{{ (((product.price.price - product.price.price_old)/product.price.price_old)*100) | round }}%
{{ product.price.price_old | money }}
{{ product.price.price | money }}
{{ 'In stock' | t }}
{{ 'Out of stock' | t }}
{{ product.stock.delivery.title }}
{{ product.stock.delivery.title }}
Product informatie

Een anaaldouche is een product waarmee de binnenkant van de anus en de bijbehorende delen schoongemaakt kan worden. Vaak wordt deze ook met de term klysma aangeduid in professionele kringen. De anaaldouche is iets waar de liefhebber van anale penetratie al snel genoeg mee te maken gaat krijgen wanneer hij of zij zich meer gaat verdiepen in hygiëne. Het is natuurlijk niet altijd even fijn wanneer men tijdens de daad de ontlasting ziet of ruikt. Door het gebruik van een dergelijke anaaldouche kan men de seks dan wel de penetratie prettiger en hygiënischer laten verlopen. Daarnaast zijn er gebruikers die de anaaldouche gebruiken als een vorm van voorspel. Wanneer men het product gebruikt, kan dit ook een zeer aangenaam gevoel geven voor de gebruiker. Tevens kan het ook ontspannend werken wanneer de anaaldouche solo wordt toegepast. Welke toepassingsvorm u ook kiest voor dit product, het mag zeker niet ontbreken in uw collectie!

Met deze erotische douche worden alle dromen werkelijkheid. U bevestigt de stimulerende kop op de bijgeleverde reservoir pomp voor gebruik waar u maar wilt. De pomp en opzetstuk is gemaakt van zijdezacht materiaal voor een verfijnd gevoel tijdens gebruik. Er is gekozen voor een lange bevestiging vanwege de goede pasvorm voor iedereen. Met de 5 stimulusgolven weet u niet wat u overkomt tijdens gebruik en is extase gegarandeerd. Wilt u kennis maken met een anaal douche en ervaren wat voor genot een dergelijk speeltje kan opleveren? Wacht dan niet langer af en maak uw collectie compleet.

Totale lengte 30 cm, bevestiging diameter 1,4 cm tot 2,8 cm. Materiaal: rubber, siliconen met PU-coating, ftalaat-vrij volgens EU-richtlijn 1907/2006 / EG.

Specificaties
MerkBlack Velvets
ArtikelcodeEZL481
SKU4024144535101
EAN4024144535101
Levertijdlevertijd voor 23:59 besteld, morgen in huis.
0 sterren uit 0 reviews
Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.