De populairste gay seksspeeltjes

24 Oktober 2019

Tegenwoordig zijn er een hele hoop seksspeeltjes verkrijgbaar voor de homoseksuele man die hem voorziet in solo genot. Net zoals bij de hetero mannen en vrouwen is een keuze maken steeds lastiger gewoonweg omdat er heel veel verschillende varianten zijn. We gaan in dit artikel ons focussen op d e populairste modellen en zullen daarbij kort uitleggen hoe je deze als Gay man moet gebruiken en wat daar de voordelen van zijn.

Voor de goedkoopste gay seks speeltjes ben je bij vibies.nl op het juiste adres. Hier vind je de beste prijs uit een ruim assortiment en de beste Nederlandse merken. Veilig betalen via Afterpay we bezorgen binnen 24 uur.


De prostaat stimulator

Ben je een liefhebber van het mannelijk genotsknobbeltje of wil je het graag een keer uitgeprobeerd hebben? Een prostaat stimulator of P-spot vibrator is voor veel homoseksuele mannen een speeltje die niet weg te denken is uit zijn collectie. Qua eenvoud en doeltreffendheid is een prostaat stimulator ideaal om via de anus de prostaat te voorzien van een heerlijke stimulans. Hierdoor raak je sneller opgewonden en kom je daarbij ook nog eens intenser klaar.

De vorm van een klassieke prostaat stimulator is te herkennen aan de lichte kromming in de schacht met aan het uiteinde een bolvormige massage kop. Door de lichte kromming van het speeltje is de prostaat veel gemakkelijker te bereiken dan bij een recht ontwerp. Daarnaast zorgt de bolvormige kop voor een groter oppervlakte om de prostaat goed te kunnen masseren. Door deze stimulator langzaam heen en weer te bewegen kun je de prostaat heerlijk voorzien van een massage.


Vibrerende prostaat stimulators

Net zoals bij vibrators, de naam zegt het eigen al, zullen de meeste prostaat stimulators in staat zijn om te vibrerende met verschillende standen. Deze kunnen zowel op het speeltje ingesteld worden of middels een draadloze afstandsbediening. Een goed voorbeeld van een klassieke vibrerende prostaat stimulator is de Vibrerende Prostaat Buttplug uit de Blackdoor Collection. Het gaat in dit geval om een prostaat stimulator in buttplug vorm met een verticale stop.

Met een vibrerend speeltje heb je altijd beide handen vrij om buiten het speeltje om nog andere handelingen te doen tijdens de masturbatie.


Een gezonde manier van masturberen

Zowel een massage van de prostaal als van het perineum (gedeelte tussen de balzak en anus) brengt ook de nodige voordelen mee voor je eigen gezondheid. Door de prostaat regelmatig te stimuleren verklein je de kans op prostaatklachten en zorgt het masseren hiervan voor een soepele werking.

Hetzelfde geldt voor een massage van het perineum. Het masseren van het perineum zorgt voor een tintelende stimulatie waardoor de stress op het prostaat verminderd wordt. Een Anaal Perineum Stimulator is een gecombineerd speeltje die zowel je prostaat als het perineum stimuleert.


Glijmiddel voor de beste werking

Voor de beste ervaring met of zonder seksspeeltje is het gebruik van glijmiddel op waterbasis altijd aan te bevelen.

Om voor een natuurlijk en soepele ervaring te zorgen is glijmiddel essentieel tijdens de solo seks. Behalve voor een prettig gevoel is het gebruik van glijmiddel ook bevorderlijk voor het speeltje zelf. De slijtage zal verminderen en de levensduur zal hierdoor verhogen waardoor je minder vaak het speeltje hoeft te vervangen. Ook tijdens het masturberen zonder speeltje zorgt glijmiddel voor een intenser gevoel en blijft je huid daardoor minder vatbaar voor ongemakken.


Vibrerende cockringen

Een handig hulpstuk voor mannen tijdens de masturbatie om hun orgasmes uit te stellen en te intensiveren is het gebruik van een vibrerende cockring. Een cockring of penisring zorgt er namelijk voor dat de erectie langer stand houdt en de zaadlozing uitgesteld wordt. Tijdens de masturbatie kun je hierdoor langer genieten van jezelf en zijn de stoten intensiever. De vibratie zorgt daarnaast voor een extra stimulerend gevoel.

