{{ (((product.price.price - product.price.price_old)/product.price.price_old)*100) | round }}%
{{ product.price.price_old | money }}
{{ product.price.price | money }}
{{ 'In stock' | t }}
{{ 'Out of stock' | t }}
{{ product.stock.delivery.title }}
{{ product.stock.delivery.title }}
Product informatie

Bondage artikelen maken het mogelijk om jezelf of jouw partner in zijn of haar bewegingsvrijheid te beperken. Dit kan zijn door diegene vast te binden door middel van setjes bestaande uit onder andere kettingen, stangen of boeien. Het gevoel van dominantie is op deze manier in een seksuele verhouding goed te weerspiegelen of na te spelen. In tegenstelling tot wat veel mensen denken hoeft er bij bondage geen sprake te zijn van seks.

Alleen het gevoel van onmacht en macht kan al opwindend genoeg zijn voor veel stellen. Het is verstandig, als je wilt beginnen met BDSM of wanneer je de grenzen wilt verleggen naar een sub-dom verhouding, dat je licht begint. Daarvoor zijn deze artikelen ideaal gezien je niet al te veel hoeft te investeren en je Bondage/BDSM uit kan proberen.

Met dit harnas ben je voorzien van alle gemakken evenals hoog kwaliteit. De riemen zijn stuk voor stuk goed af te stellen naar eigen inzicht. Daarnaast biedt het ondergedeelte ook de mogelijkheid om speeltjes te monteren voor een goed gevuld gevoel (diameter 4,5 en 4 cm). Wil je als onderdaan goed jouw meester bedienen? Dan is dit een absolute must.

Specificaties
MerkZADO
Artikelcode4024140000000
SKU4024144271702
EAN4024144271702
LevertijdLevertijd onbekend
0 sterren uit 0 reviews
Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.