Beste seksspeeltje voor beginners

16 Oktober 2019

Wanneer je net begint met het uitzoeken van een sekspeeltje kan je meestal door de bomen het bos niet meer zien. Met dit artikel zullen we jou toch het één en ander uitleggen waardoor de keuze gemakkelijker zal zijn om jouw ideale sextoy te vinden als beginner.

Heb je besloten welk speeltje het voor jou gaat worden, kijk dan gerust op onze website voor de top 10 sextoy in die categorie. Wij bieden de beste prijs en de beste koop op erotische toys met een ruim assortiment. Daarnaast zijn de goedkope sextoys bij ons allemaal van goede kwaliteit waarvoor je nooit teveel betaalt. Wil je liever achteraf betalen, dan kan dat natuurlijk ook met Afterpay.


Vibrator voor beginners

Een gemakkelijke methode bij vrouwen om klaar te komen is stimulatie van de clitoris. Een klassieke vibrator met een spitse punt maakt het gemakkelijk om jezelf te penetreren en de clitoris te stimuleren zoals de Klassieke Eikel Vibrator van EZlove. De vibraties van de vibrator zorgen ervoor dat de zenuwen van de clitoris gestimuleerd worden waardoor een orgasme niet lang zal uitblijven.

Een van de populairste varianten is een Tarzan of Bunny vibrator die naast een normale vibrator ook nog eens voorzien is van een licht gebogen schacht met een aparte stimulatie arm voor de clitoris. Door de veelzijdigheid en fijne prijs is de Tarzan vibrator ideaal om als eerste sextoy gekozen te worden.


Andere vibrators

Behalve de Tarzan zijn er nog andere varianten die het goed doen qua populariteit. Een mini bullet vibrator is vanwege zijn kleine omvang erg gemakkelijk om mee te nemen op reis. Deze past zelfs in de broekzak zonder dat iemand dat kan zien en staat garant voor veel speelplezier.

Wil je je meer richten op interne penetratie en de G-spot, dan is een G-spot vibrator een andere populaire vibrator variant. Deze heeft door zijn lichte kromming en verdikte top een speciale vorm waardoor je lekker intens kunt klaarkomen.

Wil je een stapje verder wat betreft innovatieve vibrators? Dankzij een nieuw luchtdruk technologie is de opkomst van de luchtdruk vibrator al helemaal niet meer te stoppen. Vibrators zoals de Satisfyer Pro 2 is zelfs uitgeroepen tot de beste sextoy van 2019 en is dankzij de goede prijs-kwaliteit verhouding een zeer interessant speeltje voor clitorale stimulatie met luchtdrukgolven. In tegenstelling tot trillingen bij een vibrator zorgt een de luchtdruk vibrator voor een licht zuigend oraal effect.

Door de subtiele manier van stimulatie is een luchtvibrator daarom uitstekend voor beginners.


Geschikte dildo voor beginners

Naast de vibrator zijn er ook nog de dildo’s die voor veel vrouwen als geschikt beginners seksspeeltje aangezien worden. Dit is helemaal niet vreemd gezien de dildo al meer dan een millennium gebruikt wordt door vrouwen om zichzelf te voorzien in erotische stimulatie.

Een geschikte dildo vinden is tegenwoordig wel iets anders dan vroeger door de zeer ruime keuze die er nu is. Ook voor een dildo spelen dezelfde voorkeuren als bij een vibrator. Je hebt ongeveer dezelfde mogelijkheden alleen zal de dildo geen vibraties geven.

De realistische of natuurlijke dildo’s zijn op dit moment erg populaire modellen wanneer je op zoek bent naar jouw eerste dildo en ideaal om mee te beginnen. Deze varianten lijken op een echte penis en hebben meestal ook een zachte textuur met een harde basis. Zo zijn de realistische dildo’s van Handful voorzien van een harde kern met een zachtere mantel waardoor de dildo erg natuurlijk aanvoelt.

