Dag van de biseksualiteit

21 September 2022

Biseksualiteit of gewoon Bi is bij iedereen bekend en helemaal geen taboe meer in het prachtige Nederland. Uit ervaring kunnen we vertellen dat de meeste bi mensen zich absoluut niet schamen. Zelfs op de middelbare scholen is Bi zijn geen taboe en veel jongeren praten hier openlijk over. Wat als we je vertellen dat er ook een officiële dag voor de biseksualiteit bestaat? Op 23 september wordt namelijk de dag van Biseksueel zijn gevierd. Ongeveer 6 weken na de Gay Pride is het Bi Pride Worldwide en het maakt daarom niet uit of je met hetzelfde of ander geslacht, of allebei, het bed deelt.

Om dit samen te vieren gaan we biseksualiteit nader toelichten zodat ook jij weet of je 23 september moet vieren. Voor de mensen die twijfelen of ze nou biseksueel of ‘Bi-curious’ zijn hebben we de belangrijkste eigenschappen uiteengezet waarin jij kan toetsen tot welke groep je behoort. Als afsluiting hebben we een speciaal ‘biseksueel’ speeltje die helemaal hot is in de speeltjeswereld. Lees verder om te kijken of dit nieuw, of ander, speeltje geschikt is als cadeau op de dag van de biseksualiteit.

Wanner ben je biseksueel?

Bi zijn kun je op verschillende manieren interpreteren. Sommige jongeren interpreteren Bi zijn al bijvoorbeeld vaak wanneer ze met het zelfde geslacht zoenen. Vooral bij vrouwen en meisjes lijkt biseksueel in sommige gevallen een trend dan puur seksuele geaardheid. Bij deze groepen is seks hebben met hetzelfde geslacht net een stap te ver. Hierbij kan het soms leiden toto ongewenste seks waarbij de sociale druk de overhand neemt. Laten we even voorop stellen dat je nooit tegen je zin seks moet hebben en al helemaal niet omdat Om jezelf als echte biseksueel aan te merken zijn er bepaalde eigenschappen waaraan je moet voldoen.

  1. Seksueel aangetrokken tot beide geslachten

Voor lesbiennes en homoseksuelen is het vanzelfsprekend dat seksuele gevoelens aanwezig zijn bij het zelfde geslacht. Bij biseksualiteit kan dit uiteraard gewoon het geval zijn maar bij sommigen ook weer niet. Het experimenteel gevoel neemt dan de overhand om enkel de stap te nemen tot seksuele handelingen. Ons inziens is dit niet biseksualiteit. De seksuele aantrekkingskracht is altijd nodig om genot te ervaren waardoor je altijd zin hebt in meer. Bij enkel experimenteren zul je hierdoor ook geen zelfverzekerd gevoel aan ooverhouden.

  1. Zelfverzekerd gevoel bij seks

Zoals hiervoor is besproken is zelfverzekerd voelen een belangrijke eigenschap voor seksueel plezier. Heb je bij het andere geslacht ook weinig seksuele ervaring, dan is het verstandig om eerst de heteroseksuele gevoelens te ontwikkelen voordat je dit bij hetzelfde geslacht doet. Dit zelfverzekerd gevoel bij hetzelfde geslacht is kenmerkend voor seksuele verlangens. Wanneer je graag experimenteert zul je merken dat dit gevoel anders aanvoelt of juist niet of nauwelijks aanwezig is.

  1. Langer gevoel van seksuele interesse

Biseksueel geaard zijn is altijd aanwezig en kan vrijwel nooit weg gaan. Dit kun je vergelijken met homoseksualiteit of lesbisch zijn. Uiteraard kies je uiteindelijk voor 1 geslacht met wie je samen wilt zijn en hem of haar beschouwt als partner. Jezelf seksueel aangetrokken voelen tot het andere geslacht blijft dan gewoon aanwezig. Bij Bi-curious zul je opmerken dat seksuele gevoelens alleen voor een korte periode aan houdt en dat deze niet altijd aanwezig is. Dit hoeft trouwens niet te betekenen dat het gevoel zo nu en dan weer terug komt om te experimenteren met hetzelfde geslacht. 

