Wereld Martini dag; elegant en verleidelijk!

28 Juni 2022

Een warm zomerse dag en ideaal voor een heerlijk Martini drankje en verleidelijk dansje. Voor deze speciale dag hebben we enkele pakjes uitgezocht die jouw dag, en avond, lekker spannend gaan maken. Naast speels en verleidelijk gaat het vandaag eigenlijk over een ontspannend en elegant onderonsje thuis of op een feestje. Wat is nog leuker dan een bijpassend outfit waarmee de Martini drinkende mannen niet meer om jou heen kunnen? In deze speciale blog gaan we in op speciale sexy kleding en lingerie waarmee jij verleidt, uitdaagt en bovenal centraal in de aandacht gaat staan.

Wat kun je met sexy lingerie en kleding?

Het verleiden van mannen en vrouwen is een spel dat gespeeld wordt door beide partijen. Sommigen zijn natuurtalenten en anderen kunnen altijd wat begeleiding krijgen hierin. Wat iedereen wel kan is jezelf presenteren op de meest verleidelijke manier. Simpel en effectief is het dragen van een sexy outfit. Vanwege uitdagende elementen, transparante stukken en accentueren van lichamelijke rondingen zorgt het dragen van sexy lingerie en kleding voor extra aantrekkingskracht. Een sexy jarretel set geeft bijvoorbeeld een elegant en verleidelijke uitstraling zonder ordinair uit te hoeven zien. Een babydoll daarentegen geeft daarentegen een speels en vrolijke indruk met een sexy ondertoon. Zo kun je met bepaalde kleding en lingerie stukken de juiste intentie uitstralen die perfect passen op wereld Martini dag!

Jarretel setjes; classy en sexy

Een jarretel set is een combinatie van lingerie stukken die de bovenlijf en onderlichaam met elkaar verbind. Bestaande uit een beha, jarretelgordel en passend slipje sluiten deze allemaal goed op elkaar aan. Met losse bandjes kun je de kousen hieraan vastmaken waardoor de look compleet is. Jarretel setjes draag je als onderkleding waardoor je normale kleding hier overheen kan dragen. Zo kun je bijvoorbeeld de set verbergen en pas op het moment suprême deze laten zien. Vanwege dit verassingselement is de jarretel set erg populair. Daarnaast zijn de setjes in verschillende stijlen verkrijgbaar en afhankelijk hoeveel bloot je wilt laten zien, voor elke aangelegenheid geschikt.

Naast een sexy uiterlijk geeft een jarretel set een speciaal gevoel tijdens het dragen onder dagelijkse kleding. Dit discreet en sexy gevoel zorgt dat jouw libido de gehele dag hoog blijft ongeacht of je boodschappen doet of als je aan het werk bent. Met dit geheimzinnig en ondeugend gevoel zal ook jouw zelfvertrouwen een boost krijgen. Door je sexy en goed  te voelen zul je ook meer durven en assertiever zijn. Voor vrouwen die graag hun zelfvertrouwen een boost willen geven is een sexy jarretel set hierom een goede keuze.

De mini-jurk; perfect voor een avondje uit

Een elegante Martini avond kan ook inhouden dat je op een elegante manier jezelf wilt presenteren. Je denkt nog niet meteen aan wilde dierlijke samenspel maar hecht veel waarde aan een avond met een ontspannend en sexy uitstraling. Een sexy mini-jurk geeft alleen de benen bloot met eventueel een elegant decolleté. Minijurken benadrukken ook de vrouwelijke rondingen zoals de borsten en billen waardoor vrouwelijkheid extra benadrukt wordt. In tegenstelling tot jarretel setjes is een mini jurk geen onderkleding en kun je deze gewoon dragen in het openbaar. Deze eigenschappen zijn niet ordinair en wakkeren de dierlijke instincten aan van mannen. Een mini jurk is ook geschikt voor een avondje uit met een aantrekkelijk en verleidelijke uitstraling.

Zoals bij alle soorten kleding is een mini jurk in verschillende uitvoeringen en lengtes verkrijgbaar. Hoe korter de mini jurk, des te meer bloot je laat zien. Voor een elegante Martini avond is het belangrijk om een mini jurk uit te kiezen met een langere uitloop over de benen. Kies je voor een kortere variant, dan zal deze iets minder elegant zijn en meer neigen naar spanning en ondeugend. Afhankelijk van jouw stemming kun je hierop de juiste mini-jurk lengte uitkiezen die hierbij goed past. Naast het feestje speelt een eventuele afloop met jouw prooi ook een belangrijke rol. Kies dan hiervoor een variant uit met eenvoudige sluitingen of een vetersluiting. Hiermee vereenvoudig je het losmaken door jou of door iemand anders.

Sexy accessoires als aanvulling

Bij het uitkiezen van een geschikt outfit voor wereld Martini dag kun je deze nog uitbreiden met sexy accessoires. Passende accessoires voor een Martini avond zijn bijvoorbeeld oogmaskers waarmee jouw mysterieuze uitstraling wordt gecomplementeerd. Uiteraard zijn deze accessoires ook geschikt voor een spannend avontuur wanneer je op de slaapkamer belandt. Oogmaskers zijn accessoires met een seksueel ontremmend effect. Vanwege het gevoel van anonimiteit is het opzoeken van de grens hierbij minder belemmerend.

Elegante handschoenen worden vaak gecombineerd bij avondjurken voor een extra elegante aanvulling. Als aanvulling op een sexy jarretelset zorgen handschoenen voor een extra elegante aanvulling. Combineer deze met de gekozen kousen zodat ze elkaar complementeren. Deze elegante handschoenen zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar en voor een classy uitstraling zijn de langere modellen meer geschikt. Door de langere lengte komen de handschoenen minder ordinair over en passen ze ook goed bij verschillende avondjurken.

Versieringen zoals een langere ketting vormen een goede aanvulling op een classy uitstraling en mag zeker niet worden onderschat. Zowel op verschillende jurken als met onderkleding zoals jarretelsets geven halskettingen een extra sexy en vrouwelijke uitstraling. Zelfs wanneer je niets aan hebt en enkel een elegante halsketting draagt, wordt dit gezien als classy en ondeugend. Ideaal voor alle soorten avonden met of zonder ondeugende afloop!

Parfums met feromonen

Een geschikt geurtje om te verleiden vind je de vorm van parfums met feromonen. Deze geurtjes zijn perfect voor uitdagen en het verleiden van mannelijk schoon die meteen op hun zintuigen inwerken. Door de dierlijke enzymen te beïnvloeden zullen deze sneller geneigd zijn om zich voort te planten. Parfums met feromonen zijn in alle soorten geuren verkrijgbaar van fruitige zoete geuren tot gekruid pittige geuren. Afhankelijk van jouw intenties, en gekozen outfit, kun je uit verschillende smaken kiezen. Zo is een fruitig en zoete smaak in zekere zin perfect voor wereld Martini dag. Voor je het weet loopt elke man achter jou aan en weet je niet wat jou overkomt. Ben je dus in de mood om tijdens wereld Martini dag een man aan de haak te slaan, dan weer je in ieder geval hoe je hierop het beste voor kunt bereiden.