Welke sekstoys zijn het leukst tijdens de seks?

26 Mei 2023

Een intiem avondje in je eentje is vanzelfsprekend wanneer de meeste mensen aan sextoys denken. Toch is het gebruiken van speeltjes samen met een partner niet vreemd. Denk maar aan alle grote merken zoals Womanizer, We-vibe en Satisfyer. Allemaal grote merken waarbij speeltjes met partner een centrale rol spelen. Zelf durven we te zeggen dat koppeltoys in de nabije toekomst zelfs de populairste speeltjes zal worden. Kortom, sextoys wordt steeds vaker door stellen samen gebruikt. Voordat je gaat zeggen dat dit niet erg hygiënisch is, hebben we het hier over koppelspeeltjes die beide partners gelijktijdig stimuleert. Genoeg inleiding en tijd om je alles te vertellen over de leukste speeltjes tijdens de seks!

Waarom zijn koppelspeeltjes zo populair? 

Mannen en vrouwen die speeltjes gewend zijn ervaren vaak intensere hoogtepunten met deze toys dan tijdens normale seks. Mede door de functionaliteit van speeltjes richten deze in de meeste gevallen op een intens orgasme. Los een toy gebruiken tijdens de seks kan maar is niet echt optimaal.  Het gebruik van koppeltoys daarentegen is veel spannender en leuker. Omdat je tegelijkertijd gestimuleerd wordt deel je de intensiteit samen. Deze koppeltoys hebben de laatste jaren flink aan populariteit ingewonnen en ze worden ook steeds beter. Het gebruik hiervan is vrij eenvoudig waardoor het snel gaat wennen zonder ongemak. De mogelijkheden worden steeds uitgebreider en in koppeltoys wordt volop ontwikkeld. De Next Gen koppelspeeltjes zijn zelfs moderner dan hun solo tegenhangers. Genoeg reden dus om met jouw partner te genieten van een koppeltoy!

Bondagesets om mee te beginnen

Is de stap voor een koppeltoy nog net iets te groot om te nemen? Geen zorgen. Voor koppels die nog twijfelen zijn er andere ‘speeltjes’ waarmee het ijs gebroken kan worden. Bondagesets zijn hiervoor een perfect voorbeeld. In plaats van seks kun je met deze setjes elkaar op een opwindende manier plagen. Met een ondeugend ondertoon kun je met oogmaskers, kietelaars en handboeien aan de slag. Voor beginners is dit zeker aan te bevelen. Zo ervaren beide partijen het genot van ‘samenspelen’. Wil je de volgende stap nemen met bondagesets, dan zijn zweepjes, floggers en tepelklemmen extra prikkelend. Naarmate je met jouw partner geniet van deze speeltjes zal ongetwijfeld het assortiment steeds worden uitgebreid. Saai zal het dus niet worden.

De Vibrerende Koppelcockring

Klein maar o zo fijn! Zo kunnen we de koppelcockring het beste omschrijven. Laat je niet misleiden door de kleine vormgeving want deze speeltjes zijn echt krachtig voor hun kleine maat. Ben je op zoek naar een klein speeltje waarbij jij en jouw partner tegelijkertijd geniet tijdens penetratie, dan is de koppelcockring jullie ding. Naast een krachtige motor zijn koppelcockringen vaak voorzien van draadloze bediening. Met verschillende tril en vibratiestanden kun je de afstandsbediening zelf gebruiken of de macht uit handen geven. Behalve intense stimulatie is de koppelcockring ook gewoon een cockring. Het uitstellen van orgasmes en langer behouden van de erectie zijn hiervan inherente eigenschappen. Wil je als vrouw iets extra’s, kijk dan naar de varianten met vleugeltjes of stimulerende vinnen.

De Koppelvibrator of Partnervibrator

De naam verklapt het wellicht een beetje maar de koppelvibrator is niet alleen gericht op vrouwen. Naast penetratie kunnen koppelvibrators ook uitwendig worden gebruikt. Duo vibrators hebben in de meeste gevallen een U-vormig ontwerp. Het ene deel komt in de vagina of anus terwijl het andere deel uitwendig de clitoris stimuleert. Voor de man geldt dat het inwendig deel de penis stimuleert tijdens penetratie. Het uitwendig deel kan hierbij zorgen voor stimulatie van de balzak of de penis schacht. Zowel de man als vrouw genieten tijdens de seks van gelijktijdige stimulatie. Bij koppelvibrators kunnen deze ook nog uitgerust worden met draadloze toepassingen of Smart functies. Zo kun je elkaar op afstand stimuleren. Veel luxe koppelvibrators kunnen via internet verbonden worden via een Smartphone of laptop. Is jouw liefje op reis, dan kun je ook over lange afstanden elkaar ‘verwennen’.

De Strapon Dildo Vibrator zonder harnas

De laatste jaren hebben we gezien dat ook hetero mannen genieten van anale penetratie. Pegging is het penetreren van de man door de vrouw via een voorbinddildo. De rollen worden als het ware omgedraaid waarbij de vrouw de dominante rol inneemt. Wanneer jij en jouw partner hier mee willen experimenten is de straploze voorbind dildo ideaal. Het ontwerp bij deze voorbind dildo, of vibrator, is L-vormig. Deze wordt in plaats gehouden door de korte schacht die in de vagina gaat.

Vrouwen ervaren hierbij een natuurlijk stootgevoel zonder een harnas te hoeven dragen. Door de penetratie van de vagina ervaart de vrouw ook gelijktijdig een stimulerend en penetrerend gevoel. Hierbij geldt ook dat een voorbind vibrator zonder harnas ook solo gebruikt kan worden. De verschillende vibraties zijn eveneens te bedienen via een draadloze afstandsbediening. Door de aanwezigheid van een krachtige motor geniet je als gever en nemer van gelijktijdige stimulatie.

Spannende rollenspelen met ondeugende pakjes

Wellicht niet te vergelijken met sextoys maar evengoed spannend en uitdagend op de slaapkamer. Naast speeltjes zijn ondeugende pakjes en kostuums een echte aanrader voor extra spanning en opwinding. Met een onderdanig en uitdagend pakje voel jij je als vrouw extra onderdanig. Mannen worden juist hierdoor dominanter waarbij de opwinding niet meer in te houden is. Sexy thema’s zoals een studentenpakje of stewardess outfit zijn erg populair. Toch zijn er meer verschillende kostuums waarmee een ondeugend rollenspel makkelijk escaleert naar keiharde actie. Vul het rollenspel eventueel aan met bondage accessoires, of combineer in bed met bovengenoemde speeltjes. Super spannende avonden zullen dan meer regelmaat zijn dan uitzondering!

Jezelf verwennen terwijl je partner kijkt

Wist je dat het super opwindend is wanneer je met jezelf bezig bent terwijl jouw geliefde naar je kijkt? Kies jouw favoriete solo toy en laat jouw ondeugende kant zien. Combineer dit met een striptease van te voren, in een ondeugend kostuum, en zorg dat hij je niet mag aanraken. Desnoods sla jij hem in de boeien of bind jij hem vast met bondagetouwen. We kunnen het niet al te vaak herhalen maar zet jezelf in de spotlight voor jouw partner. Geen enkel pakje of toy kan opwindend zijn zonder jou!