Verschillende G-spot stimulatie; Hoe en wat?

8 Juni 2023

De G-spot. De mysterieuze zone waarbij vrouwen intens tot hun hoogtepunt komt. Of… niet. Vergeet de anticlimax want de G-spot bestaat en ook echt wetenschappelijk aangetoond. Het effectief stimuleren van deze erogene zone is het lastige. Voor sommige vrouwen lijkt dit bewijs dat de G-spot niet bestaat. Wij zijn van mening dat de non-believers gewoonweg nog niet weten hoe de G-spot goed gestimuleerd wordt. Geen zorgen. Met deze blog willen we deze vrouwen de weg wijzen in G-spot stimulatie. Hoe, en met welk speeltje dit het beste kan, zullen uitgebreid worden toegelicht. Hiernaast zullen we in de blog nog ingaan op verschillende standjes om de G-spot effectief te stimuleren. Zorg maar alvast dat jouw lover in de buurt is. Als je klaar bent met lezen kun je gelijk met hem de proef op de som nemen!

Wat is G-spot stimulatie?

De G-spot wordt over het algemeen gezien als de wortel van de clitoris. Op wetenschappelijk vlak is het bewezen dat de G-spot inderdaad bestaat. Je kunt deze zelfs anatomisch vinden. Binnen de vagina is de Gspot te vinden op ongeveer 5 centimeter diepte. Via de buikzijde van de vaginawand bevindt een gevoelige zone die je met vingers kunt stimuleren. Door licht tegen deze wand te strelen zul je direct de extra opwinding opmerken. Op wetenschappelijk vlak wordt deze speciale hotzone als de Grafenberg piek aangeduid. Wetenschappelijk bevestigd of niet, er zijn genoeg vrouwen die deze G-spot nog steeds naar de rijk der fabelen wijst. Hoe dan ook zul je dit voor jezelf moeten uitzoeken.

Waar vind je de G-spot precies?

De G-spot is een erogene zone die je op 5cm diepte in de vagina vindt. Wanneer je met twee vingers de vaginawand richting de buikzijde duwt zul je de G-spot voelen. In de meeste gevallen kun je dit vergemakkelijken door een hurkende houding aan te nemen. Reden hiervoor is dat de Gspot hiermee al tegen de vaginawand wordt gedrukt. Bij een hurkende houding, staand of liggend, kun je daarmee de heilige spot goed bereiken. Vergeet niet dat je eerst even moet wennen aan de positie van de vingers. Hierbij herhaal je met vingers een trekkende beweging. In theorie is de G-spot een zone achter de vaginawand. In praktijk is gebleken dat veel vrouwen aangeven dat de Gspot juist goed voelbaar is binnen de vagina. Het gevoel wordt dan omschreven als een ribbelig zone zo groot als een vingertop.

Hoe stimuleer je de G-spot zonder speeltje?

Wanneer de G-spot voelbaar is, en je hierbij gemakkelijk voelt voor stimulatie, kan het echte werk beginnen. Het stimuleren van de G-spot met vingers is waar de meeste vrouwen mee beginnen. Met of zonder partner is manueel stimulatie erg veilig. Zonder je zorgen te hoeven maken over eventuele ongemakken kunnen vingers ook effectieve bewegingen maken. De trekkende pistool beweging is hierbij veruit het populairst. Indien de G-spot goed bereikbaar is, zorgt deze beweging perfect voor Gspot-, en bij mannen, prostaatstimulatie. Je herhaalt als het ware de beweging, op eigen ritme, door steeds de ‘trekker’ over te halen met 2 vingers. Gaat jouw partner jou stimuleren, zorg dan dat hij langzaam en voorzichtig jouw instructies af gaat. Met duidelijke instructies zal het niet lang duren voordat hij jou kan laten genieten via de G-spot.

G-spot stimulatie met sexstandjes

Tijdens de seks heb je waarschijnlijk al opgemerkt dat verschillende standjes je stimuleren op verschillende wijze.  De verschillende standjes spannen afzonderlijke spieren waardoor je ze anders aanvoelen binnenin. Perfect voor de G-spot springen 2 sexstandjes uit die we hieronder kort toelichten.

