{{ (((product.price.price - product.price.price_old)/product.price.price_old)*100) | round }}%
{{ product.price.price_old | money }}
{{ product.price.price | money }}
{{ 'In stock' | t }}
{{ 'Out of stock' | t }}
{{ product.stock.delivery.title }}
{{ product.stock.delivery.title }}
Product informatie

Extra stil voor een ongelofelijk orale verwenning!

  • Nieuw ontwerp zuigvibrator
  • Ongekend oraal gevoel
  • Extra stil
  • Touchless luchtdruk technologie

Ook al fluistert de Kissable stilletjes, we kunnen niet garanderen dat u dat ook zult doen. De Kissable heeft een oplaadbare batterij met een magnetische USB-aansluiting en wordt geleverd inclusief oplader. Als hij volledig is opgeladen, gaat hij 60 min. mee. De Kissable is 100% waterbestendig - wat wil zeggen dat u daarna gewoon uw douchekop weer kunt gebruiken waar hij voor bedoeld is. Het zachte, soepele en waterbestendige ontwerp is gemaakt van medische silicone, waardoor de Kissable makkelijk is schoon te maken.

"Touchless Airwave-technologie

De Irresistible Collection is niet zomaar een collectie seksspeeltjes. Ze zijn de beste seksspeeltjes op de markt voor vrouwen. Dat is een feit! Wat de Irresistible Collection zo bijzonder maakt is dat onze clitorisvibrator vervaardigd is uit hoogwaardige siliconen en dat hij uitgerust is met onze Touchless Airwave-technologie.

Ideale combinatie

De Irresistible Collection is de ideale combinatie van geavanceerde technologie, hoge kwaliteit, esthetiek en een ergonomisch ontwerp. De technologie werkt door de clitoris zachtjes en onrechtstreeks te stimuleren met elf verschillende intensiteitsniveaus van superzacht tot krachtig.

 Dit mooi ontworpen speeltje omringt uw clitoris zonder hem aan te raken en stimuleert hem via de zachte druk van luchtgolven, waardoor er een unieke weefselpenetrerende vibratie teweeggebracht wordt die niet behaald kan worden zonder het gebruik van deze technologie.

Gebruik van golf techniek

Geluidsgolven kunnen door verschillende media reizen, waaronder vloeistoffen en vaste stoffen. De gemiddelde golfsnelheid voor geluid in lichaamsweefsels is 1540 m/s en de snelheid van het geluid varieert ook naargelang het medium waardoor er gereisd wordt. Geluidsgolven reizen sneller door spierweefsels dan door vloeistoffen).

Geen irritaties of overstimulatie

Dankzij de creatie van onze Touchless Airwave-technologie zijn we in staat om de perfecte geluidsgolfpulsatie te creëren die door weefsel kan reizen en de uiteinden van de clitoriszenuwen stimuleert, waardoor u de diepste orgasmen ooit zult krijgen!

Dit is geen vibrator zoals andere die uw clitoris kunnen irriteren of ongevoelig maken door overstimulatie. De Irresistible Collection leidt niet tot overstimulatie dankzij de Touchless Airwave-technologie. Bent u klaar om de meest intense orgasmen van uw leven te ervaren?

 

Waterbestendig en hygiënisch verzegeld membraan

De Irresistible Collection is 100% waterbestendig met een IP70-beschermingsgraad (de hoogst mogelijke graad). Dit betekent dat u nu uw douchekop weer kunt gebruiken voor datgene waarvoor hij oorspronkelijk gemaakt is. De vibrator is ook uitgerust met een hygiënisch verzegeld membraan van medische kwaliteit om te vermijden dat er vloeistoffen in het mechanisme van het speeltje terechtkomen."

 

Specificaties:

Afmetingen verpakking: 15,80 x 12,90 x 6,80 cm

Gewicht verpakking:        341 gram

Productafmetingen:        11 x 6 x 4,4 cm

Productgewicht: 105 gram

Productdiameter:             2 cm

Binnenste diameter:        1,1 cm

Aantal motoren: 1

Omwentelingen: 4500 RPM

Geluidsniveau:   60 dB

Oplaadbaar:         Ja

Oplaadtijd:           120 min

Levensduur opgelade batterij:    60 min

Waterbestendig:               Ja

Spatwaterbestendig:       Ja

Flataatvrij:            Ja

Specificaties:       Suction modes: 11

Materialen:          Medical grade silicone

Specificaties
MerkIrresistible
Artikelcode8714273549310
SKU8714273549310
EAN8714273549310
Levertijdlevertijd voor 23:59 besteld, morgen in huis.
0 sterren uit 0 reviews
Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.