Seks balletjes of vaginale ballen

11 November 2021

Vaginale stimulatie met vaginale balletjes is iets waar je tegenwoordig in bed veel plezier aan kan beleven. Je hebt ze vast en zeker wel eens voorbij zien komen of er over gehoord. Sex balletjes die die je vaginaal in kunt brengen voor stimulatie of voor bekkenbodem training. In de volksmond worden deze Ben Wa ballen ook vagina ball of balletjes in vagina genoemd. In het algemeen kun je deze vaginale ballen onder verschillende namen tegen komen maar het zijn steeds dezelfde vaginale ballen alleen met een nadere naam. Voor veel stelletjes en single vrouwen zijn deze vaginale ballen tegenwoordig niet meer weg te denken uit de slaapkamer of daarbuiten.

Wat zijn vaginale ballen?

Seks balletjes zijn balletjes die je vaginaal in kunt brengen. Dit zijn meestal verzwaarde ballen of balletjes met een roterend verzwaarde kern die heen en weer kunnen bewegen tijdens bewegingen. Door deze lichte bewegingen voelen deze vaginale ballen stimulerend aan en zorgen ze dat de bekkenbodem spieren worden getraind. Deze balletjes in vagina kunnen daarom gebruikt worden tijdens het voorspel of gedragen worden voor discreet plezier. Door deze voor een langere periode in de vagina te houden worden de spieren rondom de vagina versterkt waardoor deze strakker aanvoelt.

Voor wie zijn deze vagina balls?

Vaginale ballen zijn voor iedereen geschikt echter worden ze vaak gebruikt door vrouwen die net een bevalling hebben ondergaan. Door de bekkenbodem te trainen, door middel van Ben Wa ballen, worden de bekkenbodem spieren strakker. Hierdoor verkleint de vagina en voelt deze veel strakker aan tijdens de seks. Voor jongere vrouwen die geen bevalling hebben meegemaakt zijn vaginale ballen evengoed stimulerend voor de vagina. Vaak worden deze discreet gedragen voor een extra opwindend gevoel. Zo kunnen vagina balls gedragen worden tijdens het sporten of het doen van boodschappen voor een heerlijk opwindend voyeuristisch gevoel.

Extra spanning met partner

Vaak worden vagina balls gebruikt discreet gebruikt buiten de slaapkamer. Dit wil zeggen dat je de vaginale ballen draagt onder jouw normale kleding terwijl je een dagelijkse bezigheid uitvoert. Zo kun je boodschappen doen met Ben Wa ballen of kun je een wandeling maken tijdens het dragen van de vaginale ballen. Extra spannend is wanneer je dit doet samen met jouw partner. Laat hem of haar weten dat je deze in je hebt en deel jouw geheim zodat dit voor extra opwinding zorgt tijdens het discreet dragen van de sex balletjes. Jouw partner zal hierdoor ook extra opgewonden raken van het feit dat dat niemand, behalve jullie, weten over het stiekem dragen van de vaginale ballen.

Geef door wat je voelt aan jouw partner

Tijdens discreet gebruik van de vaginale ballen kun je samen met jouw partner genieten. Voor extra spanning kun je gewoon alle sensaties doorgeven aan jouw partner die je voelt tijdens het dragen van de Ben Wa ballen. Dit contact met jouw partner zorgt voor een extra spannend gevoel en bevordert de sensatie van de stimulerende seks ballen.

Combineer met een seksspeeltje

Naast de vaginale stimulatie van de seks ballen kun je deze uiteraard ook combineren met een ander seksspeeltje op de slaapkamer. Een goede combinatie is het gebruik van een clitoris vibrator. Hierbij kun je denken aan een wand massager of een luchtdruk vibrator voor de clitoris. Door ook de clitoris te stimuleren kom je sneller klaar en zijn de hoogtepunten intensiever omdat je dubbel wordt gestimuleerd. Tijdens het combineren van de clitoris vibrator met de sex ballen kun je deze het beste liggend gebruiken. Zeker wanneer je net begint zijn de bekkenbodemspieren nog minder sterk waardoor deze tijdens clitorale stimulatie uit kunnen vallen. Begin daarom altijd eerst in een liggende houding. Ben je iets meer gevorderd probeer dan de staande houding zodat je ook de voortgang in de bekkenbodemspieren kunt opemerken.

Langer gebruik met vaginale ballen

Om de bekkenbodemspieren goed te trainen dien je de vaginale ballen regelmatig te moeten gebruiken voor een tijdsduur van ongeveer 30 minuten per keer. Er zijn ook verschillende oefeningen die je op internet kunt vinden die je kan beoefenen tijdens het dragen van de Ben Wa ballen voor de afwisseling. Er zijn genoeg oefeningen die zowel bevorderend zijn voor de bekkenbodemspieren als andere spiergroepen tijdens het gebruik van de vaginale ballen. Door dit steeds af te wisselen blijft het spannend en blijf je de vaginale ballen vaker en langer gebruiken. Hiermee heb je in no time de bekkenbodem spieren zo getraind en blijft het gebruik van vaginale ballen opwindend en spannend.