Sybian Love Machine, koningin van de sextoys?

10 Maart 2023

We gaan je nu iets vertellen over een speciaal speeltje. Misschien ken je het al maar misschien ook weer niet. Het gaat namelijk om een speeltje wat bekend staat in de porno industrie dat erg populair is; namelijk de Sybian of in algemeen Nederlands, de ‘Genotszadel’. Deze koningin onder de sexspeeltjes zorgt voor intens vrouwelijk genot en het enige wat je hoeft te doen is, je raadt het al, er op zitten. De Sybian genotszadel is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en, een mond vol we weten het, ‘een actief aangedreven automatische vrouwen masturbator’. In deze blog gaan we je alle ins en out vertellen over deze koningin onder de speeltjes en of dit ook echt zo is!

Wat is een Sybian Love Machine?

Sybian Sexmachines kun je het beste vergelijken met een zitzadel of zitkussen met vibraties en stimulerende noppen en ribbels. Het zadelgedeelte kan op verschillende manieren worden vormgegeven. Zo zijn er kant en klare varianten en modellen die je op een stoel, of in bed, kunt neerleggen. De Sybian sexmachine is voorzien van een krachtig interne motor en kan door middel van aansturing trillen, vibreren en stoten. Dit alles wordt aangestuurd via een afstandsbediening die jij, of jouw partner, bedient.

Een Sybian masturbator is groot, en door de aanwezigheid van een krachtige motor, echt een machine voor sex. Eigenlijk kun je het meer een orgasme machine noemen. Dit vanwege de snel en intense hoogtepunten waarvoor de Sybian bekend om staat. Door de intense vibraties en dildo geniet je handfree dubbel zo hard dan bij een klassieke vibrator. Vrijwel alle genotszenuwen worden op deze manier gelijktijdig stevig gestimuleerd. Geloof je ons niet, neem dan een kijkje op Pornhub en toets het woordje ‘Sybian’ in. De real life beelden laten in ieder geval niets aan de verbeelding over.

Genieten van Sybian Sex

Jezelf verwennen door een Sybian wordt ook wel Sybian seks genoemd. Bij veel vrouwen die graag de Next Step willen nemen zijn ze meestal toch terughoudend als het op seksmachines aankomt. De voornaamste reden hiervoor is dat een Sybian sexmachine nogal groot en lomp lijkt. Daarnaast zijn grote Sybian seksmachines niet echt ergonomisch afgewerkt. Dit kun je zeker beamen bij de eerste generaties uit de jaren 90. Ondertussen is dit al lang niet meer het geval. De moderne Sybian sexmachines zijn trendy vormgegeven en met nieuwe moderne materiaalsoorten voelen ze ook een stuk fijner aan. Door deze nieuwe materialen hoeven moderne sybian sexmachines dan ook niet meer ‘lomp’ uit te zien.

Sybian seks is in de meeste gevallen penetratie met clitorale stimulatie. De penisvorm dildo met genopte clitorisstimulatie geven een geweldig gevoel. Dit moet natuurlijk ook allemaal goed aangedreven worden. Met een stotende motor voor de dildo en intense vibraties voor de clitoris, worden alle erogene hotzones gestimuleerd. Bij een luxe Sybian love machines is een roteerfunctie in de dildo zelfs regel dan uitzondering. Speciaal voor de meest veeleisende vrouw, of niet, heb je met een luxe Sybian echt een ongekend veelzijdige sextoy in huis. Meer bewegingen en dus meer stimulatie voor de meest intense orgasmes.

