Lessen in zelfbevrediging; masturberen voor experts

15 Oktober 2019

Ben je weer toe aan een nieuwe uitdaging en hebben jullie het vorige deel ‘Masturbatie voor Gevorderden’ al doorgenomen, dan is hier het vervolg met de meest recentste technieken en speeltjes om de solo seks tot het volgende niveau te brengen. We gaan in op nieuwe technieken en ook focussen masturbatie voor koppels. In deze blog worden de populairste sextoys voor zowel mannen als vrouwen uiteen gezet.

Ben je na het lezen benieuwd naar de besproken sextoys, kijk op vibies.nl voor de beste prijzen voor deze sextoys. Koop deze veilig en online en we zorgen voor een discrete afhandeling van de aankoop. Goedkoop en betrouwbaar een sextoy online bestellen doe je altijd hier bij ons. Kijk voor de top 10 sextoys altijd op vibies.nl!


Masturberen voor koppels

Wanneer men denkt aan masturbatie is het hebben van solo seks met een partner het laatste waaraan gedacht wordt. Dit kan een beetje onwennig klinken maar het maakt het spelletje niet minder spannend.

Een intiem spelletje met jezelf terwijl jouw partner toekijkt of ook masturbeert, dient prima als voorspel voor de seks. Het spanningsgehalte zal ook daardoor stijgen wanneer je naar je partner kijkt terwijl hij of zij aan zichzelf zit. Jullie moeten zelf wel volledig willen overgeven elkaar om totaal geen schaamte kennen wil dit tot een succes geleid worden. Behalve de spanning zie je ook wij hij of zij lekker vindt en kan je daar later tijdens de seks op inspelen.


Opdrachten tijdens masturbatie

Ben je in een relatie toe aan nieuwe seksuele uitdagingen, ga dan elkaar seksuele opdrachtjes geven die hij of zij in haar eentje moet uitvoeren. Deze hoeven niet altijd tot een orgasme te leiden maar geeft de uiteindelijke ontmoeting een extra seksuele lading waardoor jullie beide veel meer zin krijgen.


Masturberen voor mannen

Voor een goede zelfstimulatie bij mannen is tegenwoordig een seksspeeltje bijna niet meer weg te denken. Mannen denken over het algemeen aan een snelle aftrekbeurt maar weten niet dat met een juiste toy ze deze bezigheid tot een hoger niveau kunnen tillen die veel langer duurt. Daarnaast zijn voor veel mannen de anus verboden terrein omdat dit geassocieerd wordt met homoseksualiteit. Dit is verre van de realiteit en ook heteroseksuele mannen kunnen door anale penetratie heerlijk en intenser klaarkomen.


De prostaat stimulator

Zoals de naam al doet vermoeden is de prostaat stimulator een anaal speeltje die je prostaat stimuleert. Heb je genoeg van een standaard masturbator en wil je graag een intern speeltje proberen, dan is een prostaat stimulator een uitdagend nieuw speeltje om je grenzen iets te verleggen. De prostaat wordt vaak de mannelijke G-spot genoemd; of in het kort, de P-spot. Met een prostaat dildo of een vibrerende buttplug met lichte kromming kun je de prostaat gemakkelijk stimuleren.

Een goed voorbeeld van een veelzijdige anaal dildo met prostaatstimulatie is te vinden bij de Blackdoor Collection. Voordat je het speeltje in gebruik neemt, zorg je eerst dat je ontspannen bent waardoor je gemakkelijk gepenetreerd kan worden. Dit kun je bewerkstelligen door eerst een kleine buttplug met voldoende glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Breng vervolgens de prostaat stimulator langzaam in en zorg dat je ontspannen bent. De punt van het speeltje richt je richting je navel om de prostaat goed te bereiken.

Indien je gebruik maakt van een anaal dildo voor de prostaat dien je zelf lichte wrijvende bewegingen te maken om de prostaat te masseren. Kies je voor een vibrerende prostaat stimulator, dan kun je na de inworteling de vibratie aanzetten en zelf de gewenste ritme kiezen. Mocht je jezelf af willen trekken, dan kan dit. Je merkt ook op dat dat je harder en intenser klaarkomt wanneer de prostaat gestimuleerd wordt.


