De beste vibrator voor een heerlijk orgasme

17 Oktober 2019

Wat zijn de voordelen van een G-spot vibrator, welke vibrator past het beste bij mij en wat is nou een goede vibrator? Dit zijn de meest voorkomende vragen als het aankomt op het uitkiezen van een geschikte vibrator. Een vibrator moet natuurlijk voldoen aan jouw voorkeuren en het moet gewoon goed bij je passen.

Bepaalde eigenschappen zoals lengte, dikte, materiaal en specifieke mogelijkheden maken de keuze er niet gemakkelijker op. We gaan kort uiteenzetten welke varianten er beschikbaar zijn zodat jij in één keer een goede match kunt vinden.

Ben je eenmaal ingelezen, kijk dan verder op vibies.nl voor de beste vibrator die bij jou past! Gegarandeerd de laagste prijs voor jouw online vibrator! Met een ruim assortiment en de beste klantenservice zorgen wij dat jouw favoriete vibrator binnen 24 uur bij jou thuis ligt. Bestel veilig en discreet jouw erotisch speeltje en wij zorgen voor de rest.


Wat wil ik gestimuleerd hebben?

De belangrijkste vraag die je jezelf moet stellen lijkt misschien erg logisch maar wordt toch vaak over het hoofd gezien. Wanneer je een vibrator uit gaat kiezen heb je meestal al een voorkeur over bepaalde erogene zones die je al graag stimuleert. Zorg dat het antwoord al duidelijk is voordat je iets gaat uitzoeken. Mocht je deze vraag nog niet kunnen beantwoorden adviseren we je wel om eerst met je handen en vingers dit te ontdekken.

 

 

Vaginale stimulatie

Een vaginale stimulatie ligt voor velen erg voor de hand en stimuleert de vaginale tijdens de penetratie. De meeste vibrators met een langwerpige vorm kunnen daarom gebruikt worden om de vagina te penetreren. De meeste vibrators zijn tegenwoordig voorzien van extra functionaliteit waardoor ook bv de clitoris tegelijkertijd gestimuleerd kan worden. Een goed voorbeeld is de Bunny of Tarzan vibrator die juist vanwege deze veelzijdigheid gekozen wordt als favoriete vibrator.


Clitorale stimulatie

Voor een clitorale stimulatie zijn er meer mogelijkheden beschikbaar als het aankomt op ontwerp en afmetingen. Omdat de clitoris klein is de afmeting en vorm minder van belang en hebben fabrikanten vrije keuze om deze naar eigen inzicht te ontwerpen. Populaire exemplaren betreffen meestal de kleine bullet vibrator of de oplegvibrator. De watervaste bullet vibrator is populair vanwege de kleine omvang waardoor je deze gemakkelijk over mee kunt nemen. Een bullet vibrator past meestal ook gewoon in een broekzak.

Oplegvarianten hebben meestal een iets breder ontwerp en in sommige gevallen kunnen deze ook onder het slipje worden gedragen zonder dat iemand dit opmerkt. Een oplegvibrator of wearable vibrator kan daarnaast ook een penetrale arm hebben voor de vagina. De Subliem Aurora Clitoris wearable G-spot vibrator combineert de veelzijdigheid van een clitorale stimulatie met vaginale arm en afstandsbediening. Mede door een luxe ontwerp is deze wearable een populair speeltje.

In de afgelopen jaren is, naast de voorgaande 2 clitoris vibrators, ook nog een derde revolutionair ontwerp toegevoegd; namelijk de luchtdrukvibrator. Door middel van het verplaatsen van luchtdruk wordt met een dergelijk speeltje een oraal zuigend effect gecreëerd. Door deze te plaatsen boven de clitoris lijkt het net alsof je oraal wordt bevredigd en kom je heerlijk intens klaar.

Vrouwen die moeite hebben met klaarkomen hebben met een dergelijk ontwerp een grotere kans op het krijgen van een orgasme. De populaire luchtdrukvibrator Satisfyer Pro 2 is onlangs uitgeroepen tot de beste sextoy van 2019.


