{{ (((product.price.price - product.price.price_old)/product.price.price_old)*100) | round }}%
{{ product.price.price_old | money }}
{{ product.price.price | money }}
{{ 'In stock' | t }}
{{ 'Out of stock' | t }}
{{ product.stock.delivery.title }}
{{ product.stock.delivery.title }}
Product informatie

Kuisheidskooi met slotje

LET OP!, gezien de hygiënische aard van het artikel is het niet mogelijk om het artikel te retourneren nadat deze uit de sealing/verpakking is gehaald.

Vind je het fijn om de controle over het geslachtsdeel van je sub te hebben? Of hebben jij en je partner zin in een kinky avond in de slaapkamer? Een kuisheidskooi met slotje is dan een onmisbaar speeltje. Deze peniskooi van metaal omhult het mannelijke geslacht volledig en zorgt daardoor voor beperkingen. Wanneer je sub of partner de chastity device draagt, is het niet meer mogelijk om te masturberen, te penetreren of om een erectie te krijgen.

Op geen enkele manier kan de penis worden aangeraakt. De kuisheidskooi met slotje is een opwindend accessoire waarmee de dominant of de vrouwelijke partner de totale macht heeft. Door het hangslot is het voor de drager onmogelijk om de peniskooi af te doen. De dominant of partner is in het bezit van de sleutel en bepaalt wanneer de kooi af mag.

 

Peniskooi van metaal

De kuisheidskooi met slotje is gemaakt van metaal. Een chastity toy van dit materiaal is erg stevig en zwaar. De penis wordt dan ook een beetje naar beneden getrokken. Peniskooien van metaal gaan erg lang mee waardoor je er dus jaren plezier van kunt hebben. De zilveren kuisheidskooi met slotje is een open model zodat het nog mogelijk is om de penis te zien. Dit roept bij mannen meteen al een opwindend gevoel op omdat ze hun jongeheer nog wel kunnen zien, maar niet kunnen aanraken. Het geslachtsdeel kan echt geen enkele kant op.

Het omdoen van de kuisheidsgordel voor mannen gaat vrij eenvoudig. De kuisheidskooi met slotje bestaat uit twee onderdelen: een ring en een kooi. Als eerste schuif je de metalen ring achter de balzak en daarna laat je de penis omhullen door de kooi. Op het punt waar deze twee onderdelen samenkomen, bevestig je het hangslotje. Draai de kooi op slot zodat het onmogelijk is om de kuisheidskooi af te doen zonder sleutel.

Kuisheidskooi schoonmaken

Het is belangrijk dat de kuisheidskooi met slotje goed wordt gereinigd voor, tijdens en na het gebruik. Lichaamssappen als zweet, urine en voorvocht kunnen gaan ruiken en irriteren. Dit kan ervoor zorgen dat het materiaal van de peniskooi wordt aangetast en dus gaat roesten. Je maakt de peniskooi schoon met een milde zeep of een speciale toycleaner. Na gebruik kun je de kuisheidskooi met slotje hygiënisch en discreet opbergen in een meegeleverd opbergzakje. De chastity device wordt geleverd inclusief slotje en drie sleuteltjes.

Het product wordt in een mooie luxe doos geleverd. Er zijn in totaal 11 verschillende modellen peniskooien.

Specificaties
MerkEasylove
ArtikelcodeEZL176
SKU8719324367554
EAN8719324367554
Levertijdlevertijd voor 23:59 besteld, morgen in huis.
KleurZilver
AfmetingenInsteekhoogte 4 cm, Insteek breedte 3.5 cm, Lengte kooi 6 cm, Breedte kooi 3.7cm
MateriaalRoestvrij Staal
0 sterren uit 0 reviews
Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.