Wereld Linkshandigen dag; welke anaal speeltjes zijn geschikt?

17 Augustus 2022

Voor deze speciale dag op 15 augustus hebben we de leukste anaal speeltjes voor jou geselecteerd. Naast leuk zijn dit ook anaal speeltjes die eenvoudig te gebruiken zijn voor iedereen. Zelfs voor linkshandigen hebben we een brede selectie van deze anal toys. Uiteraard zijn de anaal speeltjes niet echt enkel voor linkshandigen echter gaat het hier om anale toys waarvan we zeker weten dat ze vaak met plezier worden gebruikt. We weten ook als geen ander dat anale speeltjes op dit moment erg populair zijn. Speciaal voor de linkshandigen onder een speciale blog met de anaal speeltjes die voor beginners en linkshandigen prima speeltjes zijn om mee te beginnen.

Anale stimulatie voor meer genot

De anus is een lichaamsopening met veel zenuwen waardoor deze erg gevoelig is voor stimulatie. Behalve met speeltjes kun je de anus ook stimuleren met de tong en vingers. Voordat je begint met speeltjes raden we je aan om altijd eerst te beginnen met jouw vingers. Hiermee kun je zelf op ontdekking gaan en aanvoelen wat je wel of niet als prettig ervaart bij anale stimulatie. Naast penetratie van de anus kun je ook deze ook extern stimuleren. Langs de buitenkant van de anus kun je bijvoorbeeld met jouw vingers de anus voorzien van externe stimulatie.

Eenvoudige anaal speeltjes voor linkshandigen

Om weer terug te komen op deze speciale dag voor de linkshandigen, hebben we een hoop anale speeltjes uitgezocht die je zonder moeite of ervaring meteen kunt gebruiken. Deze anale speeltjes zorgen voor optimale stimulatie zonder dat je steeds jouw handen hoeft te gebruiken. Met deze eenvoudige anaal speeltjes geniet je als beginner van heerlijke anale stimulatie!

  1. Anale kralen

Anale kralen zijn de meest eenvoudige anaal speeltjes en zien er ook het minst intimiderend uit van alle anal toys. Voorzien van een grote retourring zijn anale kralen voor linkshandigen goed te gebruiken. De verschillende kralen zijn allemaal aaneengesloten en kunnen dezelfde maat of juist oplopend zijn in grootte. Bij oplopende anale kralen hoef je trouwens niet snel geïntimideerd te zijn. Je hoeft namelijk de anal beads niet altijd in zijn geheel naar binnen te brengen. Voor de meeste beginners zijn oplopende anale kralen juist extra fijn omdat je zo, stap voor stap, jezelf anaal kunt trainen.

  1. De buttplug set

Voordeliger als set met verschillende oplopende maten. Buttplugs worden over het algemeen gezien als de meest populaire anal toy. Door een simpel en effectief ontwerp zorgt het symmetrisch design voor eenvoudig gebruik onder linkshandige gebruikers. De smallere top, ronde middel en platte onderkant zijn klassieke kenmerken voor plugs waardoor deze goed blijft zitten tijdens gebruik. De buttplug set kenmerkt zich meestal met een SML maatvoering. Door deze oplopende maten heb je de mogelijkheid om de anus verder te trainen. Hiermee kun je naast solo genieten ook jouw anale ingang trainen voor soepel anale seks.

  1. De anale dildo

Dildo’s geven de meest realistische ervaring als het aankomt op seksuele penetratie. Door zijn vorm en materiaal lijken ze nagenoeg op een echte penis. Voor anale penetratie kun je in principe elke dildo gebruiken. Echter is een speciale anale dildo aan te bevelen voor beginnende gebruikers. Door de smallere schacht, en versmalling in de hals, zorgt een anale dildo voor soepele penetratie en extra stimulatie van de kringspier. Gebruikers die het lastig vinden om een anaal dildo te gebruiken, ook voor de linkshandigen, kunnen daarnaast voor een zuignap dildo kiezen. Door deze op een glad oppervlak te bevestigen is het mogelijk om handsfree te genieten van alle mogelijk standjes. Zo kun je eenvoudig de ritme bepalen. Anale dildo’s worden over het algemeen gezien als eenvoudige speeltjes die voor een optimale anale sekservaring zorgen.

Goed reinigen van anaal speeltjes

Anale toys zijn interne speeltjes die het lichaam penetreren bij stimulatie. Hierom is goede hygiënische reiniging erg belangrijk. In tegenstelling tot andere lichaamsopeningen zorgt de anus voor de meeste bacteriële ophoping wat leidt tot vuildeeltjes en bacteriën. Hierom is reinigen met water meestal niet de beste optie als het om anale speeltjes gaat. Schadelijke bacteriën kunnen bij een onvolledige reiniging weer snel ophopen die voor nare geurtjes en infecties kunnen zorgen.

Speciaal voor het neutraliseren van deze schadelijke bacteriën kun je het beste kiezen voor een desinfecterende toycleaner. Naast het verwijderen van vuildeeltjes worden ook alle bacteriën effectief geneutraliseerd. Door jouw anaal speeltje elke keer na gebruik te reinigen met een desinfecterende toycleaner ben je verzekerd van de meest effectieve reiniging.