Alternatief dildo; speeltjes voor noodgevallen

13 Juli 2022

Alternatief dildo; speeltjes voor noodgevallen

Sexpeeltjes hoeven niet enkel gekocht te worden als je er nog geen hebt. Regelmatig zien we de grappigste en leukste homemade ‘speeltjes’ die vrouwen en mannen ‘bedenken’ waarmee ze zichzelf verwennen. Vergis je niet, een sextoy is wel altijd aan te bevelen maar voor de DIY-liefheffers en voor noodgevallen is een alternatief zeker weten ook functioneel. We weten als geen ander dat dit ook extra spannend is wanneer je moet improviseren als de nood hoog is. In deze blog gaan we daarom hier uitgebreid op in. Van huishoudelijke apparaten tot alledaagse gebruiksvoorwerpen zijn voorbeelden die zo maar gepromoveerd kunnen worden tot jouw favoriete sextoy!

Waarom een vervanger dildo leuk is

Voordat de meeste vrouwen en mannen het eerste beste voorwerp naar gaat gebruiken voor penetratie, moeten we je eerst zeggen dat dit niet de bedoeling is. De gedachte die we willen poneren is de verbreding van jouw seksuele horizon en verhogen van libido door de dag heen. Zowel bij mannen en vrouwen zorgt iets nieuws uitproberen altijd voor een extra opwindend gevoel en werkt dit als een natuurlijke remmer voor stress. Maar waarom juist een alledaags voorwerp als vervanger dildo zo leuk en spannend maakt, heeft te maken met jouw seksuele mindset.

In de meeste gevallen leiden alledaagse gebruiksvoorwerpen niet tot een opwindend gevoel. Door hierover na te denken en gelijkenissen in te zien, met bijvoorbeeld een penis, ga je sneller en vaker denken aan sex. Een verhogend libido op langer termijn ervaar je in de meeste gevallen als resultaat. Naast een dildo of ander seksspeeltje zijn niet alle voorwerpen even geschikt als alternatief voor dildo. Wanneer een voorwerp niet stevig is kun je dit altijd het beste achterwege laten voordat er ‘ongelukjes’ kunne plaatsvinden. Kies ook altijd veilige voorwerpen uit die eenvoudig te verwijderen zijn na gebruik. Wanneer je dit niet doet kan deze zomaar ‘verdwijnen’ waarna een bezoekje aan het ziekenhuis de volgende stop is.

De alternatieven voor speeltjes

We hebben al kenbaar gemaakt dat een dildo in de meeste gevallen vaak wordt gebruikt als alternatief vanwege het ontwerp. Dit kun je eenvoudig maken door een langwerpig gebruiksvoorwerp te gebruiken. Wat de meesten niet weten is dat groenten en fruit het vaakst worden gebruikt voor penetratie vanwege de natuurlijke vorm. Daarnaast zijn vibrators ook eenvoudig te imiteren. Hieronder gaan we enkele voorbeelden geven van speeltjes die eenvoudig kunt imiteren met alledaagse artikelen.

  1. Een komkommer als dildo

De komkommer is een heerlijk stuk groenten in vele opzichten. Stevig, knapperig en bovendien lekker lang. Komkommers komen in verschillende maten. Naar eigen keuze kun je de juiste lengte en dikte eenvoudig uitzoeken in de supermarkt. Hierbij is het belangrijk om altijd voor een verse komkommer te kiezen gezien stevigheid en gladde schil. Kies je voor een oude komkommer, dan is de kans groot dat deze tijdens gebruik afbreekt of veranderd tot pulp bij hardhandig gebruik. Vergeet trouwens ook niet om de komkommer goed te wassen voordat je deze intern gaat gebruiken. Wil je het zekere voor het onzekere, gebruik dan een condoom om de komkommer.

  1. Deodorant als dildo

Een onmisbaar product dat vrijwel in elke handtas te vinden is. De kleine deospray is ook perfect om als dildo gebruikt te worden. Vanwege de stevigheid en ronde vorm van het flesje is deze bij uitstek geschikt om jezelf mee te penetreren. Hierbij zijn deosprays ook in verschillende reisformaten verkrijgbaar waardoor je altijd een geschikte maat kan vinden. Belangrijk hierbij is dat je altijd de onderzijde gebruikt voor penetratie en niet de dopzijde. Voor een deospray gelden dezelfde voorzorgsmaatregelen voor gebruik zoals het goed schoonmaken van te voren.

  1. Theedoek als clitoris massager

Wellicht merk je het al tijdens het afdrogen na een douchebeurt of als je uit bad komt. Even de handdoek heen en weer bewegen geeft namelijk een heerlijk gevoel tussen de benen. Doe je dit lang genoeg, dan kun je zelfs klaarkomen. Wat nou als je geen handdoek bij je hebt of op zoek bent naar iets wat kleiner is? Theedoeken zijn bij uitstek ideaal vanwege het kleinere formaat. Je kunt deze op dezelfde manier gebruiken door tussen de benen geleidelijk aan heen en weer te bewegen. Door snelheid en kracht op te voeren bereik je zo in no time jouw hoogtepunt! Vergeet trouwens niet om de theedoek na gebruik meteen in de wasbak te doen of in de wasmachine.

  1. Elektrische tandenborstel als vibrator

Waarschijnlijk kon je deze al maar we gaan het alsnog benoemen vanwege de geweldige ervaringen met de elektrische tandenborstel. De trillingen waarmee een elektrische tandenborstel wordt aangedreven wordt is zeer intens waarmee je ook de snelheden aan kan passen. Door de rugzijde van de borstel op de clitoris te gebruiken kom je gegarandeerd snel klaar. Wel adviseren we enkel het gebruik van jouw eigen elektrische tandenborstel. Vanwege de hygiënische aard van een tandenborstel hoeven we je niet te vertellen waarom dit zo belangrijk is. Vergeet ook niet om deze na gebruik altijd goed te reinigen.

Vervanger van een dildo of toch liever een speeltje?

We hebben in deze blog uitgelegd waarom een afwisseling met alledaagse voorwerpen gebruiken als sexspeeltjes goed is voor de seksuele ontwikkeling. Libido verhogend en een verbreding van jouw horizon. Echter is het aan jou om te bepalen of deze alternatieven blijvertjes zijn. Vanuit sociaal oogpunt, zeker wanneer deze alternatieven ook nog daarna door anderen gebruikt worden, kan dit vrij asociaal overkomen. Hiertegen blijft het gebruik van deze alledaagse alternatieven voor dildo wel extra spannend. Mocht dit toch niet jouw ding zijn, dan hebben we nog altijd echte speeltjes om jou te laten genieten.

Hygiëne en veiligheid

Vervanger dildo’s en andere alternatieven met alledaagse artikelen is leuk en spannend. Het is belangrijk om deze zowel voor en na gebruik goed te reinigen. Vergeet ook niet dat deze vaak vol bacteriën zit omdat gebruiksvoorwerpen vaak gebruikt worden. Reinig deze daarom altijd met een desinfecterende toycleaner zowel voor als na gebruik. Zo voorkom je bacteriële infecties en zorg je dat deze daarna weer vrij zijn van bacteriën voor gebruik. Gebruiken meerdere mensen deze sexy alternatieven als dagelijkse voorwerpen, dan is het uiteraard belangrijk om deze weer na gebruik hygiënisch schoon te maken. Weet je zeker dat niemand hiervan last ondervind.