De leukste Kamasutrastandjes om uit te proberen!

3 December 2021

De leukste Kamasutrastandjes om uit te proberen!

De missionaris, standje 69 en doggystyle; wie kent deze standjes nou niet? Met een beetje ervaring in bed zijn dit wel de standjes die iedereen kent en na een bepaalde tijd, zeker wanneer je een vaste partner hebt, minder spannend meer is. Begrijp ons niet verkeerd, het kan zijn dat bepaalde standjes gewoon erg fijn blijven aanvoelen waardoor het vast in de slaapkamer repertoire past. Echter luidt ons advies altijd om nieuwe standjes uit te proberen. Ten eerste verbreed je hiermee jouw horizon en daarnaast kun je leuke variaties aanbrengen op jouw favoriete standjes. In deze blog gaan we de populairste Kamasutrastandjes toelichten die zeker jullie liefdesleven een flink boost kan geven.

Naast een geweldige ervaring met Kamasutra seks bevorderd deze vorm van erotische yoga ook de lichamelijke elasticiteit. Je kunt het vergelijken met yoga maar dan samen met jouw partner op de slaapkamer. Zeker tijdens de lockdown, wanneer naar sportschool gaan niet meer zo vanzelfsprekend is, is thuis ‘sporten’ met de partner een welkome toevoeging. Lees je goed in en probeer deze Kamasutra standjes uit en we weten zeker dat jullie het helemaal geweldig gaan vinden.

De Superman

Een geweldige seksstand die wel iets meer vergt van de man dan de vrouw. Wanneer dit de eerste keer niet goed lukt moet je zeker de hoop niet opgeven. Met wat ervaring, zoals met alle oefeningen, wordt dit standje steeds eenvoudiger bij herhaling. Je kunt deze kamasutra stand vergelijken met een reverse-cowgirl maar dan in een staande houding. Met een licht gehurkte houding tilt de man de vrouw op tussen haar benen in. Met uitzicht op de vrouwenbillen zit ze in een horizontale houding half in de lucht met een gestrekte rug. Net als een superheld voelt de vrouw alsof ze vliegt naar haar hoogtepunt!

De kruiwagen

De kruiwagen stand is een iets lichter standje wat minder kracht vereist van de man tijdens de uitoefening. In plaats van een horizontale houding in de lucht van de vrouw raakt deze met haar handen de grond aan. Zo ontstaat er een diagonale houding waardoor het gewicht beter verdeeld wordt door beide partners. Zo ligt de nadruk op balans ook iets lager waardoor de penetratie veel soepeler is! Door de houding lijkt het alsof de man de vrouw als een kruiwagen aan duwt. De kruiwagen staat altijd garant voor een geweldige kamasutra ervaring en is een van de meest bevredigende standjes in uitoefening en genot.

De acrobaat

Een seks stand die de flexibiliteit van de vrouw bevorderd waardoor lenigheid lichtelijk op de proef wordt gesteld. De acrobaat kent vele variaties en kenmerkt zich door het optillen van één been waarbij gewicht en stabiliteit wordt verdeeld over de andere been en de handen. Met het opgetilde been kan de man veel dieper penetreren. Daarnaast kan dit been hoger worden opgetild door de man waardoor de lenigheid en flexibiliteit van de vrouw wordt bevorderd. Van alle kamasutra standen is deze het eenvoudigst.

De ballerina

Seks hebben en daarnaast dit nog artistiek laten uitzien. Perfect voor vrouwen en mannen die van staande seks houden is de ballerina een redelijk eenvoudige stand voor kamasutra seks. Leg als vrouw de ene been over de schouder van de partner en probeer zo dicht mogelijk tegen elkaar aan te staan. Zo stelt de ballerina kamasutra stand de vrouw in staat om haar flexibiliteit op de proef te stellen als een echte ballerina en zorgt het voor diepe penetratie. Voor stellen die graag onder de douche seks willen hebben op een speciale manier is, vanwege het beperkte ruimte in de douche, dit het perfecte kamasutrastandje voor de kleine ruimtes.

De orchidee

Een speciale kamasutra variant op de klassieke stand 69! Bij deze orchidee stand staat de vrouw als het ware op haar handen echter leunt ze met haar hoofd en schouders tussen en op de bovenbenen van de man. Daarnaast worden de benen licht door de vrouw gespreid waardoor het hoofd van de man in een zittende houding de vrouw oraal kan bevredigen en vice versa. Perfect om dubbel te genieten van orale seks en tegelijkertijd de flexibiliteit en spieren op de proef te stellen! Wel zijn we zeker dat met voldoende oefening de orchidee tot het leukste orale kamasutrastandjes behoort.