Voor een geschikte dildo raden we altijd aan om een variant uit te kiezen die niet te groot is. Het is belangrijker om eerst met een kleinere dildo te ‘spelen’ om in te zien of een dildo wel bij jou past. Mocht dit inderdaad het geval zijn kun je altijd jouw selectie uitbreiden naar grotere varianten.

Zorg dat je bij het gebruik van een dildo en vibrator altijd dat je voldoende glijmiddel gebruikt om de penetratie soepel te laten verlopen zonder ongemakken.


Anale speeltjes voor beginners

Naast de mannelijke en vrouwelijk geslachtsorganen is de anus daarnaast voor beide geslachten een erogene zone die steeds populairder aan het worden is. Door de aanwezigheid van veel zenuwreceptoren en de aanwezigheid van een kringspier zorgt een goede stimulatie hiervan voor een intenser orgasme.

Zowel bij mannen als vrouwen, hetero- of homoseksueel is stimulatie erg populair. Met de aanwezigheid van een divers assortiment zijn er een hele hoop mogelijkheden waarvan je waarschijnlijk maar van een paar het bestaan van af weet. Om een goede indruk te krijgen wat er allemaal mogelijk is, gaan we hier verder uiteenzetten wat voor verschillende anale speeltjes beschikbaar zijn.


Anale kralen of beads

Voor beginners is het altijd aan te bevelen om smal te beginnen. De anale kralen of beads zijn zo ontworpen dat de penetratie voor iedereen vergemakkelijkt. De aanwezigheid van kleine kralen zorgen voor stimulatie van de kringspier. Door deze geleidelijk aan naar binnen te duwen zul je langzaam wennen aan het gevoel van penetratie waardoor je in de nabije toekomst een stapje hogerop kunt.


Buttplugs en buttplug sets

Mocht je uitgekeken zijn op de anale kralen of zoek je een groter speeltje die meer stimulatie geeft, dan is een overstap naar een beginners buttplug vanzelfsprekend. Voordeel van een buttplug is dat deze je een heerlijk vol gevoel geeft en dat het de kringspier ietsjes uitstrekt. Een buttplug is zowel voor mannen als vrouwen een heerlijk speeltje en behoort tot één van de populairste seksspeeltjes. Voor beginners adviseren we, net zoals bij de anale kralen, om voor het kleinste formaat te kiezen.

Wanneer je nog aan het twijfelen bent, kun je ook voor een buttplugset kiezen. Voordeel hierbij is dat er verschillende maten bij zitten en je hebt de mogelijkheid om deze af te wisselen met een groter danwel kleiner formaat voor afwisseling.


Vibrerende anaal speeltjes en anaal vibrators

Als laatste is de anaal vibrator een keuze waarmee je kunt beginnen voor anale stimulatie. In tegenstelling tot de andere anale speeltjes zorgt een anaal vibrator meestal voor een masserende werking van de prostaat bij mannen. Voordeel is dat je met een anaal vibrator meestal meerdere mogelijkheden hebt voor stimulatie andere erogene zones. Zo is er bijvoorbeeld een cockring met anaal plug.

Daarnaast zijn er varianten die focussen op de prostaat en het perineum (stukje tussen balzak en anus is) zoals de Perineum Prostaat Vibrator. Deze herken je meestal aan het L-vormig ontwerp. Een dergelijk prostaat stimulator met perineum massager is voor veel mannen een prima speeltje voor beginners omdat ze daarmee alle zones kunnen ontdekken waardoor ze meteen weten waar hun hoogtepunt ligt.


Vibrerende cockrings voor beginners

Een cockring is meestal een speeltje die door mannen wordt gebruikt en dit is natuurlijk logisch. Toch zijn vibrerende cockringen ook erg stimulerend voor koppels. Wanneer een dergelijke cockring wordt gebruikt kan de vrouw hier ook op ‘mee stimuleren’. De vibrerende cockringen die wij in het assortiment hebben kunnen dus zowel solo door de man of voor koppelgebruik.

Een vibrerende koppel cockring is daarom ook een uitstekende aanschaf door de mogelijkheden. Een cockring zorgt voor een langere erectie en helpt bij het uitstellen van een orgasme mocht je daar last van hebben.