Een van de bekendste technieken is de start-stop methode die ook wel ‘Edging’ genoemd wordt. Je stop hiermee met aftrekken wanneer je bijna klaar gaat komen. Hierdoor intensiveer je het orgasmegevoel wanneer je uiteindelijk klaarkomt. Na een aantal keren zul je merken dat jouw orgasme steeds langer uitgesteld kan worden en dat je de beheersing steeds beter onder controle krijgt.

Bij deze techniek zorg je dat je steeds stopt wanneer je bijna klaarkomt en dit meerdere malen herhaald. Probeer dit zo lang en zo vaak mogelijk vol te houden zonder klaar te komen.

Door jouw eikel tijdens het aftrekken te stimuleren met ronddraaiende bewegingen met de andere hand kun je het fijne gevoel een extra stimulans geven. Behalve met je vingertoppen kun je dit ook doen met jouw handpalm door de vingers een stuk verder te laten draaien zodat jouw palm de eikel bestrijkt. Maak dezelfde ronddraaiende bewegingen zodat de palm jouw eikel stimuleert. Natuurlijk is de stimulatie extra fijn wanneer je glijmiddel op waterbasis toevoegt tijdens de masturbatie.


Anale dildo’s of gewone dildo’s?

Het uitkiezen van een geschikte anale dildo is net zoals bij de hetero modellen een lastige keuze. Mede door de verschillende maten, diktes en vormen kun je soms de bomen door het bos niet meer zien. Zowel kleine als grote dildo’s hebben zo hun voor- en nadelen en het is het beste om altijd klein te beginnen wanneer je voor je eerste dildo kiest.

In werkelijkheid zien we dat de normale hetero modellen het ook goed doen onder de homoseksuele mannen. Laat je dus niet beperken tot de anale dildo’s wanneer je een leuke hebt uitgezocht wanneer deze onder de ‘normale’ categorie valt. Zo is de Medium Kunsthuid Dildo met Zuignap van Handful een zeer populaire realistische dildo voor alle geslachten. Gezien de maatvoering en realistisch uiterlijk is het een prima speeltje om mee te beginnen en voor de licht gevorderden. De aanwezigheid van een zuignap zorgt daarbij voor een scala aan mogelijkheden en standjes waardoor je handsfree kunt genieten!

Anale dildo’s zijn te herkennen aan de verdikte kop met een smallere schacht waardoor deze gemakkelijk in te brengen zijn en niet makkelijk uit kunnen glijden. Aan de onderzijde zijn deze voorzien van een brede stop of een handvat waardoor deze niet naar binnen kan glijden. De Geribbelde Anaal Dildo XL van Blackdoor is een voorbeeld van een grote anale dildo met dergelijk kenmerken.


Buttplugs

Een ander speeltje om te gebruiken voor anale masturbatie is veruit de populairste anaal speeltje en we kennen hem allemaal als de buttplug. De buttplug is altijd te herkennen aan zijn karakteristieke vormgeving. Een verdikte punt met een smalle schacht met aan het uiteinde een brede stop zodat deze niet naar binnen kan schieten. Het gebruik zorgt voor een goed gevuld gevoel waardoor je eventueel erna gemakkelijker gepenetreerd kan worden.

Tijdens de inworteling heb je beide handen vrij en kun je alles doen terwijl je de buttplug draagt. Wil je nog een tikkeltje spanning toevoegen? Zorg dan dat je de buttplug draagt tijdens normale werkzaamheden of gewoon tijdens een bezoekje aan de supermarkt.

Net zoals bij dildo’s is het uitzoeken van een geschikte buttplug voor sommigen wat lastiger. Zeker als je net begint met het uitzoeken van jouw eerste buttplug. We adviseren altijd om altijd klein te beginnen zodat het gemakkelijker is om te wennen aan het formaat. We kunnen wel als advies meegeven dat met een klassiek model niet veel fout kan.

De smalle buttplug met vibratie uit de Blackdoor Collectie doet het altijd goed en is voorzien van trillingen waardoor je een zeer compleet anaal speeltje in huis haalt. Dit variant is op dit moment erg populair en zo ook onder de hetero seksuele gebruikers. Buttplugs zijn dus niet enkel geschikt voor homoseksuele gebruikers.

