Handfull

Geen producten gevonden...

Exclusief op vibies.nl: A Handful dildo’s en vibrators van een andere klasse

Op vibies.nl vind je alle Handful speeltjes van Nederlandse bodem. De beste koop en de laagste prijzen voor online dildo’s en vibrators en daarbij de beste kwaliteit met Handful. Binnen een dag heb jij jouw favoriete Handful speeltje thuisbezorgd. Kijk voor de populairste modellen van Handful altijd op onze website zodat wij jou kunnen voorzien van dit heerlijke merk!

A Handful: Realistische Dildo’s en Vibrators voor een schappelijke prijs

Een mooie realistische dildo of vibrator die jou voor altijd trouw blijft. Een mooie realistische penis replica is tegenwoordig op elke straathoek te vinden en je ziet meestal door de bomen het bos niet meer. Bij Handful is het begrip ‘realistische dildo’opnieuw uitgevonden met de eisen voor de nieuwe gebruiker.

Opvallend genoeg blijft een goede realistische dildo of vibrator verder ontwikkeling toch toepasselijk. Gezien de laatste jaren, met de opkomst van veel verschillende nieuwe sextoys, lijkt het in eerste instantie onbegonnen werk om een ‘oud’ speeltjesconcept opnieuw uit te vinden. Toch hebben de eigenaren van de Nederlandse Handful een andere visie op nagehouden toen ze hierover in overleg gingen met verschillende speeltjeskenners.

Een goede functionele dildo of realistische vibrator moet behalve uitzien als een echte penis, ook aanvoelen als een echte harde penis. Met aandacht moet worden besteed aan de details zoals het gevoel van echte aders op de schacht van de penis. Daarbij is het belangrijk dat de eikel in verschillende uitvoeringen uitgebracht moet worden binnen de gehele serie.

Daarnaast worden de verschillende varianten uitgebracht met verschillende verhardingsprocessen waarbij het gevoel van realisme wordt geïntensiveerd. Dit dubbellaags eigenschap is te vinden in een groot deel van de Handful selectie waardoor ze uitspringen boven de meeste merken.

Vormgegeven met speciale eigenschappen is de eikel letterlijk en figuurlijk het toppunt van een realistische dildo of vibrator. De mannelijke uitstraling die gemakkelijk penetreert of een verdikte variant die voor meer stimulatie zorgt, je kunt het allemaal zo gek niet bedenken of Handful heeft er aan gedacht.

De basis van een goede realistische dildo is daarbij ook het gebruiksgemak. Niet enkel bedoeld voor penetratie, maar ook om de verschillende standjes te realiseren is de aanwezigheid van een sterke zuignap daarom een pré voor alle varianten van Handful. Of je nu het speeltje op de grond bevestigt of op de muur of deur, het moet een wilde solo sessie kunnen doorstaan. Zowel de dildo’s als vibrators zijn geschikt om de wildste fantasieën te verwezenlijken voor de gebruiker.

 

Handful: Gemaakt voor mannen, vrouwen en transgenders

Beschikbaar is alle vormen en maten is een Handful speeltje ontworpen met oog voor alle toepassingen en geslachten. Hou je van anaal, vaginaal or oraal, een Handful gaat altijd passen en zorgt voor een fijn en goed gevoel. Let bij het uitkiezen op de vorm van de eikel en je zult versteld staan van het gevoel.

Voor anale penetratie is een spitse eikel aan te bevelen zoals de Realistische Dildo met Spitse Eikel die net zoals een buttplug voorzien is van een spitse punt die gemakkelijker de anus penetreert en daardoor makkelijker glijdt wanneer het eenmaal in je zit. Het gebruik van glijmiddel is wel ten zeerste aan te raden zodat er geen ongemakken kunnen ontstaan.

Daarnaast biedt Handful ook vibrators aan die in hetzelfde ontwerp als de dildo aangeboden worden. Met de afstandsbediening kun je heerlijk de krachtige standen.

Wil je liever het speeltje pijpen, kies dan voor een alternatieve dildo die je lekker in je mond kunt doen. Zou behoud je de hygiëne zonder zorgen te hoeven maken over een desinfecterende reiniging. Ben je geïnteresseerd in deepthroat oefeningen, kijk daar naar de Realistische Dildo Zonder Balzak om dit extra makkelijk te maken zonder de aanwezigheid van een balzak. Bevestig de zuignap op de gewenste hoogte en je kunt meteen aan de slag.

Voor vaginale penetratie staat het de gebruiker volledig vrij om te kiezen wat het fijnste is. Het is verstandig om ook te kijken naar de vibrators. Vanwege de sterke  vibraties wordt de stimulatie nog intenser tijdens gebruik. Wanneer je de vibratiestanden niet wilt aanzetten, dan is er nog altijd de mogelijkheid om deze te gebruiken als een dildo. Let wel dat je een variant uitkiest zonder kabel zoals deze Draadloze Realisitische Vibrator met Afstandsbediening.

 

Een realistische Tarzan vibrator, alleen bij Handful

Als nieuw ontwerp binnen de Handful selectie is de Realistische Tarzan Vibrator variant uitgebracht met levensechte kenmerken waarmee ook de clitoris tijdens penetratie gestimuleerd wordt. Net zoals de vibrator is de clitorale arm gemaakt van dezelfde kunsthuid materialen waardoor deze lekker natuurlijk aanvoelt tijdens gebruik.

Ben je altijd al fan geweest van de Tarzan of Rabbit en ben je op zoek naar een natuurlijke variant, dan is dit de vibrator die je moet hebben. Voorzien van dubbele motoren ben je zeker dat beide stimulerende armen jou tot een intens hoogtepunt zal laten komen.

De afwerking van de Realistische Tarzan is meer dan natuurlijk door de verharde kern naast de zachte mantel. Door het verhardingsproces op verschillende temperaturen is dit eigenschap te realiseren zonder gebruik te hoeven maken van verschillende materialen.

 

Handful: ongeëvenaarde kunsthuid eigenschappen van Europese kwaliteit

Handful maakt gebruik van verschillende verhardingsprocessen om het realistische gevoel te verwezenlijken van al zijn producten. Door verschillende verhardingsprocessen te gebruiken kunnen de binnenste delen van de speeltjes worden verhard zonder een ander materiaal te gebruiken. Hierdoor kunnen ook de prijzen ook laag gehouden worden zonder in te hoeven leveren aan kwaliteit en is dit een van de uitganspunten van Handful waardoor het realistische gevoel wordt verwezenlijkt.

Let bij aanschaf altijd op specificaties van de vibrator of deze dubbellaags is uitgevoerd of niet zodat je de meest realistische eigenschappen kunt ervaren.

De gebruikte materialen voor Handful zijn allemaal EU gecertificeerd en ook tijdens de fabricageproces is gehouden aan alle veiligheidsnormen waardoor de gebruiker géén zorgen hoeft te maken over eventuele ongemakken of allergieën.

De gebruikte motoren zijn van hoog kwaliteit en zullen een lange tijde meegaan zonder dat deze zullen slijten op langer termijn.

Welkom bij Handful!