{{ (((product.price.price - product.price.price_old)/product.price.price_old)*100) | round }}%
{{ product.price.price_old | money }}
{{ product.price.price | money }}
{{ 'In stock' | t }}
{{ 'Out of stock' | t }}
{{ product.stock.delivery.title }}
{{ product.stock.delivery.title }}
Product informatie

De Cassini van Manzzztoys is een anaal vibrator speciaal ontworpen voor mannen. Met deze krachtige en ultrastille vibrator kun je gemakkelijk je prostaat en perineum stimuleren. Het stimuleren van je prostaat kan een heftig orgasme teweeg brengen.

Deze anaal vibrator is gemaakt van 100% siliconen van medische kwaliteit. Siliconen voelen zacht aan als de huid, komen snel op temperatuur en houden warmte lang vast. Het materiaal is geurloos, smaakloos, niet poreus, hypoallergeen, weekmakervrij en zeer eenvoudig met lauw water en milde zeep schoon te maken.

De Cassini is anaal vibrator telt maar liefst zeven standen,  is waterproof en leverbaar in twee kleuren, zwart en blauw.  Bij anale stimulatie is het gebruik van voldoende glijdmiddel op waterbasis raadzaam. Siliconen seksspeeltje dien je altijd in combinatie met glijmiddel op water basis te gebruiken.

De Cassini anaal vibrator wordt gemaakt door Manzzztoys.  ManzzzToys producten zijn de meest innovatieve, duurzame en veilige erotische producten, welke momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Alle producten zijn CE-gecertificeerd voldoen aan de RoHS richtlijnen.

Specificaties:

Materiaal: Siliconen
Kleur: Blauw
Lengte: 16 cm
Diameter: 3,5 cm
Werkt op: AAA-Batterijen

Specificaties
MerkManzzz
Artikelcode8717900000000
SKU8717903270325
EAN8717903270325
LevertijdLevertijd onbekend
0 sterren uit 0 reviews
Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.