{{ (((product.price.price - product.price.price_old)/product.price.price_old)*100) | round }}%
{{ product.price.price_old | money }}
{{ product.price.price | money }}
{{ 'In stock' | t }}
{{ 'Out of stock' | t }}
{{ product.stock.delivery.title }}
{{ product.stock.delivery.title }}
Product informatie

Dichte metalen kuisheidskooi

LET OP!, gezien de hygiënische aard van het artikel is het niet mogelijk om het artikel te retourneren nadat deze uit de sealing/verpakking is gehaald.

Wil jij de controle eens volledig uit handen geven? Of juist volledig in handen nemen? Dan mag de dichte metalen kuisheidskooi niet in jullie nachtkastje ontbreken. Deze peniskooi zorgt ervoor dat het mannelijke geslachtsdeel niet stijf kan worden. De cockcage omsluit de penis volledig. Het is dus echt onmogelijk om te masturberen of te penetreren.

Door middel van een meegeleverd hangslot inclusief sleutels is de penis gemakkelijk op te sluiten zodat de dominant werkelijk de volledige controle over het geslachtsdeel heeft. De dichte metalen kuisheidskooi is anatomisch vormgegeven. Het heeft dus de vorm van een penis waardoor de kooi comfortabel zit en niet irriteert.

Peniskooi voor spannend voorspel

De dichte metalen kuisheidskooi is een lust voor het oog. De schacht van de kooi heeft een matte, zilveren kleur en het topje is van glanzend metaal. Een peniskooi kun je om verschillende redenen dragen. Eén daarvan is om het voorspel wat spannender te maken. Daar is deze dichte metalen kuisheidskooi ideaal voor.

Doe de kooi om, maak hem dicht met het slotje en laat de vrouwelijke partner de sleutel in beheer houden. Ga de drager van de kooi plagen en opwinden door bijvoorbeeld met jezelf te spelen. Op deze manier wordt hij gek van verlangen en zou hij graag met je mee willen doen. Alleen door de kooi is het onmogelijk om zijn penis aan te raken. Het is voor hem bijna niet meer te houden maar door de dichte metalen kuisheidskooi staat hij machteloos. Wanneer de chastity device dan eindelijk af gaat, is er niet veel meer nodig om hem tot een hoogtepunt te brengen.

Gebruik en onderhoud van dichte metalen kuisheidskooi

De peniskooi is gemaakt van metaal en voelt vrij sterk en zwaar aan. Door het zware materiaal wordt de penis ook een beetje naar beneden geduwd. Je bevestigt de kooi vrij eenvoudig door de metalen ring achter de balzak te plaatsen en de kooi over de penis te schuiven.

Het is belangrijk dat peniskooien van metaal na gebruik goed worden schoongemaakt want ze kunnen gaan roesten als dat niet gebeurt. Je reinigt de dichte metalen peniskooi met een milde zeep. Daarna moet je de kooi goed droogmaken met een zachte doek om alle zeepresten te verwijderen en om roesten te voorkomen. Je kunt deze cockcage ook schoonmaken met een speciale toycleaner.

Het product wordt in een mooie luxe doos geleverd. Er zijn in totaal 11 verschillende modellen peniskooien.

Specificaties
MerkEasylove
ArtikelcodeEZL173
SKU8719324367615
EAN8719324367615
Levertijdlevertijd voor 23:59 besteld, morgen in huis.
0 sterren uit 0 reviews
Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.