Hoe geef je een Blowjob?

9 Juni 2023

Heerlijk, intiem en persoonlijk. We hebben het niet over een nieuw huidverzorgend product maar over lekker pijpen. Intens de eenoog vleespaal lollyen. Ja pijpen is hot om te geven en om te ontvangen. Hierbij is cock halzen ook de oudste vorm van seksuele handelingen. Wellicht zul je denken dat je hier al redelijk bedreven in bent. Echter wijst onderzoek uit dat helft van alle vrouwen niet goed weten wat mannen fijn vinden tijdens een pijpbeurt. Deze blog richt specifiek op vrouwen die hun lover meer plezier willen bezorgen met pijpen. We gaan je vertellen hoe jij een superster status krijgt bij het geven van oraal entertainment. Nieuwsgierig geworden en wil je meteen aan de slag om deze skills te ontwikkelen, lees dan vooral verder! Wil jij meer sekstips? Bekijk dan onze website.

Wat is een blowjob?

Het woord blowjob houdt in dat je blazende handelingen doet. Wellicht doet het woord blazen wat wenkbrauwen fronzen maar toch is dit representatief. Bij pijpen creëer je naast een vacuüm ook een ritmische pomphandeling. Dit houdt in dat je licht blaast en zuigt. Door met je hoofd op en neer te bewegen komt dit veel duidelijker uit de verf. Door deze handelingen te herhalen wordt de penis gestimuleerd en komt, als het goed is, de man klaar. Het verschil met normale penetratie, in de vagina, is dat jij met een pijpbeurt het gevoel bepaalt en niet de man. Een blowjob geeft dus meer intensiteit terwijl jij hebt alle touwtjes in handen hebt.

Niet alleen opwindend om te ontvangen

Goed pijpen is niet alleen opwindend voor de ontvanger. Voor een succesvol en intens pijpbeurt moet jij als gever namelijk ook genieten. Wanneer je geen zin hebt heb je geen zin. Punt uit. Voel je dus absoluut niet verplicht om te geven wanneer je dit niet wil. Zorg bij het geven van een pijpbeurt dus ervoor dat je in de mood bent. Dit is niet alleen zin hebben maar houdt ook in dat je zelf geniet. Het pleasuren van jouw partner moet jou ook een goed gevoel geven. Niet alleen de onderdanigheid maar ook jouw enthousiasme geven intens en opwindende gedachtes. Wanner je je goed voelt en geniet zal dit ook afstralen op de kwaliteit van de gegeven blowjob.

Wat maakt een goede pijpbeurt naast het pijpen?

Voor de ontvanger is niet elke pijpbeurt hetzelfde. Niet alleen is dit afhankelijk van de gever. Geen enkele blowjob is en voelt hetzelfde aan. Wil je graag een blijvende indruk maken, dan is goede techniek niet de enige. Anderzijds is goede communicatie met jouw lover even belangrijk. Niet elke man is namelijk hetzelfde. De ene hecht meer waarde aan sterk en snel terwijl de andere meer geniet van een long soft ride. Pijpbeurten geven in verschillende settings doen het ook goed. Door sfeer en omgeving af te wisselen zal de opwinding telkens opnieuw opgewekt worden. Houd dit in jouw achterhoofd wanneer jij jouw lover wilt verassen. Dit zorgt dat jij met kop en schouders uitsteekt in het geven van blowjobs.

Hoe geef je de beste pijpbeurt?

Nu we het hebben gehad over belangrijke randzaken buiten het pijpen om gaan we verschillende technieken uitleggen. Lekker mondig zijn is meer dan alleen zuigen en blazen. Hieronder zullen we je stapsgewijs de belangrijkste punten uiteenzetten. Zoals bij alle handelingen baart oefening kunst. Herhaal samen met jouw partner en na wat oefenen zul je merken dat je instinctief deze juiste handelingen doet. Zonder na te denken zal alles vloeiend verlopen en gaat jouw partner helemaal uit zijn dak!

Begin van boven

Voorspel is niet alleen belangrijk voor vrouwen. Mannen vinden het geweldig wanneer jij jouw best doet om hem op te winden. Een hevige zoenbeurt of iets ondeugends fluisteren in zijn oor zijn goede voorbeelden om mee te beginnen. Vergeet niet om jouw enthousiasme kenbaar te maken. Tijdens het voorspel laat jij jouw handen speels over zijn lichaam glijden. Ook hier geldt begin van boven en werk langzaam naar beneden. Eenmaal beneden geef jij extra aandacht aan zijn schacht. Zonder zijn broek uit te trekken zorg jij met deze handelingen dat zijn penis loeihard aan gaat voelen.