G-spot stimulatie met Doggystyle

Doggystyle is veruit het eenvoudigst om uit te voeren. En bij de meesten ook erg spannend om te doen. Ben je creatief, dan zijn de verschillende Doggystyle varianten, zoals de Reverse Cowgirl, ook goed voor G-spot stimulatie. G-spot stimulatie wordt in deze standjes erg effectief bewerkstelligd. De eikel stoot en stimuleert op een natuurlijke wijze de G-spot. Hierom is Doggystyle voor veel vrouwen het lekkerste standje tijdens de seks. Over de uitvoering kunnen we kort zijn. Face-Down, ass up, that’s the way we like to…..

G-spot stimulatie met Up and Over

De Up and Over positie houdt in dat beide benen van de vrouw de lucht in gaan. De man penetreert hierbij de vrouw terwijl beide vrouwenbenen om op of boven zijn schouders leunen. Hierbij zijn verschillende varianten mogelijk zoals alle andere standjes. De G-spot wordt op deze manier door de penis heerlijk en diep gestimuleerd. Mocht je tijdens dit standje de G-spot stimulatie nog niet zo fijn vinden, dan kun je andere varianten uitproberen. Laat jouw partner via instructies weten wat hij precies moet doen. Zo heb je in no time de perfecte ritme en stootintensiteit, letterlijk en figuurlijk onder de knie.

G-spot stimulatie met speeltjes

Zo, nu we de handmatige manieren hebben behandeld gaan we de leukste G-spot speeltjes toelichten. Uiteraard is G-spot stimulatie, ongeacht de wijze, altijd heerlijk en intens. Voordeel bij het gebruik van een speeltje is dat deze, in de meeste gevallen, veel krachtiger zijn. Hiernaast heb je jouw handen vrij voor andere ‘dingen’. De leukste soorten speeltjes voor de beste G-spot stimulatie lichten we hieronder toe.

De G-spot vibrator

Het kan ook niet anders, de G-spot vibrator, hoe voor de hand liggend het ook is, moeten we ook even toelichten. Deze type vibrator heeft een gebogen schacht als belangrijkste eigenschap. Door het gebogen ontwerp wordt de G-spot effectief bereikt. Voeg hierbij nog de trillende eigenschappen, en geribbeld structuur van de kop, en je gaat zeker een beleving tegemoet. G-spot vibrators komen in verschillende ontwerpen waarbij persoonlijke voorkeuren beslissend zijn. Op functioneel gebied zijn ze allemaal geschikt voor G-spot stimulatie van de bovenste plank.

De koppelvibrator

Lekker genieten van solo G-spot stimulatie of met partner tijdens de seks? De koppel vibrator is een nieuw soort speeltje voor G-spot stimulatie. Het U-vormig ontwerp voorziet zowel de G-spot evenals de clitoris van actieve stimulatie. Het verdikt en flexibele deel heeft een perfecte kromming voor bereikbaarheid. Een belangrijk voordeel van een koppelvibrators is dat je deze compleets handsfree kunt gebruiken. Daarbij heb je bij de meest luxe varianten de mogelijkheid voor allerlei SMART functies.

Is G-spot stimulatie voor iedereen weggelegd?

Zoals eerder beschreven is de G-spot een wetenschappelijk feit. Toch is genieten van G-spot stimulatie nog steeds een grijs gebied. Dit komt met name omdat de seksuele prikkelingen van deze erogene zone subjectief is. Zeker wanneer de Gspot niet goed wordt gestimuleerd, zul je hier ook weinig van merken. Dit is ook de grote valkuil voor de non-believers. Omdat ze het niet goed opmerken of ervaren, wordt de Gspot naar het rijk der fabelen verwezen. Voor deze vrouwen geldt dat ze zeker G-spot speeltjes een kans moeten geven. Ongeacht hoe vaak ze manueel hebben geprobeerd met vingerwerk, een G-spot speeltje is daadwerkelijk van een ander kaliber. Met of zonder partner ligt Gspot stimulatie hiermee een stuk meer binnen bereik!