Kiss and make up Day op 25 augustus

25 Augustus 2022

‘Vergeven is bevrijden’! Naast een intrinsieke quote kun je ‘bevrijden’ op verschillende manier interpreteren. Op 25 augustus 2022 is het namelijk Kiss and Make Up Day en op deze prachtige dag vergeef je jouw geliefde voor alle fouten en ondeugdelijke dingen vanaf 25 augustus 2021. Dit doen we, hoe kan het ook anders, door jou in de gelegenheid te stellen om nog stouter en ondeugender, te zijn. Excuseer, ‘fouter en ondeugdelijker’ moest het zijn. Voor deze speciale dag hebben we wat leuke en spannende cadeautjes uitgezocht waardoor deze Kiss and Make Up Day op 25 augustus niet snel wordt vergeten. Dit uiteraard met als doel om jouw geliefde te vergeven en daarmee te berijden… oh excuses alweer, we bedoelen bevrijden.

Een spannende verassing

Spannend en ondeugend zijn de thema’s voor een geslaagde Kiss and Make Up Day. Natuurlijk mag een verassingselement niet ontbreken waardoor één productcategorie hierbij meteen uitspringt. Geen enkel cadeau spreekt de woorden ‘Ik vergeef je’ of ‘Het spijt me’ letterlijk uit maar sexy lingerie en onderkleding komen hier wel heel erg in de buurt. Spannende onderkleding geven jouw vrouwelijkheid een extra ondeugend karakter. Met verschillende soorten sexy lingerie kun je zelfs de sterkste mannen zwak maken voor jou. Nu vraag je je natuurlijk af welk lingeriestuk nou voor jou het beste is voor een geslaagde Kiss and Make Up Day. Uit intern onderzoek hebben we voor jou de volgende sexy onderkleding voor deze speciale dag geselecteerd.

  1. Sexy jarretel setjes

Jarretelsetjes zijn lingeriesetjes die met spannende bandjes verbonden worden. Deze sexy bandjes lopen langs jouw hele lichaam waardoor een elegante uitstraling wordt gecreëerd. Gecombineerd met een spannend setje, die in verschillende varianten verkrijgbaar zijn, heb je de ideale combinatie van classy en ondeugend in één. Let wel op dat jarretel setjes niet voor iedereen is weggelegd. Een jarretelset met bandjes afstellen is namelijk iets waar je ervaring mee moet hebben. Het beste om hier handig in te zijn is door vaker, en met verschillende setjes, aan te trekken. Jarretelsetjes geven naast een sexy en elegante look de draagster ook extra zelfvertrouwen. Sowieso een win-win wanneer je iets goed wilt maken!

  1. Catsuits

Helemaal van top tot teen is deze sexy onesie voor volwassen vrouwen ideaal voor alle soorten goedmakers. Althans, als je jouw geliefde of partner op een sexy en uitdagende manier wilt vergeven. Catsuits bestaan uit 1 geheel waardoor je deze eenvoudig aan en uit kunt trekken. De primaire eigenschap is dat een catsuit volledig het lichaam bedekt en dat deze als een tweede huid strak om het lichaam zit. Hiermee accentueer je jouw vrouwelijke lichaamsvorm en rondingen. Door de verschillende uitvoeringen en materiaalsoorten kun je zelf bepalen hoe uitdagend de look moet zijn. Mocht je jouw partner op een ‘indringende’ manier willen verwennen en vergeven dan zijn open catsuits meer geschikt. Deze open varianten geven lichaamsdelen bloot waardoor je vergiffenis kunt ‘aanvaarden’ zonder de catsuit uit te hoeven trekken.

  1. Uitdagende Body’s

Uitdagen en jouw vrouwelijkheid benadrukken; body’s kun je het beste vergelijken met een badpak dat je draagt wanneer je voor uitdagen kiest op de slaapkamer. In tegenstelling tot andere lingeriestukken is een sexy body iets minder erotisch getint. Bij het dragen van een body zijn de benen en armen vrij van bedekking. Je kunt hierom veel soorten sexy accessoires combineren waardoor jouw sexy uitstraling naar eigen inzicht aan kunt vullen. Wanneer je graag wilt verassen of jezelf uitdagend wilt laten overkomen, dan heb je aan een sexy body een prima basis. Oudere vrouwen hebben daarnaast extra reden om het perfecte figuurtje met een body te realiseren. Door de verstrakkende werking worden imperfecties en overmatige huid strak getrokken. Voor Kiss and Make Up Day heb je daarom met een body een goede middenweg tussen uitdagen en goedmaken.

  1. Beha setjes

Mooie kleuren en motieven, gecombineerd met de meest uitlopende ontwerpen. Beha setjes zijn zo veelzijdig dat je gegarandeerd iets vindt dat jij en jouw partner dwingt voor een ‘bemiddelingsonderonsje’. Geschikt om onder jouw kleren te dragen als onderhandelingsmiddel wanneer jullie met praten niet uit komen. Beha setjes met een elegante look of juist een erotische open uitstraling? Eenvoudig om aan te trekken en tevens geschikt om alledaags te dragen zijn beha setjes daarom erg populair. Door het grote aanbod en lage prijzen is voor elke vrouw een beha set een goede aankoop als je graag sexy wilt bemiddelen. Perfect wanneer jij en jouw geliefde gezamenlijk iets goed willen maken tijdens Kiss and Make Up Day.

Kiss and Make Up Day speeltjes

Naast sexy lingerie en onderkleding zijn (koppel)speeltjes leuke goedmakers die je tijdens Kiss and Make Up Day nodig kan hebben. Met een leuke toy maak je niet enkel iets goed maar heb je ook een fysiek aandenken van verzoening. Hebben we trouwens al verteld dat een sextoy ook zorgt voor verzoenende ‘lichaamstaal’ en fysieke interactie? Stille en ongemakkelijke momenten van frustratie en eenzaamheid worden dan zeker vervangen met intense geluiden en hoogtepunten.

Er zijn verschillende speeltjes waarbij we goede ervaringen hebben tijdens een goedmaakproces. Toch is voor Kiss and Make Up Day een speciaal speeltjes categorie die we willen benadrukken. Met name koppelspeeltjes zijn uitermate geschikt voor 25 augustus om samen uit te ‘komen’ met jouw partner. Koppelspeeltjes zijn sextoys die je gezamenlijk stimuleren tijdens de seks. De meest populaire koppelspeeltjes zijn de vibrerende koppelcockringen en koppelvibrators met U-vormig ontwerp.

Met een koppelspeeltje heb je daarom het beste cadeau waarmee je Kiss and Make Up Day op 25 augustus laat slagen. Combineer dit eventueel met sexy lingerie en voordat je weet is alles vergeten en vergeven. Tot de volgende Kiss and Make Up Day 25 augustus 2023 waarop we weer nieuwe goedmakers ter sprake brengen!