{{ (((product.price.price - product.price.price_old)/product.price.price_old)*100) | round }}%
{{ product.price.price_old | money }}
{{ product.price.price | money }}
{{ 'In stock' | t }}
{{ 'Out of stock' | t }}
{{ product.stock.delivery.title }}
{{ product.stock.delivery.title }}
Product informatie

Een realistisch gevoel voor clitorale hoogtepunten zoals je die nog nooit hebt meegemaakt!

  • Touchless Airwave technologie
  • Hoogwaardig afgewerkt
  • 10 verschillende snelheden
  • Magnetisch oplaadbaar via USB
  • Medische kwaliteit siliconen

Maak kennis met de nieuwste revolutie op luchtdruk stimulatie.

De Invincible heeft een superkrachtige new generation F1 motor met 10 snelheden. Deze voegt zich perfect naar de vorm van elke vrouw om het meest intense orgasme te creëren! De Invincible heeft een oplaadbare batterij met een magnetische USB-aansluiting en wordt geleverd inclusief oplader. Als hij volledig is opgeladen, gaat hij 60 min. mee. Het zachte, soepele en waterbestendige ontwerp is gemaakt van medische silicone, waardoor de Invincible makkelijk is schoon te maken.

Touchless Airwave-technologie

De Irresistible Collection is niet zomaar een collectie seksspeeltjes. Ze zijn de beste seksspeeltjes op de markt voor vrouwen. Dat is een feit! Wat de Irresistible Collection zo bijzonder maakt is dat onze clitorisvibrator vervaardigd is uit hoogwaardige siliconen en dat hij uitgerust is met onze Touchless Airwave-technologie.

Hoge kwaliteit

De Irresistible Collection is de ideale combinatie van geavanceerde technologie, hoge kwaliteit, esthetiek en een ergonomisch ontwerp. De technologie werkt door de clitoris zachtjes en onrechtstreeks te stimuleren met elf verschillende intensiteitsniveaus van superzacht tot krachtig. Dit mooi ontworpen speeltje omringt uw clitoris zonder hem aan te raken en stimuleert hem via de zachte druk van luchtgolven, waardoor er een unieke weefselpenetrerende vibratie teweeggebracht wordt die niet behaald kan worden zonder het gebruik van deze technologie.

Intense hoogtepunten

De vibratiegolven kunnen door verschillende media reizen, waaronder vloeistoffen en vaste stoffen. De gemiddelde golfsnelheid voor geluid in lichaamsweefsels is 1540 m/s en de snelheid van het geluid varieert ook naargelang het medium waardoor er gereisd wordt. Geluidsgolven reizen sneller door spierweefsels dan door vloeistoffen). Dankzij de creatie van onze Touchless Airwave-technologie zijn we in staat om de perfecte geluidsgolfpulsatie te creëren die door weefsel kan reizen en de uiteinden van de clitoriszenuwen stimuleert, waardoor u de diepste orgasmen ooit zult krijgen!

Dit is geen vibrator zoals andere die uw clitoris kunnen irriteren of ongevoelig maken door overstimulatie. De Irresistible Collection leidt niet tot overstimulatie dankzij de Touchless Airwave-technologie. Bent u klaar om de meest intense orgasmen van uw leven te ervaren?

 

De beste vibraties

De Invincible laat jou trillen van plezier. Ze hebben een technologie waarvoor er een wereldwijd patent is aangevraagd die een contactloze zuigende sensatie op uw clitoris creëert via luchtdrukgolven en ze zijn uitgerust met de superkrachtige F1-motor van de nieuwe generatie met tien vibratiepatronen die passen bij om het even welke vrouwelijke vorm, waardoor u het meest intense orgasme ooit zult ervaren!

 

Waterbestendig en hygiënisch verzegeld membraan

De Irresistible Collection is 100% waterbestendig met een IP70-beschermingsgraad (de hoogst mogelijke graad). Dit betekent dat u nu uw douchekop weer kunt gebruiken voor datgene waarvoor hij oorspronkelijk gemaakt is. De vibrator is ook uitgerust met een hygiënisch verzegeld membraan van medische kwaliteit om te vermijden dat er vloeistoffen in het mechanisme van het speeltje terechtkomen.

 

Specificaties:

Afmetingen verpakking

15,80 x 12,90 x 6,80 cm

Gewicht verpakking

375 gram

Productafmetingen

12 x 7,5 x 5,9 cm

Productgewicht

135 gram

Productdiameter

2,9 cm

Binnenste diameter

1,5 cm

Aantal motoren

2

Omwentelingen

4500 RPM

Omwentelingen vibratiepunt

6500 RPM

Snelheden

3

Geluidsniveau

60 dB

Oplaadbaar

Ja

Oplaadtijd

120 min

Levensduur opgelade batterij

60 min

Waterbestendig

Ja

Spatwaterbestendig

Ja

Flataatvrij

Ja

Specificaties

Suction modes: 11

Materialen

Medical grade silicone

Specificaties
MerkIrresistible
Artikelcode8714273549372
SKU8714273549372
EAN8714273549372
Levertijdlevertijd voor 23:59 besteld, morgen in huis.
0 sterren uit 0 reviews
Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.