Biseksuele speeltjes

Wil je graag de proef op de som nemen omtrent jouw biseksuele gevoelens, dan is het verstandig om eerst een speeltje te gebruiken voor het andere geslacht. Bij een speeltje krijg je meestal al een eerste indruk of je seksueel gestimuleerd wordt door hetzelfde geslacht. Als man zijnde kun je gerust met een dildo experimenteren door deze oraal en anaal in gebruik te nemen. Voor vrouwen zijn masturbators met vagina of strap on dildo’s ideaal om mee te experimenteren. Deze speeltjes zijn op de dag van de biseksualiteit vanzelfsprekend leuke cadeautjes om te krijgen en te geven. Let bij deze speeltjes wel op dat ze voldoen aan de voorkeuren van de ontvanger.

De Dragon dildo

Een speciaal speeltje die de fantasieën van mannen en vrouwen werkelijkheid laat worden. De draken dildo is gemaakt met oog op een indrukwekkende dildo ervaring. Groot geschapen en afwijkend in vormgeving is de dildo dragon extra stimulerend tijdens gebruik. Naast functionaliteit valt het uiterlijk van de draken dildo erg op. Verschillende kleuren, vormen en afmetingen maken deze geschikt voor Fantasy liefhebbers. Je laat jouw verbeelding helemaal overnemen. Omdat je niet gebonden bent aan specifieke regels en vooringenomen uiterlijk kun je de wilde fantasieën voorstellen.

Draken dildo’s zijn altijd hoogwaardig afgewerkt en bieden voor veel gebruikers een speciale ervaring. De dildo dragon is geschikt voor anaal en vaginaal gebruik. Door onbeperkte vrijheid in ontwerp hebben fabrikanten hierdoor de vrije hand en kunnen ze extra creatief hierin zijn. Als cadeau is een dragon dildo hierom ideaal om tijdens de dag van de biseksualiteit te geven. Een ideaal en hoogwaardig cadeau zal altijd zorgen voor langer speelplezier. Door deze speciale eigenschappen is de draken dildo een iets duurder speeltje. Echter krijg je daar veel voor terug en zal de draken dildo niet snel in het nachtkast belanden.

Hoe gebruik je een dragon dildo?

De draken dildo is by far geen beginners speeltje waardoor glijmiddelgebruik altijd aan te bevelen is. Omdat de vorm nogal kan afwijken van een realistische penis is het gevoel van penetratie vrij intens. Om het gevoel van penetratie te versoepelen is glijmiddel gebruik daarom meer dan aan te raden. Naast glijmiddelgebruik dien je bij de dragon dildo iets voorzichtiger te werk te moeten gaan. Begin daarom altijd rustig en forceer deze niet naar binnen zoals je dat wellicht bij een normale dildo zou doen.

Dragon dildo’s hebben in de meeste gevallen en pyramide ontwerp. Dit betekent dat de basis een stuk dikker is waardoor de vagina of anus flink uit wordt gerekt. Door voldoende glijmiddel te gebruiken verzacht je hiermee de huid. Kans op beschadiging en irritaties van de huid wordt door glijmiddelgebruik een stuk verminderd. Vergeet na gebruik van de draken dildo ook niet om deze goed te reinigen. Het gebruik van een desinfecterende toycleaner zorgt daarnaast voor een neutralisering van schadelijke bacteriën. Deze schadelijke bacteriën veroorzaken naast vieze geurtjes ook schade aan het materiaal. Reinig daarom de Bad Dragon dildo dus elke keer na gebruik.

Welke dragon dildo is geschikt?

Voor alle draken dildo’s geldt dat deze geschikt zijn voor ervaren gebruikers. Heb je weinig ervaring, dan adviseren we het kleinste model om mee te experimenteren. Bad Dragon dildo’s kun je ook zelf samenstellen voor een uniek speeltje. Stel jouw eigen Bad Dragon samen en kies de eigenschappen die je zelf wenst. Zo zal deze draken dildo jouw wildste fantasieën werkelijkheid maken.