{{ (((product.price.price - product.price.price_old)/product.price.price_old)*100) | round }}%
{{ product.price.price_old | money }}
{{ product.price.price | money }}
{{ 'In stock' | t }}
{{ 'Out of stock' | t }}
{{ product.stock.delivery.title }}
{{ product.stock.delivery.title }}
Product informatie

Een 3 in 1 totaaloplossing in de vorm van een mastrubator met een gekoppeld anaal vibrator. De mastrubator heeft aan de binnenzijde groeven en ribbels die een uitzonderlijk intens gevoel verzorgen voor de gebruiker. Het uiteinde is los te koppelen en is geopend.

De anale stimulator heeft als eigenschap dat deze van zeer zacht kunststof is gemaakt waardoor het niet gaat irriteren. Daarnaast heft het 10 verschillende standen voor vibratie met de nadruk op het stimuleren van de prostaat. Het vibrerende gedeelte voor de anus/prostaat is tevens los te koppelen van de mastrubator. Uit de doos zit deze met een flexibel koppelstuk gekoppeld aan de mastrubator.

Vanwege de ribbels aan het koppelstuk is deze ook te gebruiken voor extra stimulatie van het perineum (stuk tussen anus en balzak). Vanwege het modulaire karakter van dit nieuwe speeltje, zijn de afzonderlijke delen gewoon op zichzelf los te gebruiken. Deze mastrubator is leverbaar in de kleuren zwart of blauw.

De totale lengte van de mastrubator is 18 cm met een insteek diepte van 15,2 cm. De binnendiameter van de mastrubator is 3,5 cm en de opening bij het uiteinde is 1,6 cm.

 

De totale lengte van de prostaat vibrator is 13,3 cm met een penetratiediepte van 8,5 cm en een diameter van 1,9 cm tot 4,8 cm.

Specificaties
MerkRebel
Artikelcode5928460000
SKU4024144604029
EAN4024144604029
0 sterren uit 0 reviews
Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.