Beste seksspeeltjes voor vrouwen: Wat moet ik hebben?

30 November 2021

Beste seksspeeltje vrouw; welke moet ik hebben?

Regelmatig krijgen we verzoeken van vrouwen of we niet een blog kunnen schrijven over het beste seksspeeltje zodat zij, beginner of gevorderd, beter geïnformeerd zijn bij de aanschaf van een (volgende) sextoy. We zijn ons bewust dat niet elke vrouw hetzelfde is en dat persoonlijke voorkeuren ook een grote rol spelen bij het uitkiezen van seksspeeltjes voor haar. Hierom willen we graag meerdere speeltjes behandelen naast het beste speeltje voor vrouwen zodat jij ook jouw horizon kunt verbreden met extra populaire seksspeeltjes voor vrouwen hier op vibies.nl. Zowel sekspeeltjes voor vrouwen en sekspeeltjes voor samen zullen we behandelen zodat de blog ook interessant is voor koppels die graag samen willen genieten!

Seksspeeltjes voor vrouwen

Medium dildo met zuignap

De dildo, de beste vriend voor de single vrouw en een van de populairste seksspeeltjes voor haar. Uiteraard zijn niet alle dildo’s hetzelfde maar toch kunnen we zeggen dat er goede varianten zijn die vrijwel elke vrouw geweldig vindt. De medium dildo met balzak van Handful is by far het meest populair vanwege de zeer realistische kenmerken en een perfecte maat. Waar de medium dildo met balzak veel vrouwen over de streep trekt is de meer dan aantrekkelijke prijs. De beste koop als het aankomt op realistische dildo’s!

Ivy Lux wand massager

Een speciaal speeltje die in de loop der jaren is geëvolueerd in uiterlijk en functionaliteit. Vergeet de grote logge wand massager uit Sex and the City en ontmoet de draadloze Ivy Lux wand massager als een van de beste seksspeeltjes voor vrouwen. Net zo krachtig als het origineel maar zonder netsnoer is deze watervaste wand massager perfect voor op reis en thuisgebruik. Ben je op zoek naar een wand massager met de meest krachtige motor voor de meest intense hoogtepunten, dan zal Ivy Lux jou zeker niet teleurstellen.

Luna Nua G-spot en luchtdruk vibrator

Luna Nua is nieuw op de markt en buitengewoon stimulerend. Of je nu clitoraal of G-spot stimulatie zoekt, de Luna Nua springt in beide onderdelen meer dan uit. De clitorale luchtdruk stimulator geeft een orale ervaring door het verplaatsen van luchtdruk rondom de clitoris. Hiermee is de climax intenser en steviger dan bij een klassieke vibrator. Dit is niet alles want de Nua is ook voorzien een ergonomische G-spot vibrator. Beide stimulators zijn tegelijkertijd of afzonderlijk te gebruiken waardoor de perfecte mix van verschillende hoogtepunten allemaal binnen handbereik ligt!

Anale buttplug met tekst

Fan van anale speeltjes of wil je juist graag experimenteren met buttplugs? De Blackdoor Collection anale buttplug set met tekst is voor beginners en gevorderden. Met 3 verschillende maten kun je van ‘beginner’ tot ‘expert’ heerlijk genieten van anale stimulatie. Flexibel maar stevig genoeg voor een soepele penetratie van de kringspier. Gemaakt van de hoogste kwaliteit siliconen en voorzien van een zwart fluwelen opbergtasje om deze veilig wel en wel op te bergen. De set springt het meest in het ook vanwege de extra goede prijs die je niet snel ergens elders tegen gaat komen. We zijn vrij zeker dat een anale ervaring met Blackdoor Collection altijd zorgt voor meer!

Het Tarzan seksspeeltje van Easylove

De nummer 1 uit het assortiment van vibes.nl. We zullen je niet langer in spanning houden en gewoon zeggen dat de Tarzan vibrator van Easylove, bij onze klanten, het beste seksspeeltje voor vrouwen is. Een vibrator die op alle gebieden hoog scoort en mede door de fantastische prijs al een heleboel vrouwen in Nederland fan heeft gemaakt. De G-spot clitoris Tarzan vibrator is hoogwaardig afgewerkt met hoogwaardig siliconen en biedt naast penetratie ook nog clitorale stimulatie. Een vibrator die je overal mee kunt nemen en gebruiken vanwege het waterdicht ontwerp. Niet te groot en zeker niet te klein èn voorzien van alle belangrijk eigenschappen om jou heerlijk te laten climaxen. Iedere vrouw zou de Easylove Tarzan vibrator in haar collectie moeten hebben.

De beste sekspeeltjes voor samen

Naast seksspeeltjes voor solo gebruik willen je nog als trouwe lezer van onze blogs niet de mogelijkheid ontnemen om ook in het kort de beste seksspeeltjes voor koppelgebruik toe te lichten. Perfect voor koppels die gelijktijdig willen genieten van de beste erotische stimulatie. -

De partner koppel cockring van Subliem

Een speeltje die zowel solo als tijdens de seks gebruikt kan worden is deze ‘Batman’ koppel cockring iets unieks. We hebben het niet persé enkel over het uiterlijk. De koppel cockring van Subliem versterkt ook het orgasme van de man en zorgt bovendien dat de erectie langer duurt dan normaal. Voorzien van een superkrachtige motor en een draadloze afstandsbediening geeft dit erg veel speelplezier voor zowel solo als koppelgebruik. Spice de vrijpartijen up door af te wisselen wie de cockring mag bedienen en de touwtjes in handen heeft. Liever samen onder de douche of in bad genieten? Geen enkel probleem! -

Satisfyer Double Joy Koppel vibrator

De Double Joy van Satisfyer is de nieuwe sensatie als het aankomt op samen genieten. De koppelvibrator is voorzien van 2 krachtige motoren die je solo als G-spot vibrator kunt gebruiken of tijdens de seks waarbij de mannelijke partner jou tegelijkertijd kan penetreren. De verschillende voorgeprogrammeerde standen zijn niet de enige variatie mogelijkheden. Met de Satisfyer App op jouw Smart device staan meer sexy mogelijkheden open. Via Bluetooth schakel je de App in en kun je op afstand de Double Joy bedienen. Is jouw partner ver weg, dan kan deze jou ook lekker op afstand verwennen. Liever op de beat van jouw favoriete liedje de Double Joy laten vibreren, geen enkel probleem via de App! Tevens geldt dit ook voor jouw eigen samengestelde vibratiestanden die je kunt delen met al jouw vriendinnen.