Masturbatie technieken voor mannen

Ben je nog terughoudend in het gebruik van een anaal speeltje waar penetratie voor vereist is, dan kun je ook beginnen met het stimuleren van het perineum. Dit is namelijk het stukje tussen jouw balzak en anus voorzien van gevoelig huid. Door licht met je vingers hier tegenaan te wrijven, ontstaan er prikkelingen je erotisch stimuleren waardoor je ook een erectie krijgt. Zorg tijdens gebruik voor voldoende glijmiddel zodat alles lekker soepel glijdt. Heb je dit een aantal keren gedaan, dan merk je ook meteen op dat je prostaat hierop positief reageert.

Probeer ook tijdens de stimulatie verschillende plekken met twee vingers te masseren en werk langzaam bovenwaarts naar de anus toe. Veel prostaat stimulators hebben daarnaast een extra perineum arm om dit gedeelte te voorzien van stimulatie. Je herkent deze aan het L-vormig ontwerp. Een voorbeeld van een dergelijk speeltje is de anaal perineum vibrator.



Masturberen voor vrouwen

We hebben in het artikel ‘Masturberen voor gevorderden’ al enkele technieken en speeltjes behandelt en we gaan in dit artikel hierop verder. Ook voor vrouwen geldt dat het hierboven genoemde stukje over masturbatie voor koppels evengoed speelt bij vrouwen en bij mannen. Voor de experts gaan we kijken naar speeltjes met krachtige motoren die net een vleugje extra spanning meebrengen dan de conventionele speeltjes.


De wand massager vibrator

De wand vibrator is alleen gehele tijd verkrijgbaar op de markt maar werd in eerste instantie enkel gebruikt als krachtige massagestaaf voor pijnlijke gewrichten en spieren. Pas een tijdje later werd het speeltje geïntroduceerd als sekspeeltje. De vibrator is uitgevoerd met of zonder snoer. De bekabelde versie is altijd iets krachtiger en groter in formaat door de aanwezigheid van een krachtige motor zoals bij een Ultra Wand Massager.

Daarnaast zijn er ook draadloze varianten zoals Mini Wand Massager met een kleiner ontwerp en ingebouwde accu. De draagbare varianten zijn waterbestendig en kunnen daarom ook in bad of onder de douche gebruikt worden. Kenmerkend voor beide modellen is de zachte kop met een flexibele hals waardoor je jouw gevoelige plekjes goed kunt bereiken. De ronde kop zorg voor een groot raak oppervlak en past zich goed aan op jouw vrouwelijk rondingen.

Naast de normale kop kun je voor de Mini Wand massager afzonderlijke opzetstukken gebruiken met elk hun eigen specifieke kenmerk. Zo zijn er opzetstukken bedoeld voor vaginaal en anaal gebruik. Je kunt het zo gek niet bedenken en er bestaat een opzetstuk voor. Hierdoor krijg je meer mogelijkheden en is de wand vibrator niet enkel voor extern gebruik. Vanwege de krachtige trillingen zijn dergelijke massagers niet echt bedoeld voor beginners.


De G-spot vibrator

Bij de meeste vrouwen die moeilijk vaginaal klaar kunnen komen, biedt de G-spot vibrator de ideale oplossing. Naast een clitoraal orgasme is het ook mogelijk om via de G-spot tot een intens hoogtepunt te komen. Een G-spot vibrator heeft een lichte kromming in de schacht en is voorzien van een spitsvormige verdikte top. Hierdoor kan je gericht tot de G-pot komen en is stimulatie daarvan voor iedereen toegankelijk. Beweeg de vibrator licht op en neer om jouw favoriete plekje te vinden.


Bunny en Tarzan varianten

Wanneer je 2 erogene zones tegelijk wilt stimuleren kom je uit bij de Bunny of Tarzan vibrator. Naast de G-spot stimuleert deze varianten ook de clitoris met een aparte vibrerende arm waardoor je dubbel zo hard klaar kan komen. Let op dat tijdens de G-spot stimulatie je een vol gevoel kan geven waardoor het lijkt dat je moet plassen. Zorg altijd dat je blaas leeg is voordat je je G-spot stimuleert zodat er geen onprettige verassingen jou staat op te wachten.


Squirten

Naast de G-spot stimulatie kun je ook leren squirten, wat ook in volksmond vrouwelijke ejaculatie wordt genoemd, door met je vingers of vibrator extra druk te leggen op de G-spot. Let wel, squirten is enkel mogelijk wanneer je voldoende ontspant en gelijktijdig opgewonden bent. Vlak voordat je klaar gaat komen zet je extra druk op je bekkendoemspieren duw je je bekkendoemspieren naar buiten. Hierdoor is de kans extra groot dat je squirtend klaarkomt.