{{ (((product.price.price - product.price.price_old)/product.price.price_old)*100) | round }}%
{{ product.price.price_old | money }}
{{ product.price.price | money }}
{{ 'In stock' | t }}
{{ 'Out of stock' | t }}
{{ product.stock.delivery.title }}
{{ product.stock.delivery.title }}
Product informatie

De nieuwe sensatie in clitorale stimulatie!

Innovatief in ontwerp en hoogwaardig afgewerkt heb je met deze revolutionaire zuigende clitoris luchtdruk vibrator iets speciaals in huis. In tegenstelling tot andere clitoris vibrators werkt deze zuigende clitoris met dubbele tongetjes en stimulerende noppen. Het vacuüm kapje breng je gewoon over de clitoris waarna deze zich vast gaat zuigen. Nadat deze goed vast zit kun je de zuigende vibrator zijn werk laten doen zonder deze vast te hoeven houden. Bepaal met de verschillende vibratiestanden hoe de vibrator jou stimuleert en je kunt heerlijk genieten van de meest aangename seksuele ervaring voor vrouwen.

Waarvoor gebruik je de Zuigende Clitoris Luchtdruk Vibrator?

Voorzien van 2 likkende tongen en stimulerende noppen verzorgt de clitoris vibrator goede bloedtoevoer naar de clitoris. Hierdoor raak je sneller opgewonden en zul je veel sneller nat worden. Ideaal om te gebruiken bij het voorspel waardoor je helemaal opgewonden raakt. Wil je liever all the way gaan zonder partner, dan zullen de dubbele tongen jou intens en heerlijk laten klaarkomen.

Wat kan de zuigende vibrator nog meer?

Zelfs voor de meest veeleisende vrouwen heeft dit clitoris speeltje alles in huis voor een intense ervaring en snelle hoogtepunten. Met de aanwezigheid 2 krachtige motoren voor zuigen en vibreren kun je de clitoris vibrator naar eigen wens afzonderlijk of gelijktijdig instellen. Met 8000 omwentelingen per minuut maakt de zuigende vibrator zijn beloften meer dan waar. Kies uit 4 verschillende zuigstanden en 10 verschillende vibratie standen. Flexibiliteit en variatie genoeg dus.

Oplaadbaar en waterdicht

Wil je graag on bad of onder de douche gebruik maken van de zuigende clitoris vibrator? Dan is het geen enkel probleem om deze onder water te gebruiken vanwege de IP67 certificatie. Is het speeltje na gebruik leeg, laadt deze van via de magnetische oplaadkabel op een USB oplaadblokje en de zuigende clitoris vibrator is binnen no-time weer helemaal opgeladen. Prima voor thuis en onderweg dus!

Veilig in gebruik en hoogwaardig gefabriceerd

De zuigende clitoris stimulator is CE gekeurd en hypoallergeen zonder weekmakers. Dit is belangrijk voor gebruikers die gevoelig zijn voor allergieën. Daarnaast bevat de clitoris zuig vibrator geen giftige stoffen en blijven er geen nare geurtjes achter wanneer je deze goed reinigt. Hiernaast is de zuigende vibrator erg stil in gebruik waardoor je lekker discreet kunt genieten zonder dat iemand dit merkt.

Hoe reinig je de zuigende clitoris luchtdruk vibrator?

Een goede reiniging en onderhoud van de clitoris vibrator zorgt voor een langere levensduur. Zorg daarom altijd dat je na gebruik het speeltje goed desinfecteert en reinigt. Met een desinfecterende toycleaner kun je met een paar sprays de zuigende vibrator desinfecteren. Daarna is het een kwestie van vegen met een droog doekje en je hebt de zuigende clitoris vibrator zo weer schoon en vrij van bacteriën. Laat deze daarna enkele minuten drogen waarna je deze weer veilig op kunt bergen voor de volgende keer!

Verkrijgbaar in de kleuren Zilver, Rosé en Goud

 

Details:

Afmetingen verpakking

9,50 x 10 x 10 cm

Gewicht verpakking

222 gram

Productafmetingen

10,5 x 7 x 4,5 cm

Productgewicht

330,00 gram

Aantal motoren

2

Omwentelingen

8000 RPM

Snelheden

10

Geluidsniveau

60 dB

Oplaadbaar

Ja

Oplaadtijd

120 min

Levensduur opgelade batterij

60 min

Waterbestendig

Ja

Spatwaterbestendig

Ja

Flataatvrij

Ja

Materialen

Silicone, ABS

Specificaties
MerkInnovation
ArtikelcodeINN001GLD
SKU8714273532084
EAN8714273532084
LevertijdLevertijd onbekend
0 sterren uit 0 reviews
Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.