{{ (((product.price.price - product.price.price_old)/product.price.price_old)*100) | round }}%
{{ product.price.price_old | money }}
{{ product.price.price | money }}
{{ 'In stock' | t }}
{{ 'Out of stock' | t }}
{{ product.stock.delivery.title }}
{{ product.stock.delivery.title }}
Product informatie

Libido Forte erectiepil voor langdurig en veel seksplezier!
Een langdurige erectie en verhoogd libido verkrijgen met Libido Forte erectiepil gebeurd op een geheel natuurlijke wijze. In tegenstelling tot standaard erectiepillen bestaat Libido Forte erectiepillen enkel uit natuurlijke ingrediënten.

Deze natuurlijke extracten zijn extra geconcentreerd waardoor de werkzame stoffen zorgen voor een ongekend effectief resultaat. Zowel jij en jouw partner zullen versteld staan van de verhoogde seksuele activiteiten, langdurige erectie en geïntensiveerde hoogtepunten.

Natuurlijke ingrediënten
Libido Forte is 100% natuurlijk en bevat geen kunstmatige ingrediënten die zorgen voor negatieve bijwerkingen. Het doel van verhoogd seksuele activiteiten vindt plaats op een geheel biologische wijze waarbij lichaamseigen hormonen worden geactiveerd.

Als supplement verhoogd Libido Forte erectiepil ook de bloedsomloop waardoor de erectie wordt geïntensiveerd en je langer van seks geniet. De werkzame traditionele ingrediënten is gebaseerd op eeuwenoude Chinese kruiden die nu zijn intrede vindt in het Westen.

Eeuwenoud Chinees formule
Al voor eeuwen wordt de natuurlijke samenstelling van Libido Forte erectiepil gebruikt in het verre Oosten voor het verrijken van het seksleven. Het is niet voor niets dat de Chinese overheid op den duur het één-kind politiek moest invoeren vanwege de werkzaamheid van deze speciale kruiden.

Deze natuurlijke samenstelling met de medische kennis uit het Westen zijn nu gecombineerd door Libido Forte en beschikbaar voor Westers gebruik. De concentraat van de werkzame natuurlijke ingrediënten zijn door Libido Forte erectiepil samengevoegd en voorzien in capsulevorm.

Wat doet Libido Forte erectiepil?
Libido Forte erectiepil stimuleert seksuele energie door de hormonenproductie te intensiveren op een veilig en natuurlijke wijze. Hierbij zorgen de andere werkzame stoffen dat de verhoogde bloedsomloop deze enzymen en hormonen naar alle mannelijke delen toestroomt. Tevens zijn er ingrediënten toegevoegd die zorgen voor een stress verlagend gevoel waarbij je extra geniet van seksuele prikkelingen die de andere ingrediënten hierbij versterken. Kortom, de perfecte samenstelling van verschillende werkingen komen allemaal samen voor een ongekends seksueel bevorderend gevoel!

Hoe lang werkt Libido Forte erectiepil?
Omdat de erectiepil van Libido Forte gebaseerd is op natuurlijke ingrediënten, zorgen de werkzame stoffen voor lichaamseigen stoffen die de libido verhogen. Door deze lichaamseigen stoffen aan te maken zul je hierdoor ook veel langer van genieten dan conventionele erectiepillen met chemische bestanddelen.

Gebruikers van Libido Forte erectiepil genieten vaak uren zonder enige vormen van negatieve bijwerkingen. Voor beginnende gebruikers kunnen de effecten zelfs de hele nacht aanhouden waardoor jouw hoogtepunten geen einde kent. Houd wel rekening dat deze duur afhankelijk en relatief is tot de persoon waardoor de exacte werkingsduur niet vast staat.

De effecten van Libido Forte erectiepil
De natuurlijke ingrediënten en werkzame stoffen van Libido Forte erectiepil zorgen voor intense gevoelens op seksueel en erotisch vlak. Een sterk en langdurige erectie kenmerkt bij gebruik van Libido Forte erectiepil. Deze langdurige erectie wordt geheel verkregen op een natuurlijk en lichaamseigen wijze. Daarnaast zorgt Libido Forte erectiepil voor een verhoogde bloedsomloop over het gehele lichaam voor een algeheel seksueel effectief resultaat. Hierdoor zal de erectie ook veel sneller en intenser plaatsvinden dan gebruikelijk.

Na het bereiken van het hoogtepunt werken de natuurlijke ingrediënten door waardoor orgasme herstel binnen no-time gerealiseerd wordt voor een volgende ronde. Kortom, je kunt lang genieten en meerdere hoogtepunten bereiken in een sessie met Libido Forte erectiepil.

 

Gebruiksaanwijzing Libido Forte:

 • Eén capsule in te nemen, één tot twee uur voor seksuele activiteit.
 • Product droog en op kamertemperatuur bewaren.
 • Niet meer dan 1 maal per etmaal innemen.

 

LET OP! Lees voor het gebruik altijd de gebruiksaanwijzing!

Ingrediënten per capsule:
Droge extracten van Chinese kruiden in een capsule van harde gelatine.

 • 114 mg CYNOMORIUM SONGARICUM
 • 30 mg CISTANCHE SALSA
 • 24 mg ATRACTYLODES MACROPHALIA
 • 24 mg RHEMANIA GLUTINOSA
 • 21 mg CINNAMOMUM CASSIA
 • 21 mg PANAX GINSENG
 • 18 mg POLYGONATI ODORATUM                          
 • 18 mg POLYGONUM MULTIFLORUM
 • 15 mg SHISANDRA CHINENSIS
 • 15 mg SCOPHULARIA NINGPOENSIS
 • 190 mg Vulstof MCC
 • 10 mg Magnesium Sterate
Specificaties
MerkLibidoForMe
ArtikelcodeEZL665
SKU8719326328232
EAN8719326328232
Levertijdlevertijd voor 23:59 besteld, morgen in huis.
Land van herkomstNederland
Aantal stuks5
SoortCapsules voor direct inname
Werkingsduur12 uur
Geschikt voor dagelijks gebruik?Ja
Henri M.
Top service
5 sterren uit 1 reviews