Lekker nat

Nee, we hebben het niet over jouw hotspot maar over een nat gevoel bij de blowjob. Hoe natter, hoe beter dit aanvoelt voor jou en jouw lover. Speeksel of glijmiddel, het maakt niet uit. Ben je meer van natuurlijk vocht, spuug dan eerst wat speeksel over de schacht. Door de schacht zo nat mogelijk te maken geeft jouw pijpbeurt een soepel en zacht gevoel. Dit fijne gevoel zorgt dat jouw mond en tong veel makkelijk kan bewegen. Zonder ongemak voelt jouw partner alle prikkelingen op een veel intensere manier. Jij kan hierdoor veel makkelijker jouw tong laten glijden over schacht en eikel.

Maak geluiden met de mond

Geluiden zijn vibrerende geluidsgolven. Door deze te maken tijdens de pijpbeurt zorgt jou mond en lippen lichte vibraties. In dit geval bedoelen we niet dat je niet vol moet gaan kreunen. Een licht zoemend geluidje is voldoende. Binnensmonds en vanuit de keel stimuleer je de penis met deze trillingen. Deze kleine zoemende geluiden zorgen voor de perfecte aanvulling op de bewegingen van jouw tong en mond. Jouw partner weet niet wat hij dan meemaakt. In positieve zin uiteraard!

Raak de juiste snaar

Niet een geluidssnaar maar het toompje van waarbij de eikel afloopt tot de schacht. Dit gedeelte, ook wel het frenulum genoemd, is een gevoelig plekje. Je kunt het vergelijken met het hoesje net boven de clitoris maar dan bij mannen. Tijdens de pijpbeurt ga jij met jouw tong dit ‘riempje’ proberen te tokkelen met jouw tong. Gebruik hierbij het topje van de tong en herhaal dit totdat je de juiste snaar raakt. Je herkent dit juiste toon wanneer jouw lover van genot de noot uitslaat die jij wilt horen!

De juiste look

Over oogcontact gaan we het zo nog even hebben. Met de juiste look hebben we het hier echt over het uiterlijk. Niets is vervelender dan dat jouw lange haren in de weg komt. Jouw gezicht moet tijdens de blowjob zichtbaar zijn en lange haren liggen hier meestal in de weg. Om alle ongemakken te voorkomen is het raadzaam om jou lange haren in een knotje te doen. Zorg voor een natuurlijke uitstraling en draag niet te veel make-up of mascara. Mocht hij in jouw gezicht klaarkomen dan hoef je geen zorgen te maken dat deze uit gaat lopen. Vergeet je lippen trouwens niet. Niets geeft een meer opwindende uitstraling dan felrode lippenstift. Niet voor de niets de kleur van passie en liefde.

Maak oogcontact

Zoals hiervoor is benoemd zorgt oogcontact er voor dat jouw enthousiasme en opwinding goed zichtbaar is. Door jou aan te kijken zul je ook kunnen zien wat hij precies lekker vindt tijdens het pijpen. Goed oogcontact is ook extra verleidelijk en zorgt dat alle prikkelingen nog intenser wordt ervaren. Een uitdagende blik maakt jou echt een killer en laat zien dat jij zelfverzekerd bent in wat je aan het doen bent. Voor mannen is dit echt de ultieme uiting van opwinding.

Het hoogtepunt

Als het werk zit er bijna op en hij staat op het punt om klaar te komen. Nu is het van belang dat jij de signalen herkent en door blijft gaan. Houd de ritme vast en blijf doen waarmee je bezig bent. Niets is vervelender dan dat je opeens van ritme of intensiteit gaat veranderen. Wat wel kan is dat jouw handen het overnemen voor een afsluitende trekbeurt. Vooral wanneer je geen zaad in jouw mond wilt ontvangen is een afsluitende trekbeurt een goed alternatief. Heb je geen probleem met sperma in je mond, dan kun je gewoon door blijven blazen. Liever geen sperma smaak proeven? Probeer dan de eikel zo diep mogelijk achter in je mond terechtkomt bij het hoogtepunt. Zo vermijd het merendeel de smaakpapillen het wit goedje en kun je deze in één keer doorslikken.