De beste (automatische) masturbators

27 Januari 2023

Mannen en sextoys. Een combinatie met minder mogelijkheden zou je denken. Mannen denken vaak dat ze achtergesteld worden als het om sexspeeltjes gaat. Vergeleken met vrouwen is het aanbod van mannelijke sextoys inderdaad minder uitgebreid. Dit betekent natuurlijk niet dat mannen minder plezier ervaren omdat er maar weinig mannenspeeltjes zijn. Ook bij mannenspeeltjes heeft de speeltjeswereld niet stilgezeten de laatste jaren. We durven zelfs te zeggen dat de mannentoys een (r)evolutie heeft doorgemaakt. Voor één type mannen toy geldt dit in het bijzonder. De automatische masturbator!

Kenmerkend voor een automatische masturbator is handsfree genieten van de meest realistische massage van de penis. Of je nu graag afgetrokken wilt worden of een levensechte pijpbeurt, het kan allemaal. Een stap verder is het nabootsen van echte seks en ook hier zijn we bij de Next Generation aangebroken. Voor de beste seksuele ervaring is de masturbator voor velen daarom de beste mannelijk sextoy. In deze blog gaan we je alles vertellen over deze geweldige mannen sextoy. Ondertussen leggen we je ook het verschil uit tussen klassieke en automatische masturbators en waarom beide varianten zeker niet mag ontbreken in jouw Man-Cave.

Wat is een klassiek masturbator

Masturbators bestaan al een tijdje. Een klassieke masturbator kun je omschrijven als een zachte penissleeve waarin de penis afgetrokken wordt. Het nauwe gaatje zorgt voor een strak gevoel om de penis. Wanneer deze heen en weer beweegt wordt de penis seksueel gestimuleerd. In de laatste jaren zijn deze masturbators een stuk realistischer geworden. Zowel in uiterlijk als gevoel krijg je de een ongekend intens gevoel bij het aftrekken. Zo kom veel sneller en fijner klaar dan wanneer je alleen jouw hand ‘gebruikt’.

De beste klassieke maturbators komen vaak in de vorm vrouwelijke lichaamsopeningen. Alle lichaamsopeningen zijn voorzien van een nauw en rekbare gaatje. Naast een sleeve met 1 of meerdere lichaamsopeningen zijn  gedeeltelijke kunstrompen ook erg populair. Deze kunstrompen zijn bedoeld om neer te leggen en handfree te gebruiken. Vaak gaat het dan om een romp met billen die je Doggystyle kunt aanduwen.

Een klassieke masturbator heeft een cilindervormig ontwerp en komt met of zonder behuizing. De behuizing is meestal solide en zorgt voor een goede grip tijdens gebruik. Hiernaast is de behuizing meestal zo gemaakt dat je deze zo op kan bergen, zonder dat iemand aan de buitenkant kan zien dat het een masturbator is.  

Waar moet ik op letten bij een klassieke masturbator?

Een klassieke masturbator of kunstromp is gemaakt van huidachtig en flexibel materiaal. Dit zachte materiaal wordt zeer realistisch gemaakt waardoor de masturbator nagenoeg echt lijkt. De kwaliteit van de afwerking heeft ook invloed op het opwindende gevoel vooraf gebruik. Toch is een realistische afwerking niet parallel te trekken met de beste stimulatie. Binnen de masturbator zijn namelijk verschillende soorten stimulatie noppen en groeven te vinden. Deze zorgen uiteindelijk voor de extra sensatie.

Naast uiterlijk en stimulatie is een fijne behuizing bij masturbators erg belangrijk. Naast veilig en discreet opbergen zorgt een goede behuizing ook voor extra grip bij gebruik. Wanneer je de masturbator gebruikt is niets vervelender wanneer deze niet goed in de hand ligt. Zeker glijmiddel wordt gebruikt. Ga je vaak op reis en wil je jouw kunstkutje of anusmasturbator meenemen? Kies dan voor een masturbator met een discrete behuizing met luchtdichte dop. Zo voorkom je nieuwsgierige blikken en vragen van de douane. Hiernaast zorgt de vacuüm dat er geen ‘vloeistoffen’ uit kan lekken.

Wat is een automatische masturbator?

Klassieke masturbators waren lange tijd de enige masturbators voor een fijn en realistisch sexgevoel. Tegenwoordig ligt het net iets anders en is de automatische mastubator verreweg veel intenser en realistischer. Bijkomend voordeel, je hoeft helemaal niets te doen behalve de aan- en uitknop in te drukken. Kom je na een intensieve dag thuis, dan zorgt een biertje pakken en jouw automatische masturbator aanzetten voor een heerlijk Zen gevoel. Door combinaties te maken via verschillende nieuwe technieken zijn automatische masturbators erg hightech. Zo hoef je enkel een knop in te drukken, of te spreken, en de automatische masturbator gaat aan het werk. Handsfree krijgt hierdoor echt een ander sexy betekenis.

Hoe herken je een automatische masturbator?

De nieuwe automatische masturbators zijn allemaal ontworpen met oog op neutraliteit en design. Toch zijn er een paar kenmerken waar je extra op kunt letten bij het uitkiezen. De ‘Sleeve’ en cilinder zijn hierbij het belangrijkst. Een goede sleeve, van zacht huidmateriaal, zorgt voor een natuurlijk en realistisch gevoel van lichaamsopeningen en bij aftrekken. Deze sleeve opening kan er realistisch uitzien als een mond, vagina of anus. De modernere varianten zien er neutraal uit met noppen ribbels waardoor je het effect zelf kunt invullen.

Wat kan een automatische masturbator?

Zoals hiervoor is besproken zien de nieuwste automatische masturbators erg neutraal en hightech uit. Voordeel hierbij is dat deze masturbators erg multifunctioneel zijn en dus verschillende seksuele ervaringen kan nabootsen. Behalve aftrekken, zuigen en penetreren zijn de nieuwste varianten bijvoorbeeld voorzien van Virtual-Reality integratie, masturbators met kreungeluiden of speciale motorische snufjes. Extra verwarmend voor nog meer realisme of een roterende stootfunctie, het kan allemaal met een automatische masturbator.

Naast deze speciale mogelijkheden speelt eenvoud en handsfree gebruik ook een belangrijke rol. Voor de meeste mannen is tijd nemen voor een solo sessie een luxe die ze meestal niet hebben. Hierin voorziet de automatische masturbator ook als extra voordeel. Gebruik je deze, dan heb je jouw handen een aandacht vrij voor andere ‘bezigheden’. Comfort en gebruiksgemak vind je daarom ook altijd terug bij deze multifunctionele automatische masturbators.

Next Gen masturbators

Next Generation masturbators zijn de meest luxe en moderne masturbators. Kenmerkend voor deze speciale masturbators is dat ze elk een bijzondere eigenschap hebben. Voor het ene merk is dat Virtual Reality, zoals de Handy, en voor de andere is dat een masturbator met stemgeluid (WYNE masturbators). Ben je op zoek naar een Next Gen masturbator voor de beste prijs, kijk dan naar de Tyfoon masturbator. Deze Tyfoon biedt een unieke ervaring met roterende en stotende vacuüm stimulatie. Deze unieke functie maakt zeer intense hoogtepunten mogelijk waarmee het zich onderscheid van alle andere automatische masturbators.