Hoe werkt een Satisfyer Pro Penguin?

12 Januari 2023

De satisfyer Pro Penguin is een zeer populair seksspeeltje. Het is zelfs uitgeroepen tot meest trendy seksspeeltje van het jaar 2021. Wij begrijpen wel waarom gezien de waanzinnige resultaten die je ermee kunt bereiken en het schattige uiterlijk van de vibrator. Lijkt ‘ie ook niet een beetje op een vriendelijke pinguïn? Vrouwen ervaren hoogtepunt na hoogtepunt met de Satisfyer Pro Penguin. Ben je nog niet bekend met dit intense seksspeeltje? Wij leggen in deze blog aan je uit hoe een Satisfyer Pro Penguin werkt.

Luchtdruk vibrator

De Satisfyer Pro Penguin is een luchtdruk vibrator en stimuleert de clitoris niet met de gebruikelijke vibraties maar met pulserende luchtdrukgolven. Een vibrator met lucht biedt touch-free stimulatie, overeenkomend met een licht zuigend oraal effect. Met zijn intensieve drukgolven en tintelende trillingen bereiken vrouwen meerdere en intensere orgasmes binnen enkele minuten. De siliconen kop maakt niet direct contact met de clitoris, daarom is overstimulatie uitgesloten.

In tegenstelling tot andere vibrators onderscheidt de Satisfyer Pro Penguin zich door zijn stille werking. Hij is superstil in gebruik met dezelfde zuigkracht als hevig trillende vibrators. Het is ook 100% hygiënisch en veilig te gebruiken, omdat er geen water, smeermiddel of andere vloeistof kan binnendringen in het apparaat. Bovendien kan de verwisselbare siliconen kop gemakkelijk worden verwijderd, vervangen of gereinigd.

Kenmerken van de Satisfyer Pro Penguin

  • Luchtdrukstimulatie
  • Touch-free stimulatie van de clitoris
  • Waterbestendig
  • 11 intensiteitsprogramma’s
  • USB-oplaadbaar
  • Verwisselbare kop
  • Makkelijk schoon te maken
  • Body-safe siliconen

Hoe gebruik je de Satisfyer Pro Penguin?

Allereerst druk je op de kleine knop aan de onderkant. De vibrator is dan geactiveerd in de laagste massage setting. Wanneer je voor het eerst een luchtdruk vibrator gebruikt, zul je even moeten wennen aan de ervaring. Je plaatst de siliconen kop op de clitoris. Kies een comfortabele positie en beweeg lichtjes in alle richtingen om de perfecte plaatsing te vinden. Zodra je de ideale positie hebt gevonden, behoeft het speeltje geen verdere beweging. De vibratie-intensiteit kan worden verhoogd met de grotere, ovale knop. De Satisfyer Pro Penguin kent in totaal 11 intensiteitsprogramma’s. Elke keer dat je op de knop drukt, zal de intensiteit toenemen met één niveau. Je kan het seksspeeltje met één hand bedienen. Door weer op de kleine knop te drukken wordt het apparaat uitgeschakeld.

Wil je glijmiddel erbij gebruiken? De Satisfyer Pro Penguin mag alleen worden gebruikt met een glijmiddel op waterbasis.

Kan de Satisfyer onder de douche gebruikt worden?

Je kan de Satisfyer Pro Penguin gerust onder de douche gebruiken. Hij is namelijk geheel waterdicht. Dat lees je goed, je kan de vibrator gewoon gebruiken onder de douche, in bad of in de jacuzzi voor nog meer plezier. Hij kan zelfs mee op vakantie of op reis. Want door de meegeleverde magnetische USB-oplaadkabel kan je het speeltje waar je ook bent gewoon opladen. Hoe handig is dat?

Seksspeeltje voor ultiem genot

De Satisfyer Pro Penguin past vanwege zijn buitengewone vorm en het luxueuze roze ontwerp bij de moderne lifestyle van elke vrouw. Je kan het seksspeeltje zo cadeau geven aan jezelf, vriendin, zus, nicht, collega of studiegenoot. Zeker voor vrouwen die geen of moeilijk een orgasme kunnen krijgen, is deze vibrator een must. Dankzij de sensationele zuigende werking geeft de Satisfyer Pro Penguin vrouwen een geheel nieuwe ervaring op het gebied van seks en organismes.

Bij Vibies profiteer je nu van een fijne combideal: de Satisfyer Pro Penguin met de populairste Mini Wand Massager van EZlove. De Mini Magic Wand vibrator gaat voor een combinatie van masseren en bevredigen. Dit setje is ideaal voor nieuwsgierige vrouwen die hun voorkeuren nog moeten ontdekken. Bekijk ons complete assortiment vibrators. We hebben veel verschillende modellen, waaronder: luchtdruk vibrators, anale vibrators, Tarzan vibrators, G-spot vibrators, clitoris vibrators, parel vibrators en natuurlijke en realistische vibrators.