Hoe kun je het beste buiten seks hebben?

13 Januari 2023

De maand februari is een speciale maand voor seks buitenshuis. Het nieuwe jaar is net begonnen en het weer is nog niet zo heel goed voor seks in de buitenlucht. Niet getreurd, we hebben de leukste indoor buitensex locaties waarmee je toch buitenshuis lekker van bil kan gaan. Deze blog zal gaan over spannende buitenlocaties waar je geen last hebt van onstuimig of koud weer. Hiernaast zijn deze ‘buitenlocaties’ ook zeer geschikt tijdens de koude maanden. Immers, niet iedereen vindt het even prettig om alleen bij goed weer buiten te seksen! We hebben daarom deze tips voor je op een rijtje gezet.

Buitensex is niet voor iedereen even spannend

Niet iedereen vind sex in het openbaar even spannend om maar alvast met een disclaimer te beginnen. Voor deze mensen hebben we echter één tip; ‘Lees deze blog’! Nee, even serieus nu. Voor sommige partners is seks in een openbare ruimte net een stap te ver buiten hun comfortzone. Dit kan voor sommigen zelfs als angstig worden ervaren. Voordat je jouw nieuwe partner even goed buiten ‘onder de armen neemt’, is het daarom goed om eerst altijd te kijken hoe hij of zij reageert op jouw buitensex voorstel.

Mocht de angst van jouw partner volgens jou niet gegrond te zijn, praat dan eerst over de mogelijke locaties die jouw partner wel spannend lijkt. Zo kun je peilen en kijken waar je eventueel water bij de wijn kan doen. Het kan voorkomen dat bepaalde buitenlocaties gewoon eng zijn voor jouw lover. Door over de locaties, van te voren, te praten kun je eventueel jouw buitensex voorstel toch spannend maken. Probeer dit altijd op een manier over te brengen zonder druk uit te oefenen. Je wilt immers niet dat jouw partner met tegenzin of angst doet.

Sex in de auto

Wanneer je als tussenstap buitenshuis wilt seksen dan is de auto de eerste aanrader. Je bent immers niet thuis en in de auto heb je vaak genoeg privacy. Hiernaast is een auto toch een vertrouwde omgeving waar je makkelijk op jouw gemak voelt. Je kunt kiezen om ergens heen te rijden of gewoon lekker thuis in de garage te beginnen. Voor veel stellen lijkt een autostoel niet het meest comfortabele wanneer het aankomt op lekker wild seksen. Vergis je daarin niet, ook in een autostoel kun je het lekker heet en spannend maken.

Begin bijvoorbeeld met orale seks en zorg dat je geen pottenkijkers om je hebt. Door ergens veilig te parkeren waar weinig mensen zijn heb je zo een geschikt plekje gevonden. Voordat je begint is het slim om alvast te zorgen dat beide stoelen goed naar achteren worden geschoven. Zo creëer je namelijk iets meer plaats voor beiden. Juist met beperkte ruimte zul je creatief om moeten gaan met seksen. Dit levert zeer zeker spannende houdingen op maar soms ook grappige en leuke momenten.

Niet alleen in de auto kun je seks hebben maar ook op de auto! Ben je in de auto een beetje uitgespeeld en wil je graag meer ruimte voor andere standjes, gebruik dan de motorkap. Hiermee kun je lekker ‘Doggystyle’ of de ‘Zittende Missionaris’ uitvoeren. Let wel op dat je de motorkap niet bekrast met metalen onderdelen zoals horloges en riemgespen. Autosex is lekker spannend en je kan steeds kiezen voor een andere locatie.

Sex in de bioscoop

Donker, meeslepend en bovenal erg spannend. We zijn allemaal wel bekend met een bioscoopbezoek. Zeker wanneer het niet druk is heb je veel mogelijkheden om een geschikt plekje te vinden. Kies wanneer je de bioscoopzaal binnenloopt altijd voor een locatie achterin en helemaal in de hoek. Zo voorkom je dat er mensen naast jou komen te zitten en heb je beter overzicht op de rest in de bios. Je kunt bij de voorfilmpjes de mood alvast een beetje setten door, als voorspel, een beetje mond en vingerwerk toe te passen. Zodra de voorfilmpjes beginnen heb je alvast omgevingsgeluid waardoor het minder opvalt als er iemand ‘rare geluidjes’ hoort.