Ben je van mening dat je veel van de buttplug gebruik zal maken dan is een buttplug set wellicht een betere keuze. Ook met de sets zijn er verschillende modellen te vinden. Zo zijn is er bijvoorbeeld een set van 3 buttplugs met een flexibele retourring. Daarnaast zijn er ook luxere modellen verkrijgbaar met een stevige voet met vorderingsteksten zoals deze Anale Set met Tekst.

Ben je meer op zoek naar een langwerpige set die het minste druk legt op de kringspier? Dan is de Beginners Buttplug Set een goed alternatief gezien de schacht en top versmald zijn voor gemakkelijke penetratie.

Behalve solide varianten zijn buttplugs ook verkrijgbaar in holle vorm. Een holle buttplug of tunnel plug is een leuke toevoeging gezien je eventueel met een partner vloeistof spelletjes kunt spelen. Naast het normaal gevuld gevoel, heb je ook een mooie inkijk en kunnen er verschillende vloeistoffen gebruikt worden om deze op te vullen.

Een goed speeltje om mee uit te proberen is de middelmaat Holle Tunnel Plug Medium met dubbele stimulatierand. Deze is vanwege zijn afmeting vergelijkbaar met een normale middelmaat buttplug. We adviseren wel om altijd voldoende glijmiddel te gebruiken.

Ga je een stapje verder, dan mag je zeker de vibrerende buttplugs niet uit je lijst met keuzes ontbreken. Een vibrerende buttplug stimuleert zowel de anus en in sommige gevallen ook de prostaat. Voordeel van een vibrerende buttplug is dat deze jouw anus actief stimuleert waardoor je intenser klaarkomt tijdens de masturbatie. Door de actieve stimulatie heb je ook beide handen vrij om goed te kunnen genieten van de aftrekbeurt. Handige vibrerende buttplugs zijn er ook met perineum stimulatie zoals deze Buttplug in Penis Vorm.


Anale Douches

Een schone anus is het halve werk!  Om hier rekening mee te houden is een anaal douche of intieme douche een handig speeltje die je tegelijkertijd stimuleert als intern reinigt. Het speeltje is goed te omschrijven als een anaal speeltje met een smalle tuit met een grote knijpbal waar water in zit. Je spuit het water vanuit het reservoir met een lichte druk op de knijpbal binnen de endeldarm.

De darmspoeling, ook wel klysma genoemd, zorgt voor een licht tintelend gevoel en sommigen ervaren dit gevoel als een fijn erogeen gevoel. De darmspoeling zorgt intern voor een schone endeldarm waardoor anale seks veel schoner is zonder eventuele afscheiding. Ook wanneer je vaak speeltjes gebruikt is het gebruik van een anale douche met groot reservoir aan te bevelen. Je zorgt op deze wijze voor een schone endeldarm en daardoor zullen de toys schoner zijn waardoor jij of jouw partner geen vies gezicht hoeft te trekken bij het verwijderen van de speeltjes.

Net als bij andere toys zijn er verschillende uitvoeringen beschikbaar met bepaalde voordelen. Zo is de anale douche met een stimulatie tuit erg populair. Deze zorgt bij penetratie voor een heerlijk gevoel die je kunt vergelijken met het inbrengen van anale kralen.

Het gebruik van een anaal douche is vrij eenvoudig. Vul het reservoir met lauwwarm water en breng langzaam de tuit via de anus in jouw endeldarm. Knijp zachtjes tot de knijpbal volledig geknepen is waardoor het water binnen jouw endeldarm zijn werk kan doen. Trek langzaam de tuit naar buien en zorg dat de knijpbal nog steeds geknepen is. Laat deze pas los wanneer de tuit buiten jouw anus is. Beweeg langzaam met jouw heupen heen en weer waardoor het water jouw endeldarm goed kan reinigen. Doe dit voor ongeveer een minuutje en laat dan langzaam het water weer naar buiten stromen. Je kunt dit nog een keer herhalen waardoor alle restjes verdwenen zijn.

Let wel op dat je een darmspoeling niet al te vaak moet gebruiken. Zorg dat je maximaal eens per 2 weken je darmen reinigt.