Top 10 sexy catsuits

door Vibies.nl
27 Januari 2021

Speciaal voor een leuk avondje met jouw date, of omdat je gewoon zo sexy mogelijk uit wilt zien, is de sexy catsuit  zeker een aanrader voor extra spanning. Om het allemaal wat gemakkelijker te maken voor onze bezoekers hebben we hier de top 10 sexy catsuits voor jou op een rijtje gezet. Bekijk alle varianten op vibies.nl en maak voor jou de beste keuze. Het meest uitgebreide assortiment gecombineerd met de beste prijzen, dat is iets wat we je al kunnen garanderen!

Spannende catsuits zorgen meestal voor een complete lichaamsbedekking waardoor jouw vrouwelijke lichaamsvormen extra benadrukt worden. Niets is spannender als er een gedeelte losgetrokken kan worden waardoor de spanning nog intenser wordt!

Zoek je echt iets wat enorm opvalt en de fetish gehalte verhoogt, dan is een LateX catsuit onovertroffen. Gemaakt van echt latex voelt en ziet de latex catsuit er geweldig uit. Opvallend en weerkaatsend in het licht geeft dit pakje een uitstraling waarmee je de grenzen op nieuw verlegt. Verkrijgbaar in verschillende opvallende kleuren.

Een onschuldige en maagdelijke kleur die jouw huid heerlijk laat doorschemeren. Een witte, of licht gekleurde uitvoering, laat net iets meer huid zien dan de meeste varianten. Heerlijk tegenstrijdig met onschuld en verleiding weten de meeste mannen niet wat ze overkomen wanneer jij in een licht gekleurde catsuit over de vloer komt.

Wil je een stap naar het ruige wagen, dan is een grove visnet catsuit alles wat je nodig hebt. Meer huid laten zien kan haast bijna niet en met de grote open vlakken hoef je helemaal niets te doen om meteen over te gaan naar echte actie. Een verleidelijke en ondeugende uitstraling met één doel voor ogen!

Wie houdt er nou niet van rondingen? Ronde patronen geven een zeer vrouwelijke uitstraling en wat is nu nog extra vrouwelijk dan ronde uitsparingen bij een sexy catsuit? Trendy en ondeugend waardoor de fashionista ook van haar ondeugende kant kan laten zien.

Een ontbloot schouder maar voor de rest helemaal bedekt met licht transparante stoffen. Elegant en classy, maar dan voor de slaapkamer. Niet ordinair en toch geschikt om een stoute avond te beleven. Heerlijke patronen die lichaam versieren maat toch nog met een open gedeelte waar mannen over fantaseren.

Speciale strikjes waardoor jij als verwencadeau voor jouw geliefde uitziet. Natuurlijk niet letterlijk maar voor mannen is het altijd extra uitdagend wanneer ze strikjes zien. De mysterie en ondeugd wat hem allemaal te wachten staat. De wildste fantasieën vloeien hier altijd uit voort. Maak je borst maar nat!

Mooie vrouwelijke motieven en borduursels voor een elegante look maken van jou het middelpunt van zijn aandacht. Te veel bloot of transparantie geeft soms niet het gewenste effect tijdens een spannende date. Daarnaast wil je als vrouw ook genieten van jouw catsuit. Heb je geen spannende date en wil je gewoon super zelfverzekerd voelen, dan zijn deze catsuits echt voor jou gemaakt.

Jarretels en bandjes die de verschillende stukken over jouw vrouwelijke rondingen strak omhullen. De perfecte match voor fashion en verleiding. Wil je graag zelfverzekerd voelen en een geslaagde avond met jouw geliefde, geloof ons dan dat dit voor 100% succes zorgt.

Vergis je niet, je hoeft jezelf niet meteen bloot te geven met deze pakjes. Het spannende is dat je zoiets draagt onder jouw normale kleding. Wanneer het allemaal spannender wordt geef jij jezelf steeds meer bloot. De spannende openingen bewaar je als laatste waardoor jouw partner niet weet wat hem overkomt. De gedachte dat jij zoiets speciaal voor hem geheim houdt tot het laatste moment zorgt dat hij dit nooit meer zal vergeten!