{{ (((product.price.price - product.price.price_old)/product.price.price_old)*100) | round }}%
{{ product.price.price_old | money }}
{{ product.price.price | money }}
{{ 'In stock' | t }}
{{ 'Out of stock' | t }}
{{ product.stock.delivery.title }}
{{ product.stock.delivery.title }}
Product informatie

Het is de best verkochte vibrator in Amerika en Duitsland en binnenkort kun jij er ook van genieten: de EZLove Tarzan vibrator. Deze opvallende vibrator ziet er niet alleen leuk uit met zijn vrolijke kleur, maar verwent je ook nog eens driedubbel. De Tarzan stimuleert je clitoris, vagina en G-spot. En uniek in het land van de seksspeeltjes: we bieden maar liefst drie jaar garantie op deze kwaliteitsvibrator.

Rabbit vibrator voor penetratie, G-spot en clitoris

Deze duo-vibrator heeft twee delen die je verwennen: de lange stam met gebogen top en de clitorisstimulator. Opvallend is de grote stam met realistische eikel en ribbels. Deze vorm geeft niet alleen een lekker gevoel, maar hij is daardoor ook makkelijker in te brengen.

Door de gebogen vorm weet de eikel precies je G-spot te raken. Daarnaast heeft de Rabbit vibrator natuurlijk een kleinere stimulator, die je clitoris kietelt. Dat is precies de reden dat Tarzan en Rabbit vibrators zo populair zijn en wereldwijd het meest gebruikt worden: ze hebben ook aandacht voor je meest gevoelige plekjes.

Tarzan vibrator: wat kan ‘ie?

De EZLove Tarzan vibrator heeft een ergonomische, buigzame vorm, waardoor hij gemakkelijk ingebracht kan worden. De Tarzan is twintig centimeter lang en het kleur gedeelte is gemaakt van zijdezachte medische, huidvriendelijke siliconen.

Het grootste inbrenggedeelte is 9,5 centimeter en flexibel. De gebogen top en geribbelde eikel zorgt ervoor dat je je G-spot kunt stimuleren. Heerlijk als je partner hem niet zo goed weet te vinden of als je single bent. De tweede stimulator is natuurlijk speciaal ontworpen om je clitoris te verwennen.

Tarzan vibrator bedienen

De Tarzan vibrator van EZLove heeft twee motoren. Hiermee kun je de twee stimulators los van elkaar bedienen. De motortjes zijn krachtig, maar heel stil. Je kunt jezelf dus op elk gewenst moment laten genieten van deze Tarzan. Zelfs onder de douche, want hij is waterdicht. De twee knopjes aan de onderkant van de vibrator vormen de bediening.

Met de onderste knop zet je de vibrator aan en uit. Met de bovenste knop kun je kiezen voor maar liefst dertig verschillende standen. Je kunt kiezen voor zachte, lieve vibraties, maar ook voor krachtige pulsaties. Wissel de standen af om je genot extra lang te laten duren of laat de vibrator door je geliefde bedienen. De vibrator werkt op 2 AAA-batterijen.

Verschil Tarzan en Rabbit vibrator

Tegenwoordig wordt de term Tarzan, Rabbit en duo-vibrator gebruikt voor bijna elke vibrator met twee stimulators. De eerste Tarzan vibrators waren voor vaginaal én anaal gebruik en ook voorzien van een clitorisstimulator.

De Tarzan zag eruit als een grote staaf, met twee aapjes die zowel de clitoris als de anus stimuleerden. De Rabbit vibrators hadden voorheen twee kleine oortjes in de vorm van konijnenoren die gebruikt werden om de clitoris te stimuleren. Tegenwoordig lijken de meeste Tarzan en Rabbit vibrators op elkaar voor het grootste genot en worden ook de termen Rabbit, Tarzan en duo-vibrator door elkaar gehaald.

Glijmiddel voor de Tarzan vibrator

Deze siliconen vibrator kan gebruikt worden in combinatie met glijmiddel op waterbasis. Let op dat je geen siliconen glijmiddel gebruikt, want daarmee kun je je Tarzan vibrator beschadigen. Met een toycleaner kun je hem grondig desinfecteren, maar reinigen met water en zeep kan ook.

 

Specificaties
MerkEasylove
ArtikelcodeEZL101
SKU8719324367721
EAN8719324367721
Levertijdlevertijd voor 23:59 besteld, morgen in huis.
Beschikbare kleurenPaars
MateriaalSiliconen en ABS
AfmetingenLengte 20 cm. Diameter 5 cm
VibratieJa, 12 standen
WatervastJa
OplaadbaarNee, batterijen 2xAAA, niet inbegrepen.
KenmerkenKrachtige vibrator met clitoris stimulator en eikel vorm.
ZuignapNee
AfstandsbedieningNee
0 sterren uit 0 reviews
Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.