G-spot stimulatie

Voor vrouwen die graag vaginaal via de G-spot willen klaarkomen zijn er ook speciale vibrators beschikbaar. Ook wanneer je nooit bent klaargekomen via de G-spot is een dergelijk speeltje interessant. Hiermee kan je ontdekken en kom je op plaatsen waar je niet met je vingers bij kan waardoor het een soort van ontdekkingsreis wordt. Een G-spot vibrator heeft een licht gebogen schacht en is voorzien van een verdikte kop.

Met de G-spot vibrator zul je veel gemakkelijker tot je hoogtepunt komen dan met jouw vingers.


Anale stimulatie

Indien je kiest voor anale stimulatie is het van belang dat dat je goed voorbereid bent op jouw voorkeuren voordat je het speeltje uitkiest. Bekijk de maten goed en zorg dat je altijd met een kleine maat begint. Als je kiest voor een anaal vibrator zijn verschillende modellen waar je rekening mee moet houden. Voor de kleinere formaten zijn er dunne anale kralen met vibratie die hierdoor prima als beginnersspeeltje gebruikt kan worden.

Mocht het gevoel voor jou fijn zijn en mag het een maatje groter, dan kun je kijken naar de anale vibrators of grotere vibrerende buttplugs. Zorg dat je kiest voor een variant met een spitse punt waardoor de penetratie soepeler verloopt en je het gevoel kunt wennen. Zorg dat je altijd voldoende glijmiddel op waterbasis gebruikt zodat er geen ongemakken ontstaan.


Stimulatie met jouw partner

Er zijn verschillende speeltjes die je samen met jouw partner kunt gebruiken als beginners. Meestal zijn dergelijke speeltjes ook uitgerust met een draadloze afstandsbediening waardoor jij of jouw partner de ‘leiding’ heeft. Kijk bijvoorbeeld naar de ‘Wearable’ koppelvibrators van Ezlove of Subliem. Deze varianten bieden speelplezier voor beiden en zijn beschikbaar in cockring of vibrator uitvoering. Ook met jouw partner kun je heerlijk samen genieten met een seksspeeltje.


De juiste maat kiezen

Net als met echte seks kan een sekspeeltje zowel te groot of te klein zijn. Dit hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je er niets aan hebt, het is immers een kwestie van wennen en kleine aanpassingen. Het komt wel vaak voor dat een speeltje toch net iets te groot is dan andersom wanneer je voor het eerst jouw speeltje koopt. Voor kleine speeltjes adviseren we om een maat te kiezen die niet langer is dan 15 centimeters.

Een bullet vibrator is meestal kleiner maar deze is dan weer niet bedoeld voor penetratie maar enkel voor clitorale stimulatie. Grotere vibrators van 20 cm plus kunnen we enkel adviseren wanneer je al iets gevorderd bent en meerdere sekspeeltjes hebt uitgeprobeerd.

Mocht je al gevorderd zijn dan kun je altijd kijken naar een grotere maat. Hoe groot deze moet zijn ligt helemaal aan jou. Ben je al wat gewend dan is een vibrator of dildo langer dan 22 centimeter een goede maat om uit te proberen. 


Andere functionaliteit

Wanneer je al ongeveer weet welk speeltje je wilt hebben dan zijn er natuurlijk nog een paar andere kenmerken waar je op kunt letten.  Zo is het altijd handig om te kijken hoeveel intensiteiten desbetreffend speeltje heeft en of het waterdicht is of niet. Zo zijn de meeste speeltjes zonder snoer tegenwoordig gemakkelijk op te laden via de USB aansluiting en zijn deze veelal watervast zodat je ze ook onder de douche of in bad kunt gebruiken.

Houd wel altijd rekening dat je de instructies volgt en stopt met het gebruik van het speeltje als deze te veel pijn doet of als er andere ongemakken zijn.