De beste sextoy van 2019

16 September 2019

Het merk Satisfyer zal niet onbekend klinken voor de meeste vrouwen wanneer het aankomt op clitorale stimulatie door middel van luchtdruk. Het lijkt misschien voorbarig om één product te kronen tot beste sextoy gezien de smaak en andere persoonlijke voorkeuren een belangrijke rol vervullen in dit aspect. We zullen kort en bondig uitleggen waarom de meerderheid van de vrouwen juist dit speeltje hebben gekozen als de beste sextoy van 2019.

Op vibies.nl vind je gegarandeerd de beste prijs voor alle speeltjes waaronder de beste sextoy van 2019. Veilig en discreet de volgende dag bezorgd.

Luchtdruk vibrators, een revolutionair ontwerp

In tegenstelling tot conventionele vibrators zijn luchtdruk vibrators niet gebonden aan fysieke trillingen die de clitoris stimuleren. Met kleine lichte pulsaties en zuigende werking zorgt de luchtdrukvibrator voor een oraal gevoel van stimulatie. Het gevoel komt dan ook het meest in de buurt van echte orale seks. Voor veel vrouwen die moeilijk klaar kunnen komen biedt de luchtdrukvibrator de uitkomst omdat vrouwelijke orgasmes hiermee sneller en effectiever bereikt worden.

Waarom de Satisfyer Pro 2

De Satisfyer Pro 2 is een luchtdruk vibrator met pulserende luchtdruk vibraties die zonder direct contact de clitoris stimuleert. In tegenstelling tot de duurdere merken heeft het speeltje een pulserend vibrerend effect zonder gebruik te hoeven maken van een krachtige zuig motor. Wanneer de druk te hoog is kan dit namelijk sneller tot irritaties leiden; hierbij heeft een pulserende werking minder last van.

Met een hoogwaardig siliconen kapje die de clitoris omsluit, is een goede grip vrijwel altijd verzekerd zonder veel inspanning. Uitgerust met 11 verschillende standen is de Satisfyer Pro 2 bijzonder veelzijdig en gemakkelijk in gebruik door haar kleine omvang. Je kunt tijdens de seks met jouw partner het speeltje gewoon blijven gebruiken terwijl penetratie plaatsvindt.

Is de Satisfyer pro 2 een goede koop?

Verkrijgbaar voor een zeer aantrekkelijke prijs, in tegenstelling tot de duurdere merken, is de Satisfyer Pro 2 een speeltje die door veel vrouwen aantrekkelijk gevonden wordt. Of je nu jong of oud, beginner of gevorderd bent, het speeltje is voor iedereen toegankelijk wanneer je naar de prijs kijkt. De subtiele afwerking maken het speeltje gemakkelijk om op te bergen of om mee op reis te nemen en dat scheelt weer in de fabricagekosten.

Hoe onderhoud ik de Satisfyer Pro 2?

Net zoals bij andere hoogwaardige speeltjes, is de Satisfyer Pro 2 geheel waterdicht en eenvoudig om te reinigen. Het siliconen kapje is gemakkelijk te verwijderen waardoor je deze los kunt reinigen met desinfecterende toy cleaners. Omdat het siliconen kapje het enige onderdeel is die direct contact maakt met jouw lichaam, is het reinigen van het handvat met een vochtig doekje voldoende. We geven wel het advies om ook dit onderdeel schoon te maken met een toy cleaner.

Met het handige opbergtasje kan je, nadat het speeltje droog is, gemakkelijk opbergen of meenemen in jouw (hand)tas.