Gretige Gretel Duitse Opblaasbare Liefdespop

23,60
Gretel de geile Benesmädchen ziet er heel erg gretig uit. Mooie blonde haren met dubbele knotjes, blauwwe ogen en een pijpgraag mondje. Voor velen een ideale combinatie wanneer ze van blond houden. In tegenstelling tot de Zweedse dames is Gretel heel erg Lees meer
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Discreet bezorgd in bruine doos
  • Geen afzender op de doos
  • Gratis retourneren
  • Minimaal 1 jaar garantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen discreet bezorgd.

Specificaties

Merk:
You2Toys
Artikelnummer:
5013600000
EAN:
4024144501908
SKU:
4024144501908
Levertijd:
Levertijd voor 22:00 besteld, morgen in huis.

Informatie

Gretel de geile Benesmädchen ziet er heel erg gretig uit. Mooie blonde haren met dubbele knotjes, blauwe ogen en een pijpgraag mondje. Voor velen een ideale combinatie wanneer ze van blond houden.

In tegenstelling tot de Zweedse dames is Gretel heel erg jong en zeer onschuldig van aard. Ze komt nou pas tot de ontdekking dat mannen haar op de één of andere manier een warm gevoel geven tussen de benen. Ook vraagt ze zich steeds vaker af hoe bijvoorbeeld een piemel zou smaken. Ze merkt dat ze toch meer volwassen begint te worden gezien haar borsten een steeds Groter formaat aan beginnen te nemen.

Ze is langzaam een vrouw aan het worden en ze wilt vooral kunnen genieten van mannen. Gretel heeft een half gevormd gezicht met echte haren in een dubbele knots. Deze haardracht heeft ze speciaal uitgekozen omdat ze de mannen op de een of ander manier haar toch leuker vinden. Wij weten wel waarom en jij hopelijk ook.

Tijdens het pijpen kan je haar lekker met twee handen vasthouden en daardoor kan ze beter geleid worden gezien haar onervarenheid. Gretel is voorzien van twee Grote borsten die alsmaar Groter worden, een lekkere roze vagina en een geweldig nauw kontje.

 

Maak daarvan maar gretig gebruik zullen we zeggen.