken. Zowel voor mannen en vrouwen zijn passende varianten te vinden die je altijd kan dragen voor leuke seksspelletjes. Trek deze aan en we zijn vrij zeker dat jouw partner dit gaat waarderen. Het is wetenschappelijk bewezen dat het nuttigen van zoetigheden voor extra libido zorgt!

Een blinddoek en kietelaar

Blinddoeken doen het altijd goed met het voorspel en je kunt het ook gebruiken als spannend speels spelletje. Uiteraard is speelsheid hierbij belangrijk waarbij de nadruk ligt op het plagen. Veel blinddoeken komen ook in setjes met kietelaars of kleine lichte zweepjes voor lichte prikkelingen. Ideaal als verassingspakket en leuk om als speciale verassing samen uit te pakken. Leuke seksspelletjes met een blinddoek kun je zo gek maken als je wilt waarbij er geen vaste spelregels zijn. Maak het dus lekker wild en speels en wissel af voor nog meer variatie!

Een erotische massage geven

Niet echt een seksspelletje maar wel een speels en intieme bezigheid om de libido op te wekken voor beide partners. Ben je niet zo handig met lichaamsmassages geven dan is dit niet erg en zorgt dit juist voor speelse en komische momenten. Tevens zijn er verschillende massageoliën verkrijgbaar met een zoet eetbare smaak. Warm eerst een beetje massagegel op voordat je deze op het lichaam brengt en werk zo langzaam naar de erogene zones op. Kies je voor massageoliën met smaakje die je kunt opeten, zorg dan ook dat je deze ook op jezelf smeert zodat jouw partner ook iets te snoepen heeft.

Ondeugend en speels rollenspel spelen

Stoute kostuums in de vorm van een dienstmeisje of een student leiden vaak tot speelse rollenspelen met jouw partner. Met een dergelijk pakje zijn rollenspelletjes erg spannend en zorgt dit voor afwisseling van de dagelijkse sleur. Aangevuld met andere stoute accessoires kun je het allemaal zo gek maken als je wilt. Ben je klaar met het rollenspel, dan is de spanning en sensatie weer helemaal terug en leidt dit meestal naar een spannende afsluiter. Spreek daarna voor de volgende keer een ander rollenspel af en jouw partner zal daar reikhalzend naar uitkijken. Leuke seksspelletjes met ondeugende kostuums zijn perfect voor elk stel!

Truth or Dare

Het spelletje dat de meeste mensen wel kennen. Met Truth or Dare stel je de vraag aan jouw partner of hij kiest voor waarheid of doen. Bij waarheid dient deze op een sexy vraag met alle eerlijkheid te moeten beantwoorden. Stel hierbij een spannende vraag en wacht op het antwoord. Mocht er voor Dare worden gekozen dient deze een opdracht uit te moeten voeren. Ook hierbij dien je een sexy opdracht uit te moten voeren als je niet voor waarheid kiest. Is de ronde voorbij, dan ben jij als volgende aan de beurt.

Strippoker

Er gaat niets boven een sexy kaartspel als seks game om de sfeer spannend en eenvoudig te houden. Naast conventionele kaarten kun je altijd kiezen voor erotische speelkaarten. Speel om de beurt en de verliezer bij elke ronde een kleidingstuk naar keuze laten uittrekken door de tegenspeler. Wil je nog een stapje verder gaan, dan kun je ook spannende opdrachten laten uitvoeren voor de verliezer. Alles kan en alles mag en de spannende ondertoon zal zorgen voor de juiste grondslag voor intense hoogtepunten!

De zandloper

Een spannende sex game en van alle seksspellen eentje waarbij je niets nodig hebt behalve goede zin en een ‘zandloper’. Naast een klassieke zandloper kun je dit seks spelletje ook spelen met een stopwatch of mobiele telefoon. Je hebt 30 seconden de tijd waarin je alles mag doen bij jouw partner behalve penetratie. Zo kun je zoenen, strelen, kledingstukken afdoen voor een tijdsduur van 30 seconden. Nadat de tijd is verlopen is jouw partner aan de beurt. Je kunt direct jouw stoute schoenen aantrekken en helemaal tekeer gaan of je bouwt langzaam op. Door het onderbreken van de handelingen wordt de spanning steeds intenser bij elke 30 seconden. Een echte aanrader voor beginners en een spel die overal kunt spelen.

Sexy bordspel met opdrachten

Een bordspel dat je met jouw partner of met anderen samen kunt spelen waar jij een crush op hebt. Deze seks game vereist een bordspel met sexy opdrachten die je in verschillende varianten kunt aanschaffen. Seksspellen zoals deze zijn niet beperkt tot 2 personen maar kunnen door verschillende stellen worden gespeeld. Naast een komische ondertoon zorgt een sexy bordspel ook voor het ontnemen van preutsheid en schaamte. De opdrachten kunnen verschillen van standjes en handelingen die je bij jouw partner, of iemand anders, moet uitvoeren. Door deze licht erotische opdrachten uit te voeren wordt de stemming steeds spannender en worden grenzen verlegt of ontnomen.

Cum Face aftrek spel

Leuke seksspelletjes hoef je niet enkel met jouw partner te spelen. Ook onder vrienden en vriendinnen kun je lekker ondeugend een seksgame spelen. De Cum Face aftrekspel zorgt voor veel lach en speel plezier waarbij er gestreden wordt wie het beste kan aftrekken. Vul de Cum Face met water of een andere vloeistof waarna het trekken kan beginnen. Wie het snelste kan zorgen dat de vloeistof uitgespoten wordt is de winnaar. Om het zo realistisch mogelijk te maken spuit de Cum Face in de richting van de gezichten van de spelers. Eenmaal de winnaar bekend is wordt hij of zij letterlijk in het gezicht gespoten. Hilariteit gegarandeerd voor alle spelers en toeschouwers!