{{ (((product.price.price - product.price.price_old)/product.price.price_old)*100) | round }}%
{{ product.price.price_old | money }}
{{ product.price.price | money }}
{{ 'In stock' | t }}
{{ 'Out of stock' | t }}
{{ product.stock.delivery.title }}
{{ product.stock.delivery.title }}
Product informatie

Breid uw seksuele fantasieën uit met speeltjes zoals deze veelzijdige anale plug. Iedereen is het er mee eens, standaard seks kan niet voor eeuwig spannend blijven. De anale plug is zowel voor mannen als voor vrouwen interessant tijdens het bedrijven van de liefde. De extra stimulatie van een anale plug maakt van dit speeltje iets wat niet mag ontbreken in welk seksuele fantasie dan ook.

Behalve tijdens het liefdesspel kan de plug ook discreet gedragen worden voor een gevuld gevoel door de dag heen. De veelzijdigheid kan alleen maar bewezen worden door het uit te proberen. Wacht dus niet langer af en probeer het uit. Wie weet kunt u niet meer zonder deze bijzondere speelpartner!

Deze plug is behalve een buttplug ook uitgerust met een flexibele penisring voor een ultieme orgasme die jij en je partner niet mogen missen. Door het gebruik van veilige materialen hoeft u ook geen zorgen te maken over langdurig gebruik.

De totale lengte is 9,3 cm, inbrengdiepte 8,5 cm, diameter is 1 cm - 3 cm. Ring: binnendiameter is 3,7 cm (flexibel) met een dikte van 0,7 cm.
De verbindingskabel is 22 cm lang en zeer elastisch.

Gebruikte materialen: Siliconen, ftalaat-vrij volgens EU-richtlijn 1907/2006 / EG.

Specificaties
MerkExcellent Power
Artikelcode4897080000000
SKU4897078620683
EAN4897078620683
LevertijdLevertijd onbekend
0 sterren uit 0 reviews
Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.