Next Generation speeltjes; innovatie en design

31 Augustus 2022

Star Wars en Star Trek, lichtsabels en laser pistolen. Next Generation is altijd hot en spreekt voor mannen en vrouwen tot de verbeelding aan. De thema’s die inherent zijn aan seks speeltjes, als het op Next Generation aankomt, zijn ‘innovatie’ en ‘design’. Zo nu en dan proberen fabrikanten iets nieuws zonder te weten of het aan gaat slaan. Een sprong in het diepe als het ware maar wel essentieel wanneer je een naam voor jezelf wilt maken. Naast sextoys vormen revolutionaire ideeën altijd een bakermat voor ontwikkelingen op wetenschappelijk gebied. Zonder deze gewaagde eigenschap van fabrikanten zouden speeltjes zoals de Satisfyer Next Generation nooit op de markt zijn gekomen.

Staat ontwikkeling garant voor succes?

Om een sextoy succesvol te maken zijn ook gebruikers nodig die een sprong in het diepe willen wagen. Immers, wanneer je niet graag nieuwe dingen uitprobeert, zul je ook niet snel ontdekken. In seks en liefde is ontdekken en experimenteren namelijk vrij essentieel. Deze gedachte kun je ook doortrekken naar seksspeeltjes. Een nieuw speeltje uitproberen hoeft natuurlijk niet te betekenen dat dit voor altijd jouw favoriete speeltje blijft.

Nieuwe ontwikkelingen en technieken zullen steeds komen en gaan, net als met elk andere liefdesrelaties. Of het een succes van Next Generation speeltjes doorslaat ligt daarom geheel aan jou  als gebruiker. Wat we wel weten is dat wanneer je niet graag nieuwe dingen uitprobeert, je heel wat mist die het leven een kleur geven.

Voor wie zijn Next Generation speeltjes interessant?

Nieuwe Next Generation speeltjes zijn voor alle leeftijden en niet gebonden zijn aan geslacht of geaardheid. Zowel bij mannen- en vrouwenspeeltjes staan deze ontwikkelingen nooit stil. Voor mannen speeltjes zien we nieuwe ontwikkelingen bij de automatische masturbators. Zo is de nieuwe ArcWave een Next Generation masturbator voor mannen met luchtdruk en laser technieken voor stimulatie. Een nieuw ontwerp met verschillende futuristische kenmerken wat je niet zou verwachten bij een masturbator. Naast de ArcWave zien we ook de Handy masturbator steeds populairder worden. Door de masturbator te voorzien van Virtual Reality mogelijkheden is deze Next Generation Handy een klassiek voorbeeld van ontwikkeling en vernieuwing.

Voor vrouwen heeft de Nederlandse IVY LUX als fabrikant een heel modern concept ontwikkeld op het vlak van self-care speeltjes. Zo profileert IVY LUX als duurzaam en huidvriendelijk merk met oog voor de natuur en vrouwelijkheid. Door speciale motoren en technieken combineert IVY LUX luchtdrukmotoren en krachtige vibratiemotoren voor vibraties. Voor vrouwen die graag de krachtigste speeltjes zoeken, in alle formaten, zullen ze versteld staan van kracht van IVY LUX.

Wil je graag samen genieten met een koppelspeeltje, dan zijn koppel cockringen met actieve stimulatie interessante speeltjes voor vernieuwingen. Zowel IVY LUX en We-Vibe zijn merken die richten op Next Generation koppelspeeltjes. Naast het samen genieten zijn deze merken gespecialiseerd in goede functionaliteit. Het verschil met klassieke partner speeltjes is dat deze 2 merken de stimulatie goed verdelen onder de mannelijke en vrouwelijke partner. Voor beide partijen stimuleert het koppel speeltje op een intense manier en zijn gezamenlijke hoogtepunten meer regel dan uitzondering.

Kwaliteit en innovatie van speeltjes

Naast nieuwe technieken speelt kwaliteit een grote rol wanneer je een Net Generation speeltje koopt. Vaak zul je denken dat deze in eerste instantie niet helemaal goed zal zijn of dat de nieuwe technieken nog niet helemaal goed werken. Dit is goed te begrijpen echter moeten we ook het perspectief van de fabrikant belichten.

Voor fabrikanten is het uitermate belangrijk dat juist de introductie bij de Next Generation Toys alles zo goed mogelijk moet zijn. Hun succes hangt immers hier van af. Hierom zijn de zorgen bij consumenten minder gegrond als je het vergelijkt met de realiteit. Mocht je twijfelen aan bepaalde eigenschappen adviseren we om gewoon contact op te nemen met de febriant. Zo zijn verschillende fabrikanten bereid om een ‘niet goed geld terug’ garantie aan te bieden. Zo worden alle twijfels weggenomen en ben je niet gebonden aan retourregels omtrent hygiëne bij het verbreken van de sealing.