Sybian Love Machine kopen voor beginners

Een Sybian kopen kan nogal wat vragen opleveren waarbij je niet meteen weet wat voor jou goed is. Het aanbod is tegenwoordig ook aardig uitgebreid. Naast dit aanbod speelt prijs ook vaak een bepalende rol. Nou is goedkoop nooit echt duurkoop en we begrijpen dat en Sybian kopen van 600 tot 1600 euro voor sommigen net te veel is. Voor een plat ontwerp met alleen clitoris stimulatie ben je vaak het goedkoopst uit. Deze ‘kussentjes’ kun je neerleggen op elk zitoppervlak en zijn voorzien van ergonomische vinnen. Door op de stimulerende vinnen te zitten wordt de clitoris actief en passief gestimuleerd.

Naast vibreren kunnen deze Sybian’s ook in sommige gevallen stimuleren via luchtdruk. Net als een Satisfyer zorgen luchtdrukgolven voor clitorale stimulatie. Met een modern ontwerp zijn deze lichte Sybian’s gemaakt van zijdezachte siliconen. Dit zachte ontwerp geeft een fijn en ergonomisch eigenschap aan de Sybian. Voor beginners en jonge vrouwen is dit uitstekend als eerste ‘zitspeeltje’. Ga je voor een gevorderd Sybian ontwerp dan heb je in ieder geval meer power en mogelijkheden tot stoten en penetreren.

Sybian Sex Machine Kopen voor gevorderden

Ben je op zoek naar een gevorderd Sybian ontwerp, dan begint pas het echte harde werk. Met meer mogelijkheden en een zadel heb je kwaliteit en formaat in huis. En we weten allemaal waarom formaat weldegelijk toe doet. De Saddle Sybian is het klassiek luxe ontwerp en is voorzien van stoot- en vibratiefuncties. Naast verschillende dildo-opzetstukken heb je nog keuzes in clitorale opzetstukken. Een speciaal genopte clitoris stimulator voorziet tijdens de penetratie voor aanvullende intensiteit. Ben je snel uitgekeken, dan zijn deze verschillende opzetstukken in een handomdraai verwisseld.

Een volwaardige Sybian is kwalitatief en zeer betrouwbaar. Officieel uitgebracht in de jaren tachtig, en sindsdien steeds verbeterd, zijn kwaliteitszorgen tegenwoordig uitgesloten. Door de jaren heen hebben verschillende fabrikanten (ontwerp)verbeteringen aan de Sybian gebracht. Zelfs de verschillende opzetstukken voelen door nieuwe materialen, zoals realistisch Thermoplast, een stuk natuurlijker aan. De afstandsbediening, Sybian Remote, is ook zeer hoogwaardig afgewerkt. Naast mogelijkheden voor verschillende intensiteiten bied deze een zeer accurate afstelling. Zo kun je tot in detail al jouw voorkeuren bedienen.

Is een Sybian echt de Koningin onder de sextoys?

Dan nu de million dollar question, ofja, de vraag van 60 euro of 1600 euro. We kunnen zeggen dat alle Sybians in ieder geval aan alle vereisten voldoen voor de meest intense hoogtepunten. De stimulerende ervaring is niet te vergelijken met klassieke speeltjes. Dit komt door de vormgeving en echte handsfree stimulatie. Ben je beginner, dan is een Sybian van onder de 100 euro voldoende om deze handsfree stimulator/massager te ervaren. Let wel dan op dat je meestal alleen kunt genieten van (luchtdruk)vibraties. Hierbij krijg je wel gemak, ontwerp en ergonomie voor terug.

Voor vrouwen die uit de Sybian willen halen, zijn de luxe varianten echt de Koninginnen onder de sextoys. We kunnen verklappen dat een Sybian nog steeds de ultieme sextoy is voor vrouwen. Mede door de mogelijkheden maar ook omdat het letterlijk een echte sexmachine is. Of je nu voor een variant kiest van 600 euro of eentje van 1600 euro, in deze prijsklasse zit je letterlijk en figuurlijk altijd goed. De stoot en rotatie mogelijkheden geven een ongekend gevoel van stimulatie. Ben je bereid om te investeren in jouw eigen genot, dan is een luxe Sybian inderdaad echt de koningin voor jou.