Blog Standje van de Maand; Single Standjes

22 Juni 2023

Niet alleen koppels kunnen genieten van spannende sexstandjes. Solo genieten met of zonder speeltje kan ook door middel van verschillende standjes worden uitgevoerd. Echter wordt vrijwel geen aandacht besteed aan het uitleggen van deze Single Standjes. Niet getreurd. In deze blog gaan we speciaal focussen op de bekendste standjes voor solo seks en deze toelichten. Niet alleen is het spannender om sexstandjes aan te nemen tijdens het masturberen. Solo seks in een speciale houding zorgt ook voor een fitter lichaam. Je hoort het goed, spannend en gezond dus. Belangrijk om te weten is dat speciale posities aannemen tijdens het masturberen een andere beleving oplevert. Niet enkel gaat het om het hoogtepunt maar ook de beleving zorgt voor intensiteit. Met of zonder speeltje ga jij de eenzame avonden kronkelend en zwetend tegemoet!

Waarom Single Standjes?

De term Single Standjes zijn sexstandjes die je in je eentje uit kan oefenen tijdens het masturberen. Met normaal masturberen gaat het in veel gevallen om het snel bereiken van hoogtepunt(en). Niet efficiëntie maar de beleving neemt de overhand bij Single Sexstandjes. Niet iedereen heeft er altijd zin in om bij een solo sessie verschillende poses aan te moeten nemen. Zeker niet wanneer je even snel wilt ontstressen en dat begrijpen we maar al te goed. Bij Single Standjes moet je de tijd nemen voor een optimale beleving. Dit vertaald zich weer in intensere hoogtepunten. Hiernaast bevordert Single Standjes ook de bloedsomloop en zorgt dit voor fitte lichaam. Zeker het uitproberen waard dus!

Voor wie zijn Single Standjes geschikt?

Zowel voor mannen als vrouwen zijn Single Standjes geschikt. Mannen en vrouwen hebben meerdere erogene zones. Hierdoor is er geen algemene houding die moet aannemen voor stimulatie. Hierbij zijn standjes voor clitorale stimulatie anders dan bijvoorbeeld de G-spot. Zo zorg je voor de meest intense stimulatie die daarbij bijdragen een heerlijke climax. Bij mannen is stimulatie van de penis niet de enige vorm van seksuele stimulatie. Erogene zones zoals de anus en prostaat spelen ook een rol bij een intense seks ervaring. Bij vrouwen ligt dit iets anders omdat ze op meerdere manieren klaar kunnen komen. Ook hier zijn Single Standjes belangrijk om de sexy beleving een stuk spannender te maken. Zowel mannen als vrouwen kunnen bij Single Standjes gebruik maken ven sextoys.

Single Standjes 1; de Pillow Queen

Voor vrouwen is de Pillow Queen wellicht al bekend zonder dat ze dit weten. De eerste kennismaking met een kussen tussen de benen heb je al vaker ervaren. De Pillow Queen is een variant hierop en geeft jou een combinatie van eenvoud en intensiteit. Vanwege deze eenvoud is de Pillow Queen ook geschikt voor beginners en ouderen. Je neemt lekker plaats op bed of op de bank met een kussen tussen jouw benen. Net als een zeemeermin spreid jij jouw onderbenen terwijl de knieën dicht tegen elkaar blijven. Door te heen en weer te bewegen wrijf jij met jouw clitoris over de kussen. De aangename sensatie richt niet alleen op de clitoris. Ook jouw schaamlippen en anus worden gelijktijdig gestimuleerd. Door het zachte kussengevoel beweegt deze gemakkelijk tussen de benen.

