Hoe gebruik ik een wand massager?

  • Geplaatst op
  • 0
Hoe gebruik ik een wand massager?

‘Sex and the City’, welke vrouw kent deze bekende serie nou niet? De wand massager is door een aflevering van deze serie in een klap wereldberoemd en tot op de dag van vandaag blijft deze wand massager een van de populairste seksspeeltjes voor vrouwen. In de tussentijd is het speeltje beschikbaar in verschillende uitvoeringen waardoor er nog meer mogelijkheden ontstaan. Het speeltje is begin jaren 80 uitgebracht om verstijfde spieren en gewrichten te masseren maar men merkte in de jaren 90 op dat de massagekop toch wel erg stimulerend werkt op andere delen van het lichaam. We zullen in dit artikel kort de varianten bespreken en jou voorzien van handige tips en trucs.

 

Wat is eigenlijk een wand massager?

Zoals de naam doet vermoeden is het speeltje primair ontwikkeld als een massageapparaat voor stijve gewrichten en spieren. Je kunt een wand massager gemakkelijk herkennen aan de verdikte zachte kop die aan een flexibele hals zit gemonteerd. Door de aanwezigheid van een krachtige motor in het handvat, is deze langwerpig en iets zwaarder dan bij andere vibrators. De vibraties van een wand massager valt niet te onderschatten waardoor het speeltje niet aan te raden is als eerste sextoy voor beginners. Door de veelzijdigheid van het speeltje is het natuurlijk ook mogelijk om het speeltje op andere lichaamsdelen te gebruiken voor een spannend effect. Ben je in de stemming voor een erotische massage, laat jouw partner het speeltje gebruiken om jou lekker op te warmen door je hele lichaam hiermee te masseren. We zullen verder in dit artikel meerde methodes introduceren voor gebruik met of zonder partner.

 

Een bekabelde variant of met accu?

Een wand massager is beschikbaar als bekabelde variant met een sterkere motor of in een draadloze versie met ingebouwde accu. Een klassieke Ultrawand wand massager is beschikbaar in verschillende kleuren en altijd voorzien van een netsnoer. Een draadloze variant is de Ultrawand Mini wand massager die tevens voorzien is van een krachtige accu en volledig waterdicht ontworpen voor onder de douche of lekker in bad. De draadloze variant is door de kleinere uitvoering en draadloos concept daardoor ook veelzijdiger en gemakkelijk op reis mee te nemen. Uit ervaringen van gebruikers die beide varianten hebben uitgeprobeerd blijken de draadloze varianten tegenwoordig zelf populairder dan de bekabelde varianten. Tijdens gebruik is de aanwezigheid voor velen ene last en ook tijdens koppelgebruik in bed is het handiger om voor een draadloze variant te kiezen. Uiteindelijk ligt de beslissing bij jou voor welk variant je uiteindelijk kiest.

 

Hoe gebruik je een wand massager?

Wanneer je wand massager gebruikt voor clitorale stimulatie is het belangrijk om te weten dat je het beste glijmiddel op waterbasis kunt gebruiken om de wrijvingen soepel en natuurlijk te houden. Het stimuleren van de clitoris kan de eerste keer misschien te hevig zijn maar wees niet ongerust. Door een beetje te spelen met de verschillende standen kun je deze afstemmen op je persoonlijke voorkeuren. Let wel dat de bekabelde variant erg krachtig is en dat wij de draadloze aanbevelen wanneer je nog niet echt gewend bent aan krachtige trillingen.

Wanneer je de massagewand gebruikt voor erotische massages over het gehele lichaam, is gebruik van massageolie aan te bevelen. Dit zorgt voor een extra sensueel gevoel waardoor je snel opgewonden raakt door de massager.

Ben je klaar met het gebruik van de wand massager, maak deze dan goed schoon zodat je deze de volgende keer meteen kunt gebruiken.

 

Verschillende opzetstukken

Met de draadloze variant is het mogelijk om deze te voorzien van verschillende opzetstukken voor de Ultrawand Mini wand massager. Deze opzetstukken hebben verschillende vormen zodat je ook je vagina kunt penetreren of voor anaal gebruik. Daarbij zorgen de verschillende opzetstukken voor meer variatie waardoor je de wand massager nog veelzijdiger is. De opzetstukken bevestig je gemakkelijk door deze over de massagekop te trekken. Vergeet niet om deze opzetstukken ook schoon te maken wanneer je klaar bent met gebruik.

 

Wand massager gebruiken met partner

Het gebruik van een wand massager samen met de partner is een mogelijkheid die je zeker uitgeprobeerd moet hebben. Met vrijwel alle standjes is het mogelijk om het speeltje te gebruiken bij hem of bij haar. Wanneer de clitoris bijvoorbeeld niet genoeg gestimuleerd wordt is het gebruik van de wand massager aan te bevelen. Je kan zelf beslissen wie het vast houdt om voor een ultieme stimulatie te zorgen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.