Een koppel vibrator, hoe te gebruiken?

  • Geplaatst op
  • 0
Een koppel vibrator, hoe te gebruiken?

Een seksspeeltje is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de slaapkamer en in tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn dergelijke speeltjes niet enkel bedoeld voor solo gebruik. Er zijn tegenwoordig talloze varianten waarmee je heerlijk met jouw partner samen kunt genieten! Een koppel vibrator of duo vibrator is hiervan een mooi voorbeeld.

Men vraagt zich meestal wel af hoe ze het beste gebruik kunnen maken van een dergelijk speeltje en staan altijd open voor extra advies. We zullen deze koppelvibrators hier in dit stukje nader toelichten waarmee we denken dat jouw nieuwsgierigheid nog groter wordt.

Om jouw nieuwsgierigheid te verzadigen kun je natuurlijk ook de koppelvibrators veilig en discreet online kopen. Hier op vibies.nl hebben we een ruim assortiment aan koppel vibrators. Na jouw bestelling gaan we meteen voor jou aan het werk zodat de bestelling de volgende bij jou thuis wordt bezorgd. Wil je liever achteraf betalen? Ook dat is voor ons geen probleem. Met Afterpay kun je veilig en gemakkelijk achteraf betalen zodat je veilig jouw koppelvibrator online kunt kopen bij ons.


Samen en tegelijk genieten van een koppelvibrator

De koppelvibrator is op dit moment een duo speeltje wat erg populair is onder koppels of voor solo gebruik. Je zult vast wel denken waarom deze ook voor solo gebruik erg populair is; het zit zo, een koppelvibrator is in veel gevallen niet enkel te gebruiken voor koppels. Ook voor solo gebruik kun je deze speeltjes gebruiken vanwege de individuele kenmerken die deze met zich meebrengen.

Een goed voorbeeld is de Aurora koppel vibrator van Subliem die je tijdens de penetratie zowel vaginaal als clitoraal stimuleert zonder bijkomstigheid van een mannelijk of vrouwelijk partner.

Wanneer er toch een partner bij komt kijken kan deze, als het een man betreft, tijdens de penetratie genieten van de inwendige arm binnen de vagina. Deze is vaak wat platter ontworpen zodat er genoeg ruimte overblijft zodat de penis hier ook tegenaan wrijft tijdens de daad. De man kan dan genieten van de trillingen die door het speeltje gemaakt wordt.


Hoe kun je een dergelijk koppelvibrator gebruiken?

De koppelvibrator heeft een interne en externe arm voor gebruik en is meestal voorzien van meerdere krachtige motoren. Het inwendige gedeelte stimuleert de vagina en G-spot. Het uitwendige gedeelte is meestal bedoelt voor clitorale stimulatie maar deze kan ook in veel gevallen, wanneer je deze niet tegelijkertijd inwendig gebruikt, ook gebruiken voor andere erogene en gevoelige zones de tepels.
De vibraties zijn krachtig en door de aanwezigheid van een spitse punt is het lekker precies voor de kleinere zones.

Bij veel vrouwen zal het speeltje veelal intern gebruikt worden voor clitoraal en vaginale stimulatie. Inwendig zal de stimulatie voor de G-spot heerlijk aanvoelen en extern zal de clitoris gestimuleerd worden zoals bij een oplegvibrator. Het inwendige gedeelte laat zoals hierboven beschreven genoeg ruimte over voor eventuele penetratie door de partner. Bijkomend voordeel voor koppelgebruik is dat de vagina nauwer aanvoelt en dat de man mee kan genieten van de heerlijke trillingen.


Welke merken koppelvibrators kan ik het beste kiezen?

Voor zowel Subliem als EZlove zijn er koppelvibrators beschikbaar waarmee je heerlijk kunt genieten zonder de hoofdprijs te hoeven betalen. De veelzijdige siliconen koppelvibrator van EZlove is erg uniek in haar ontwerp zodat zowel de man als vrouw lekker kunnen genieten van het speeltje.

Het is voor zowel mannen als vrouwen een speeltje die ze lekker solo kunnen gebruiken voor alle erogene zones. Zo is het ring gedeelte geschikt om als cockring gebruikt te worden en zijn de individuele armen te gebruiken voor anaal of vaginale penetratie. De aanwezigheid van stimulerende ribbels verzorgen samen met de andere kenmerken voor ultiem genot die je het beste zelf kan ondervinden.

Wanneer je een luxere variant tot jouw beschikking wilt hebben, dan heeft Subliem meerdere varianten koppelspeeltjes waarmee je solo of met jouw partner samen kunt gaan genieten. Hiermee heb je ook de keuze om de het ontwerp uit te kiezen die voor jou het meest schikt.

De wearable U vibrator Aurora is op dit moment van de Subliem lijn het meest populaire variant en is vanwege het gebruikte vloeibaar siliconen erg populair. Daarnaast is de aanwezigheid van een afstandsbediening deze in intensiteit en vibratie bij te stellen zonder dat de vibrator aan te raken. Voor veel koppels is de machtsverhouding hierdoor ook een leuk bijkomstigheid waardoor het tot spannendere momenten leidt. 

Een kleinere variant is natuurlijk ook verkrijgbaar met dezelfde specificaties. Met de draadloze wearable leaf massager Azore van Subliem heb je dezelfde mogelijkheden. De kortere inwendige arm is zo uitgevoerd dat er meer ruimte overblijft voor de penis wanneer deze in koppelgebruik wordt genomen. In tegenstelling tot de Aurora zal de G-spot niet gestimuleerd worden.


Tips en trucs bij een koppelvibrator

Bij het gebruik van een koppelvibrator, solo of in koppelgebruik, is het altijd aan te raden om voldoende glijmiddel te gebruiken zodat het gevoel lekker natuurlijk aanvoelt. Zorg dat je altijd glijmiddel op waterbasis gebruikt op siliconen speeltjes zodat deze daarna gemakkelijk schoon te maken is deze niet gaat schuren.

Tijdens gebruik met jouw partner kun je experimenteren met verschillende standjes waardoor het gevoel anders zal zijn en je daardoor heerlijk samen kunt genieten van de veelzijdigheid. Door te experimenteren met verschillende standjes kun je het ware gevoel van seks heerlijk. 

Tijdens gebruik van een koppelvibrator is het daarnaast mogelijk om andere seksspeeltjes te gebruiken zoals bijvoorbeeld een vibrerende cockring om zo het gevoel nog intenser te maken. Ben je solo aan het spelen, dan kun je tegelijkertijd gebruik maken van een dildo om jezelf te penetreren. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een realistische dildo van Handful zoals de realistische dildo met zuignap. Door het zachte ontwerp voelt deze aan als een echte penis.

Sommige koppelvibrators zijn uitgerust met een draadloze afstandsbediening en deze kunnen daarom op afstand gebruikt worden. Dit is bijvoorbeeld erg leuk wanneer jouw partner de afstandsbediening gebruikt tijdens jouw solo sessie en kan bepalen hoe jij met jezelf bezig bent.

Kort samengevat is een koppelvibrator dus erg veelzijdig en het opent een nieuwe wereld voor zowel solo als koppelgebruik. Ben je op zoek naar een nieuw speeltje of begin je nu pas met het uitkiezen van een speeltje, zorg dan ook dat je naar de nieuwste koppelvibrators kijkt. We zijn zeker overtuigd dat deze je niet zullen teleurstellen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.