Kerstcondooms; vrolijk seks met kerst

3 December 2021

Kerstcondooms; vrolijk seks met kerst

De feestdagen staan weer voor de deur en het is weer tijd voor heerlijk en hete avonden met jouw geliefde. In deze blog gaan we jou de leukste tips en trucs geven voor een sexy kerst en sex onder de kerstboom. De voorbereidingen en de verschillende mogelijkheden om samen met jouw partner iets anders en spannends uit te proberen. Daarnaast zijn er altijd leuke sexy kerstcadeaus die je samen met jouw geliefde kunt uitpakken voor een heerlijk hete Kerst. Wil je daarnaast graag kerst vieren zonder de kans op een echte kerstkindje, dan hebben heel wat leuke condooms voor jou uitgekozen. Hiermee kun je jouw geliefde of sexy date op een warm en plezierig avondje trakteren. Samen warm blijven en daarbij nog een gezonde conditie opbouwen is natuurlijk enorm belangrijk tijdens de feestdagen!

 

Sex onder de kerstboom

Een vanzelfsprekende bezigheid, en zeker niet te onderschatten, wanneer je graag met jouw date de kerst door wilt brengen. De kerstboom brengt namelijk de echte kerstsfeer in huis en door de versieringen zorgt deze voor een ultiem kerstgevoel die je ook tijdens de seks kunt waarnemen. We gaan jou enkele tips geven waardoor de kerstboom jouw date of geliefde helemaal warm maakt voor een gezellig onderonsje!

Dicht bij de kerstboom

Om volop te kunnen genieten onder de kerstboom is het belangrijk om bij de kerstboom een warm en zacht deken of laken neer te leggen. Je wilt immers wel een beetje een zacht ondergrond hebben tijdens het uitpakken van jouw ‘cadeautje’. Let bij het neerleggen van het kleedje of dekentje trouwens op dat dit niet te dicht bij de kerstoom komt. Hiermee voorkom je namelijk dat de kerstboom om kan vallen tijdens de wildere sessies.

Wanneer je veel kerstverlichting gebruikt kan het zijn dat je nogal wat kabels hebt liggen onder de kerstboom. Zorg dat deze mooi en netjes zijn weggewerkt zodat deze niet in de weg komen te liggen. Behalve verstrikt raken in deze stroomkabels trek je ook heel gemakkelijk, met versieringen en al, de gehele kerstboom naar beneden waardoor sex met Kerst niet meer zo sexy is als voorgesteld.

Sexy cadeaus ’s uitpakken

Naast een veilig en fijne ruimte onder de kerstboom zijn er natuurlijk sexy kerstcadeaus die zeker de stemming letterlijk en figuurlijk extra stimuleren. Pak met jouw geliefde of date samen de sexy cadeautjes uit en doe deze samen onder de kerstboom uitproberen. Sexy toys en speeltjes horen natuurlijk eenmaal bij Kerst voor volwassenen. Een goede kerstcadeau tip zouden we een sexy verwenpakket adviseren of een leuk koppelspeeltje die je bij ons op vibies.nl kunt vinden. Uiteraard kun je ook andere populaire speeltjes uitkiezen of deze combineren tussen de ‘normale’ pakjes.

Daarnaast is sexy lingerie, hoe stouter hoe beter, altijd een aanrader voor mannen om als cadeau te geven. De kans is vrij groot dat deze meteen wordt uitgepakt en aangedaan. We hoeven je niet te vertellen wat voor gevolgen dit allemaal kan hebben voor de kerstboom en kerststemming.

 

Kerstcondooms

Condooms als cadeau is niet alleen voor seks onder de kerstboom maar geeft ook vaak een komisch en sexy ondertoon tijdens de feestdagen. Hier op vibies.nl vind je de leukste condooms die je met Kerst als cadeau kunt geven aan jouw geliefde, scharrel of vrienden. We zullen hieronder de speciale condooms toelichten die je als Kerstcondooms kunt schenken aan jouw geliefde met een sexy ondertoon! Ben je single en ga je samen met andere singles Kerst vieren, dan zijn deze condooms extra geschikt om stiekem cadeau te geven.

De Lelo HEX Honinggraat Condoom

De super luxe Lelo HEX condoom met bijengraat ontwerp geeft een heerlijk stimulerend gevoel tijdens de seks. Al bij het uitpakken kun je aan de verpakking zien dat dit niet zomaar condooms zijn. Naast de luxe verpakking is de HEX ultra dun en geeft de condoom de meeste natuurlijke ervaring met een tikkeltje stimulatie. Met een vloeibare coating heb is deze gemakkelijk om te doen en geeft dit een extra luxe gevoel tijdens het dragen.

MoreAmore Tasty Skin Condooms

Een heerlijk smaakje en daarbij de beste bescherming zijn de MoreAmore Tasty Skin condooms perfect om cadeau te geven tijdens de Kerst. De smaken zijn allemaal anders en lekker fruitig. De kleurrijke verpakking geeft maakt het daarom ook leuk om deze condooms als cadeau te ontvangen. Met een extra dun maar stevig ontwerp heb je meer dan alleen een veilige condoom. Perfect voor seks onder de kerstboom!