De Pillow Queen met speeltjes

Wij zouden ons niet zijn wanneer we speeltjes buiten beschouwing laten. De Pillow Queen leent zich perfect voor speeltjes om de beleving nog intenser te maken. Buttplugs, anale kralen en vibrators zijn bij de Pillow Queen goed met elkaar te combineren. Door een (mini) vibrator neer te leggen op de kussen geniet je van krachtige vibraties tussen de benen. Houd hierbij wel rekening dat de vibrator het beste onder de kussensloop moet. Anders valt deze zo van de kussen af. Toch liever jouw kussensloop schoon houden? Geen enkel probleem als je een vibratie eitje gebruikt. Voer deze in en gebruik de draadloze afstandsbediening om de intensiteit bij te stellen. Combinaties met verschillende speeltjes zijn gewoon mogelijk. Anaal, vaginaal en clitoraal, dit Single Standje is echt voor alles geschikt!

Singel Standjes 2; De Handsfree Hot

Deze solo seks positie is speciaal voor de mannen Een heerlijk sexgevoel en bovendien kun je dit vrijwel overal uitvoeren. Deze staande solo positie neemt namelijk weinig ruimte in beslag. In tegenstelling tot de Pillow Queen is de Handsfree Hot enkel uit te voeren met een masturbator. Niet raar omdat de penis altijd moet stoten voor een orgasme. Een masturbator is daarnaast een heerlijk speeltje voor mannen dat het penetratie gevoel realistisch nabootst. Belangrijk is dat het speeltje voorzien moet zijn van een zuignap. Hiermee maak je het speeltje vast op elk vlak oppervlak. Eenmaal goed geplaatst kun je beginnen met de pret. Door je heupen heen en weer te bewegen penetreer je de masturbator op jouw ritme en intensiteit. Zeker niet moeilijk en heerlijk en daarnaast heb je jouw handen vrij hebt voor andere dingen!

De Handsfree Hot met toys

Niet enkel masturbators maar ook penis sleeves kunnen de penis stimuleren. Ben je op zoek naar de meest intense ervaring, kijk dan naar automatische masturbators die voorzien zijn van motoren. Meestal zijn deze luxere masturbators voorzien van een verstelbaar en sterke zuignap. Zeker onder de douche is een sterke zuignap een aanrader. Automatische masturbators kunnen daarnaast ook andere functies hebben zoals een pijp- en/of stootfunctie. Echt een aanrader dus wanneer je van afwisseling houdt. Wanneer je open staat voor anale stimulatie, tijdens het Single Standje, kun je ook anale speeltjes gebruiken als aanvulling. Denk hierbij aan buttplugs en prostaat stimulators. Wil je graag jouw orgasme uitstellen of jouw erectie langer willen behouden? Dan zijn cockringen echte aanraders!

Experimenteren met Single Standjes

We hebben de 2 populairste solo standjes toegelicht maar eigenlijk zijn er meer mogelijkheden. Persoonlijke voorkeuren spelen een belangrijke rol bij jouw favoriete solo standje. Experimenteer hiermee en wissel af zodat je niet altijd dezelfde houding aanneemt. Dit bevordert ook het opwindende gevoel. Door veel af te wisselen zorg je ook dat je lichaam in goede conditie blijft. Ga je hierna over tot echte seks, dan zul je merken dat je tijdens de actie zeer ervaren overkomt. Niet alleen de standjes kun je afwisselen. Toys die je gebruikt kun je altijd blijven gebruiken maar op den duur kan dit saai gaan worden. Verschillende toys gebruiken zorgt ook voor afwisseling. Zo blijf je altijd zin hebben in self-love.

Wissel van locatie tijdens Single Standjes

Naast verschillende uitvoeringen, en het afwisselen van speeltjes, hebben we nog een laatste spannende tip voor jullie. Het afwisselen van locatie klinkt welllicht apart wanneer je aan masturberen denkt. Het ligt uiteraard aan je zelf of je buitenshuis op je gemak voelt om te solo seksen. Wel kunnen we vertellen dat dit ontzettend spannend is om te doen. Zowel met een partner als solo zorgt het afwisselen van locatie voor extra opwinding. Voel je je minder op je gemak met speeltjes buitenshuis, dan kun je altijd kiezen voor een afgesloten omgeving op een vreemde plaats. Denk hierbij aan openbare toiletten of gewoon in de auto ergens afgelegen. Genoeg tips en varianten om jouw solo seks ervaring met Single Standjes naar de next level te tillen!