Kinky Bondage standjes die je zeker moet uitproberen

  • Geplaatst op
Kinky Bondage standjes die je zeker moet uitproberen

Vastbinden, totale controle aan jouw partner overgeven en sensuele spanningen van onderdaan en dominant. Met de bestseller reeks ’50 tinten grijs’ is de wereld van BDSM en Bondage voor het grote publiek bekend. Spanning met lichte pijnprikkels is iets waar veel vrouwen, na het succes van de boekenreeks, nu anders over denken. 

Verschillende fetishes worden transparanter en de speeltjesindustrie heeft ook niet stil gezeten. Fetish en Bondage pakketten worden steeds uitgebreider en zijn vrijwel overal online op sexshop vibies verkrijgbaar. 

In deze blog gaat het voornamelijk over spannende bondage standjes en bijbehorende speeltjes die het spel spannender maken en vergemakkelijken. Experimenteer met deze verschillende bdsm standjes en kom achter of Bondage/BDSM voor jou en jouw partner is weggelegd.

Een boeiende ervaring

Wat maakt vastbinden en bondage nou zo bijzonder? Dit is een vraag die we vaak krijgen bij sexshop Vibies. Het gevoel dat je de touwtjes, letterlijk en figuurlijk, uit handen geeft, is een spannende fantasie bij veel vrouwen. De controle uit handen geven zorgt voor een gedomineerd gevoel waarbij  overmacht van de partner als extra opwindend wordt ervaren.

Voor beginners is het altijd goed om eenvoudig te beginnen met een setje boeien om mee te experimenteren. Een bondage boeienset is eenvoudig te gebruiken en vrij laagdrempelig in zowel prijs als mogelijkheden. 

Laten we nu maar meteen beginnen met een paar leuke bondage standjes waarmee je jouw nieuwsgierigheid op de proef kunt stellen!

De Hogtie BDSM stand met bijbehorende boeienset

Bij een Hogtie bondage stand worden de handen en de enkels met elkaar vastgemaakt terwijl de onderdaan op de buik ligt. Met vrijwel geen bewegingsvrijheid kan de dominant alle kanten op alhoewel we adviseren dat de onderdaan, indien dit te ongemakkelijk is, op de zij te laten liggen. Hierdoor zijn de borsten en de rest van de voorzijde van het lichaam vrij voor aanrakingen en voelt het voor de onderdaan een stuk comfortabeler aan.

Ben je nog geen expert in knopen leggen met bondagetouwen, dan adviseren we het gebruik van speciale Hogtie bondage boeien.

Geboeid handen omhoog bondage standje

Dit bondage standje is erg makkelijk uit te voeren en tevens het minste ongemakkelijk voor de onderdaan. Je bindt jouw partner aan de polsen vast, of gebruik een verstelbare boeienset, waardoor de handen geen bewegingsvrijheid genieten.  Dit kan trouwens zowel liggend als staand worden uitgevoerd. Let even op dat de ervaring het meest prettig is wanneer het touw of boeienset vastgemaakt wordt aan een vast object zoals een meubelstuk of bedpost.

Ben je nog geen expert in knopen leggen, dan adviseren we het gebruik van verstelbare bondage boeien met een korte schakelketting of een enkele karabijnhaak. Dit zorgt voor strakker gevoel zonder de bijhorende ongemakken.

Geblinddoekt zittend standje

Dit bdsm standje is lekker spannend omdat de zintuigen extra worden gestimuleerd van de onderdaan. Omdat de zicht wordt ontnomen voelt elke prikkeling op de huid extra spannend aan.

Gebruik voor dit bdsm standje een gemakkelijke stoel waarmee de polsen en enkels eenvoudig om de stoelpoten vastgebonden kunnen worden . Zorg dat je dit niet te strak doet en dit geen pijn of andere ongemakken oplevert voor jouw partner. Eenmaal vastgebonden kunnen jullie gebruik maken van de blinddoek. De tintelingen voor de onderdaan zullen extra stimulerend aanvoelen omdat het zicht ontnomen is. 

Speeltjes zoals kietelaars en pinwheels voor pijnprikkels zijn voor dit standje extra spannend en extra prikkelend. Ben je meer van de hete massageolie en kaarsenvet druppels, dan is het geblinddoekt zittend bondage standje perfect met een tikkeltje BDSM.

Staand Doggy Bondage Standje

Deze variant op de standaard ‘Doggy’ zorgt voor een benarde staande positie waarbij de onderdaan naast het evenwicht behouden, ook tegelijkertijd gepenetreerd wordt. Je moet als dominant wel zorgen dat je de heupen van jouw partner goed vasthoudt zodat jullie niet samen omvallen. Met dit bondage standje voelt de penetratie dieper aan en voor de onderdaan levert dit een heerlijk onderdanig gevoel.

Voor dit bondage standje is het aan te bevelen om voor verstelbare boeien te kiezen die je aan elkaar kunt schakelen met bijvoorbeeld O-ringen. Hierbij kunnen de polsen samen met de enkels verbonden worden met simpele karabijnhaken. Daarnaast kun je ook voor kant en klare ‘Hogtie’ boeien set kiezen die het beste bij jullie passen.

Let altijd goed op elkaar tijdens het uitoefenen van bondage en bdsm standjes

We hoeven je niet uit te leggen dat het uitoefenen van de verschillende standjes, met of zonder speeltjes, niet altijd ongevaarlijk zullen zijn. Let er goed op tijdens het gebruik van boeiensets of touwen, dat deze niet te strak zitten en dat de onderdaan niet belemmerd wordt in de ademhaling. Zorg dat de nek altijd vrij blijft van spanning en spreek van te voren af wat de bedoeling is. 

Genoeg uitleg en informatie van ons en veel plezier met het verkennen van de spannende wereld van bdsm- en bondage standjes!