Wanneer de hoofdfilm begint kunnen jullie de situatie nog even evalueren. Dit is ook het moment wanneer je weet hoeveel mensen er in de zaal zitten. Is er vrijwel niemand in de zaal aanwezig, dan is een stapje verder uiteraard sneller genomen. Is de zaal een stuk voller, dan is het veiliger om te kijken of je eventueel ergens anders kan zitten waar minder mensen zitten. Het overheersende geluid van de Dolby Speakers in bioscoopzalen maskeert geluidjes. Hierdoor hoef je minder zorgen te maken dat jullie ‘geluidjes’ gaan overheersen.

Heb je een locatie uitgekozen waar niemand achter jullie kan plaats nemen, dan is echte seks gewoon mogelijk. Ga hiervoor op jouw partner zitten of zorg dat jij op jouw partner zit. Begin langzaam met op en neer bewegen en zorg dat je stevig zit en niet af kan vallen. Met deze handige tips en trucs kan het bijna niet fout en genieten jullie allebei van ‘het leukste cadeau in het donker’.

Sex in de winkel

Het spannendste hebben we uiteraard als laatste locatie voor jullie bewaard. Tijdens winkelen is de drang altijd erg groot. Zeker wanneer er mensen gezellig mee aan het shoppen zijn. De spanning wordt verhoogt omdat de kans dat je betrapt wordt ook is groter is. Het pashokje is daarom ook de meeste geschikte plek om stiekem te seksen. Let wel op dat je in sommige winkels een winkelverbod krijgt wanneer ze je betrappen. Kies daarom altijd een winkel uit waar je niet vaak komt. Zo voorkom je ook dat de verkopers je vreemd aan gaan kijken bij de volgende bezoeken.

Heb je een winkel gevonden met pashokjes, dan kan de fun pas echt beginnen. Let even op dat je een winkel uitkiest met klanten. Hierdoor blijft het winkelpersoneel bezig waardoor er weinig of geen focus op de pashokjes is. Kies de maximaal toegestane artikelen om te ‘passen’ en ga het pashokje in. Door de hoge spanning, en kans dat jullie betrapt worden, zullen de hormonen al gieren waardoor je niet van elkaar af kan blijven. Ons advies luidt dat je het beste eerst kunt beginnen met orale seks. Dit maakt namelijk vrijwel geen geluid en is iets minder intens waardoor je niet helemaal bezweet het pashokje verlaat.

Naast orale seks is een pashokje ook perfect voor echte seks. Afhankelijk van de ruimte die beschikbaar is kunnen jullie zelf inschatten wat het fijnste is om te doen. Is er een bankje of stoel beschikbaar, dan is Doggy mogelijk door de vrouw hierover te laten buigen. Vergeet niet om tijdens ‘de daad’ ook nog even op de omgeving te letten. Mocht je iemand horen aanlopen is het verstandig om op het geluiden te letten. Zo is de kans kleiner dat er een winkelverbod komt mochten jullie toch betrapt worden door het winkelpersoneel.

Kledingkeuze voor buitensex

Voor alle bovengenoemde locaties geldt dat buitensex het makkelijkst is wanneer hier ook naar gekleed is. Kies hierom altijd voor eenvoudige kleding waardoor je weinig hoeft aan- of uit te trekken. Jurkjes en rokken zijn altijd erg geschikt voor buitensex. Kies je voor een broek of legging, dan zijn er speciale strings of slipjes met een ‘open uitnodiging’. Hierdoor hoeft het ondergoed niet uitgetrokken te worden voor eenvoudig toegang.

Bij mannen is de keuze iets eenvoudiger. Alles met een rits is eigenlijk goed genoeg. Zo kan het ‘gereedschap’ eenvoudig eruit en weer naar binnen zonder veel poespas. Als man hoef je over kledingkeuze dus geen zorgen te maken. Vermijd als het kan broeken en riemen met metalen onderdelen of harde materialen. Zo hoef je ook geen zorgen te maken om eventuele ongemakken voor jour partner.